پروژه ای که امروز آماده شده است، مربوط به بررسی مدولاسیون های مختلف در صنعت می باشد. همچنین به کاربردهای این مدولاسیون ها در پرداخته شده است. فایل این پروژه به صورت ورد (word) می باشد. در سیستم های مخابراتی، اطلاعات بصورت سیگنالهای الکتریکی مخابره میشوند. این سیگنالها می توانند گفتار، موسیقی، تصویر تلویزیونی، دادههای علمی و تجاری و غیره باشند. شکل موج این سیگنال ها پیچیده و دائماً در حال تغییر است، ولی طیف فرکانسی آنها معمولاً به پهنای باند مشخصی محدود می شود، این محدودیت یا از طبیعت منبع سیگنال ناشی میشود و یا از فیلترهای موجود در فرستنده سرچشمه می گیرد.
حد پایین باند فرکانس بسیاری از این سیگنالها تا چند مدثر هم میرسند، به همین علت نمی توان آنها را بر روی یک مسیر انتقال مشترک به صورت اصلیشان مخابره کرد، زیرا جداسازی آنها در گیرنده میسر نیست. داشتن یک خط انتقال یا یک مسر رادیویی مجزا برای هرسیگنال هم از نظر اقتصادی و هم از نظر علمی ممکن نیست، به این خاطر باید در سیستم مخابراتی راهی برای ارسال همزمان چند سیگنال اندیشیده شود. این کار یا با قراردادن سبیگنالها در بخش های متفاوت طیف فرکانسی صورت می گیرد یا با فرستادن نمونه هایی از هر سیگنال بر اساس یک تقسیم بندی زمانی می باشد
فرآیندی که طی آن پیام اصلی به شکل مناسب برای انتقال تبدیل میشود، مدولاسیون نام دارد. در فرآیند مدولاسیون مشخصه ای – مانند دامنه فرکانس یا فاز از یک حامل فرکانس بالا متناسب با مقدار لحظه ای سیگنال مدوله کننده (پیام) تغییر می کند. به این ترتیب محتویات پیام اصلی به بخشی از طیف فرکانس در حوالی فرکانس حامل منتقل می شود. در گیرنده فرآیند معکوس صورت گرفته، آشاکارساز سیگنال اصلی را بازیابی میکند.
فهرست مطالب پروژه انواع مدولاسیون و کاربردهای آنها…
سیستمهای مخابرات رادیو
اجزای یک سیستم رادیویی
مدولاسیون
مدولاسیون دامنه ای
مدولاسیون زاویه ای
مدولاسیون پالسی
مقایسه سیستم های مدولاسیون
دمدولاسیون
مدولاسیون فاز PM
آشکارسازی AM
تکنیک های مدولاسیون
مدولاسیون آنالوگ
مدولاسیون با مدارهای برش دهنده
مدولاسیون با عناصر غیر خطی
مدولاسیون مستقیم با مدار تنظیم شده
مدوله کننده ها و ضرب کننده های عملی آنالوگ
مدوله کننده پل دیود
ترجمه متن انگلیسی
آنتن اتصال
منابع و ماخذ
پروژه انواع مدولاسیون و کاربردهای آنها