مقاله : تکنولوژی تولید و عوامل مؤثر و دخیل در تولید گوشت سفید (مرغ) ، ورد 12 صفحه
هدف
آنچه در این طرح بدان پرداخته می شود تکنولوژی تولید و عوامل مؤثر و دخیل در تولید گوشت سفید (مرغ) و در نهایت برآورد قیمت تمام شده یک کیلو گرم گوشت مرغ می باشد که امید است با عنایت خداوند بتوانیم به درستی از عهده انجام آن برآییم.
عوامل مؤثر عبارتند از:
1-ساختمان
2- وسایل و تجهیزات
3- آب ، برق،سوخت
4- هزینه کارگری
5- خرید جوجه یکروزه و پوشال
6- دان مورد نیاز
7- دارو – واکسن و ضد عفونی کننده ها
8- فروش
مقاله : تکنولوژی تولید و عوامل مؤثر و دخیل در تولید گوشت سفید (مرغ)