فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درباره ارگونومی

اختصاصی از فی دوو تحقیق درباره ارگونومی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره ارگونومی


تحقیق درباره ارگونومی

  لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

  فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  تعداد صفحه:51

   درطول جنگ جهانی دوم‏، زمانی که فن‌آوری و علوم انسانی، برای اولین بار، به طور منظم با روشی هماهنگ مورد استفاده قرار گرفتند، علم ارگونومی به عنوان تخصصی شناخته شده پیشرفت کرد. فیزیولوژیست‌ها، روان‌شناسان، انسان‌شناسان، پزشکان، متخصصین علوم کار و مهندسین، همگی متوجه مشکلات ناشی از عملکرد تجهیزات پیچیدة نظامی شدند. حاصل همکاری متقابل ایشان چنان امیدوار کننده به نظر رسید که پس از جنگ، در بخش صنعتی نیز دنبال شد. توجه به این علم‏، خصوصاَ در اروپا و ایالات‌متحده به سرعت افزایش یافت به گونه‌ای که در سال 1949 به تأسیس اولین انجمن ارگونومی ملی در انگلستان انجامید و از آن زمان بود که واژة ارگونومی مورد استفاده قرار گرفت. فعالیت‌های مذکور در سال 1961 با ایجاد اتحادیه بین‌المللی ارگونومی پیگیری شد که در حال حاضر (1994) در 40 کشور یا منطقة جهان و با 15000 عضو به فعالیت مشغول است.


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره ارگونومی

دانلود مقاله ایمنی در شاسی خودروها

اختصاصی از فی دوو دانلود مقاله ایمنی در شاسی خودروها دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله ایمنی در شاسی خودروها


دانلود مقاله ایمنی در شاسی خودروها

هنگامی می توان خودرو را ایمن نامید که در موقع تصادف از قسمت جلو یا عقب در قسمت اتاق و سرنشینان آن کوچک ترین تغییر شکلی ایجاد نشود .

برای رسیدن به این خواسته آزمایش مختلفی در روی خودروها انجام می شود و آن ه را با سرعت تقریبی 5 کیلومتری به ساعت به مانع بتونی می کوبند . نتیجه شکل بدنه خودرو را پس از صابت ضربه برروی بدنه آدامک داخل خودرو اندازه می گیرند . آن قدر در طراحی بدنه خودرو تغییر شکل به وجود می آورند که ضربه پذیری دمانه آن به حداکثر برسد .

شامل 8 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله ایمنی در شاسی خودروها

مقاله نقش آب در امور تشریعی و معنوی

اختصاصی از فی دوو مقاله نقش آب در امور تشریعی و معنوی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله نقش آب در امور تشریعی و معنوی


مقاله نقش آب در امور تشریعی و معنوی

مقاله نقش آب در امور تشریعی و معنوی 13 ص با فرمت WORD 

 

 

 

 

 

 

فقیهان شیعه، مجموعه علم فقه رابه سه بخش کلی تقسیم می نمایندکه شامل عبادات،معاملات وسیاسات می گردد.

بخش اول بیشترمتضمن اعمال ورفتاری است که میان انسان وخالق وجود دارد وگسترده ترین بخش فقه می باشد. درابتدا وسرآغاز بخش عبادات ، فقیهان کتاب طهارت را مطرح می کنند وبه بررسی احکام( میاه) یعنی آب ها می پردازند ومباحثی چون آب مطلق ،جاری ،کر،قلیل وآب چاه وچشمه وآب مضاف وتغییرصفات داده وامثال آن مطرح می شود که این خود نشان دهنده اهمیت این موضوع می باشد ومی توان گفت مدخل وسرآغازمباحث فقهی با روشنی وطراوت آب شادابی می یا بد.

 

یکی ازبخش های مهم کتاب طهارت، بحث اقسام طهارت است که دارای دو تقسیم بندی کلی است.

