فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

گزارش کاراموزی کارخانه لبنی شیر پاستوریزه پگاه خراسان

اختصاصی از فی دوو گزارش کاراموزی کارخانه لبنی شیر پاستوریزه پگاه خراسان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

گزارش کاراموزی کارخانه لبنی شیر پاستوریزه پگاه خراسان برای رشته صنایع غذایی ، با فرمت ورد قابل ویرایش ، 50 صفحه

 

گزارش کاراموزی مربوط  به کارخانه شماره1 است

تاریخچه کارخانه :

شرکت شیر پاستوریزه پگاه خراسان (سهامی عام) متشکل از دو کارخانه می باشد :

کارخانه شماره1:

این کارخانه که در کیلومتر 13 جاده قوچان واقع شده است، درسال 1355 از سوی شرکت تهیه وتوزیع شیر ایران تأسیس و درسال 1356 به بهره برداری رسید.

محصولات تولیدی این کارخانه عبارتنداز:

شیر:شیر پاستوریزه یک لیتری، شیر استریل پاکتی یک و 4/1لیتری و 250 سی سی، شیر استریل نایلونی یک لیتری

ماست :انواع ماست در بسته بندی های900 گرمی_ ماست دبه ای3 کیلویی_ ماست فله

خامه :خامه استریل 200 و250سی سی

کره :در بسته بندیهای25،15و100 گرمی- کره نایلونی یک کیلوگرمی

پنیر :پنیر یواف 450 گرمی- پنیر باف200 گرمی- پنیر لیوانی 500گرمی - پنیر یواف حلب.

شیرهای طعم دار :

1- شیر کاکائو استریل 150 و200سی سی

2- شیر کاکائو لیوانی200سی سی

3- شیرموز استریل200 سی سی وشیر موز لیوانی200 سی سی

4- شیر خشک اسکیم- پودر آب پنیر- پودر پنیر

 

عناوین گزارش :

مقدمه

تاریخچه کارخانه :

مدیریت تأمین وبهبود شیر خام :

کیفیت رمز ماندگاری در بازار رقابت :

بازاریابی و فروش :

فرآیند فرآورده های لبنی :

مواد اولیه شیرMILK

میزان تولید شیر در جهان

شیر وترکیبات آن

خواص ظاهری شیر :

سالم سازی شیرPastiurisation)      

روشهای پاستوریزاسیون شیر

ارزش غذایی شیر

شیر پاستوریزه:

حفظ کیفیت شیر پاستوریزه :

مراحل تولید شیر پاستوریزه

خط تولید شیر پاستوریزه:

1- تحویل شیر خام

2- پلیت کولر

3- مخزن ذخیره سازی شیر خام(دو جداره)

4- پاستوریزاتور

5- تانک ذخیره شیر پاستوریزه

6- بسته بندی

شیر استریلیزه :

خط تولید شیر استریلیزه :

خامه :

خط تولید خامه :

کره

خط تولید کره(غیر مداوم):

پنیر :

فرآیند پنیرسازی

تاریخچه و انواع پنیر :

خط تولید پنیر UF :

مراحل کلی خط تولید : ( سالن پروسس وبسته بندی پنیرUF )    

مراحل خط تولیدپنیرUF

1- سکوی دریافت شیر :

2- سالن تولید

3- سالن انعقاد :

4- دستگاه روتومین :

5- بسته بندی :

شیر خشک

تاریخچه:

انواع شیر خشک :

مراحل کلی خط تولید شیر خشک صنعتی:(بدون چربی)

مراحل خط تولید:

1- دریافت شیر پاستوریزه بدون چربی

2- بالانس تانک

3- تغلیظ کردن(اواپراتور)

4- تانک ذخیره شیر غلیظ شده

5- پری هیتر

6- اتومایزر

7- برج خشک کن(پاششی)

8- سیکلون بسته بندی

9- الک کردن

10- بسته بندی

خصوصیات شیر برای تولید شیر خشک :

تجهیزات سیستم تغلیظ کننده لوله ای:

1- پیش گرمکن (4عدد)

2- پاستوریزاتور (1عدد)

3- بدنه اواپراتور (2عدد)

4- پمپ خلاء

5- سپراتورجدا کننده بخار (3عدد)

6- ترموکمپرسور

7- کندانسور

تجهیزات درایر پاششی :(Derayer)

ویژگی های بسته بندی:

پودر آب پنیر :

خط تولید پودر آب پنیر :

آزمونهای کیفی شیر خام، پاستوریزه وفرآورده های حاصل از آن :

- آزمایشات انجام شده بر روی شیر خام دریافتی :

-آزمایشات فیزیکو شیمیایی شیر پاستوریزه و فرآورده های آن

-آزمایشات فیزیک و شیمیایی مربوط به پنیر:

-آزمایشات میکروبی در مورد شیر و فرآورده های آن:

آزمایشات انجام شده بر روی آب مصرفی کارخانه :

تجهیزات :CIP (شستشوی درجا )

 

 


دانلود با لینک مستقیم


گزارش کاراموزی کارخانه لبنی شیر پاستوریزه پگاه خراسان
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.