لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه50
فهرست مطالب
فصل 2
مکانیزاسیون کشاورزی در ایران
مکانیزاسیون کشاورزی چیست؟
تراکتورهای صنعتی
- با شاسی
طبقهبندی بر اساس نوع شاسی یا قاب
فصل 1
اهمیت ماشین در کشاورزی
قرنها سپری گشت تا اینکه از قدرت بدنی حیوانات در کمک به توان بدنی انسان استفاده شد. با بوجود آمدن گاوآهن فلزی، موتور احتراق داخلی، تراکتور مزرعه و سایر ماشینهای کشاورزی، تبدیل کشاورزی با دست به کشاورزی ماشینی انجام گرفت.
امروزه ماهوارهها از مزارع عمکسبرداری میکنند و متخصصین و دانشمندان را قادر میسازد تا مناطق آفتزده را مشخص کرده و رطوبت خاک، حرارت خاک و بسیاری از عوامل دیگر را اندازهگیری نماید. اختراع تراکتورهای کنترل از راه دور که به طور خودکار و بر اساس برنامههای کامپیوتری کارهای زراعی را انجام میدهند (در کشور فنلاند)، فشار سطحی این تراکتور، 906 کیلوگرم، 4/1 فشار تراکتورهای متداول با توان یکسان است.
کشاورزی امروزه، با توجه به توسعه روزافزون صنعت، بدون استفاده از توان موتور و ماشین نمیتواند جای خود را ثابت و استوار نگه دارد. مزارعی که توان موتوری و ماشینیهای کشاورزی هستند، گذشته از کیفیت و کمیت انجام کار و صرفهجویی در مدت انجام مراحل مختلف عملیات آمادهسازی بستر بذر، کاشت، وجین و سلهشکنی، سمپاشی، کودپاشی، برداشت، بستهبندی و ذخیره محصولات کشاورزی، نیاز کمتری به توان بدنی کارگر جهت انجام این عملیات دارند.
امروزه با پیشرفت در ساخت و تولید ماشینهای کشاورزی، بخصوص در ساخت کمباینهای جدید، این نیروی کارگری مورد نیاز تا حدود 5/2 کارگر در
تحقیق در مورد ماشینآلات کشاورزی