طهارت مائیه

طهارت ترابیه

 

 


دانلود با لینک مستقیم


مقاله نقش آب در امور تشریعی و معنوی

دانلود مقاله روشهای تهیه نوشیدنی های طبیعی که مقدار کمی الکل دارند با استفاده از تکنیک های اولترافیلتراسیون

اختصاصی از فی دوو دانلود مقاله روشهای تهیه نوشیدنی های طبیعی که مقدار کمی الکل دارند با استفاده از تکنیک های اولترافیلتراسیون دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله روشهای تهیه نوشیدنی های طبیعی که مقدار کمی الکل دارند با استفاده از تکنیک های اولترافیلتراسیون


دانلود مقاله روشهای تهیه نوشیدنی های طبیعی که مقدار کمی الکل دارند با استفاده از تکنیک های اولترافیلتراسیون

روش از آزمایش کردن یک مایع الکلی طبیعی در سه مرحله متوالی از جزء به جزء سازی فیزیکی بدون تقلب کردن تشکیل شدهاست: مرحله اول اولترافیلتراسیون مولکلی تحت فشار پائین از طریق اولترا-فیلتر نیمه تراوا است. آغاز انشقاق (تجزیه) هر یک بین 000/30 و 1000 و ترجیحاً حدود 000/10 است؛ مرحله دوم، مرحله اسمز معکوس است که برای اولترا-فیلتراست حاصله از عمل پیشین از طریق غشاهای نیمه تراوا و آغاز انشقاق که بین 500 و 100 و ترجیحاً حدود 250 است، به کار می رود، مرحله سوم از تبخیر و تقطیر تحت خلاء، در درجه حرارت پائین، اولترا-فیلترات حاصله از مرحله دوم تشکیل شده است. نوشیدنی های طبیعی که مقدار کمی الکل دارند بدست می آیند. محصولات از فیلترات ها یا نگهداری محصولات از مراحل مختلف یک شیوه به دست می آیند.

شرح:

اختراع به روش تهیه نوشیدنی های طبیعی که مقدار کمی الکل دارند و نوشیدنی ها و محصولات دیگر به دست آمده از طریق انجام روش مربوط است.

نوشیدنی های مختلف الکلی که در حال حاضر در تجارت یافت می شوند همچون مشروبات، آب جوها، آب سیب ها، perrys، نوشابه های الکلی، لیکورها معمولاً از طریق تخمیر الکلی قندهای گیاهی مختلف به دست آمده از میوه های مختلف و توت بدست می آیند. (کشمش، سیب، هلو، آلو بخارا و غیره)

مقدار بالای الکل این نوشیدنی های گسترش یافته تا کنون در حال حاضر از نقصی برخوردار است زیرا بلعیدن مکرر و سوء استفاده از این نوشیدنی ها پیامدهای خطرناک و ناگواری برای سلامت انسان و بهداشت عمومی دارد.

از این رو نیاز به گسترش و تجاری سازی نوشیدنی های غیرالکلی به نظر می رسد که تعهد به سلامت و جامعه است. در حال حاضر، تلاش های متعددی برای تولید نوشیدنی های با سطوح پائین الکل در آثار علفی گزارش شده اند. این تلاش ها در مورد مشروب و آب جو، معمولاً اصلاح و تعدیل در فرایند تخمیر الکل را برای کاهش در کمیت و کیفیت از طریق مصرف musts و مخمرها در بر می گیرند.

در سطح آزمایشگاهی، آزمایشات الکل زدایی توسط کروماتوگرافی به طور یکسانی انجام می شوند اما استنتاج این تکنیک در مقیاس صنعتی با ایجاد قوانین مربوط به مشروب بسیار طاقت فرسا و ناسازگار است.

ذکر این مطلب نیز مناسب است که تقطیر از فرایند استخراج کلاسیک برای الکل و نوشیدنی های تخمیری همچون شراب تشکیل شده است. این تکنیک انرژی زیادی مصرف می کند و پر زحمت است و هنگامیکه در تولیدالکل های مرغوب به کار می رود، به طور معکوسی در محصولات جانبی همچون مشروبات درجه پائین افزایش می یابد و بقایای تقطیر که کیفیت های فیزیکی، شیمیایی و ارگانولپتیک آنها اصلاحات و تغییراتی را با توجه به نوشیدنی های اصلی نشان می دهند.

تولید نوشیدنی های با سطح پائین  الکل از طریق عبور از میان غشاهای نیمه تراوا نیز در امتیازنامه های مختلف ذکر شده است. قطعاً اینها از فرایند اسمز معکوس برای جداسازی

شامل 10 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله روشهای تهیه نوشیدنی های طبیعی که مقدار کمی الکل دارند با استفاده از تکنیک های اولترافیلتراسیون