فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله : تکنولوژی تولید و عوامل مؤثر و دخیل در تولید گوشت سفید (مرغ)

اختصاصی از فی دوو مقاله : تکنولوژی تولید و عوامل مؤثر و دخیل در تولید گوشت سفید (مرغ) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله : تکنولوژی تولید و عوامل مؤثر و دخیل در تولید گوشت سفید (مرغ) ، ورد 12 صفحه

هدف

آنچه در این طرح بدان پرداخته می شود تکنولوژی تولید و عوامل مؤثر و دخیل در تولید گوشت سفید (مرغ) و در نهایت برآورد قیمت تمام شده یک کیلو گرم گوشت مرغ می باشد که امید است با عنایت خداوند بتوانیم به درستی از عهده انجام آن برآییم.

عوامل مؤثر عبارتند از:

1-ساختمان

2- وسایل و تجهیزات

3- آب ، برق،سوخت

4- هزینه کارگری

5- خرید جوجه یکروزه و پوشال

6- دان مورد نیاز

7- دارو واکسن و ضد عفونی کننده ها

8- فروش


دانلود با لینک مستقیم


مقاله : تکنولوژی تولید و عوامل مؤثر و دخیل در تولید گوشت سفید (مرغ)
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.