گزارشکار خط تولید و فرایند تولید چیپس برای رشته صنایع غذایی ، با فرمت ورد ، 17 صفحه ، همراه با تصاویر خط تولید
عناوین :
مقدمه :
چیپس یک واژه آمریکایی است که به برش های سرخ شده سیب زمینی در چربی یا روغن گفته می شود، در انگلستان نام “کریسپ” را بر روی این فرآورده گذاشته اند.
روش های فرآوری که در صنعت چیپس سازی مورد استفاده قرار می گیرد از یک کشور به کشور دیگر متفاوت است و حتی ممکن است تولید آن در یک کارخانه با کارخانه دیگر تفاوت داشته باشد.
به طور کلی تولید چیپس شامل فرآیندهای ذیل است:
حمل ونقل سیب زمینی، شستشو، توزین، پوست گیری، لکه گیری، بازرسی سیب زمینی پوست شده، برش سازی، شستشوی برش با خشک سازی جزئی برش ها قبل از سوخاری سازی، نمک پاشی، معطر سازی، بازرسی چیپس سوخاری شده، سرمایش، توزین و بسته بندی.
فرایند تولید چیپس :
نمودار شماتیک تولید چیپس :
ماده اولیه :
آماده سازی سیب زمینی :
پوست گیری و لکه گیری :
برش سازی :
شستشو :
بلانچینگ :
عملیات رنگبری وضد عفونی:
سوخاری سازی :
مرحله سرخ شدن:
الف – سوخاری سازی چیپس:
ب - نمک زنی و افزودن مواد طعم دهنده:
ج – بازرسی و سرمایش:
مرحله خشک کردن:
بسته بندی :
دستگاه های خط تولید :
توضیح : دستگاه بلانچر سیب زمینی
خط تولید و فرایند تولید چیپس