کار تحقیقی رشته حقوق با عنوان" بررسی جرم محاربه و تروریسم در فقه و حقوق ایران "به صورت فایل ورد (40 صفحه) و قابل ویرایش می باشد.
دارای چکیده و فهرست مطالب می باشد.
جهت استفاده دانشجویان عزیز رشته حقوق
فهرست مطالب
جرم شناسی تروریسم در فقه و حقوق اسلامی.. 4
گفتار اول :برخورد فقه با مسئله تروریسم.. 7
گفتار دوم : رابطه تروریسم و محاربه. 8
الف)رابطه غدر با اقدامات تروریستی.. 12
الف) رابطة اقدامات تروریستی و بغی.. 14
مبحث دوم : حکم اقدامات تروریستی.. 15
الف) اقدام تروریستی علیه مسلمانان. 16
ب) اقدامات تروریستی علیه کفار. 17
گسترش عنوان مجرمانه محاربه: 24
چکیده:
محاربه و تروریسم هر دو از عناوین محرمانه مهم علیه امنیت میباشند که به دلایل مختلف جایگاه ویژهای را در مقررات جزایی ایران و فرانسه به خود اختصاص دادهاند. اگرچه عناوین مجرمانه مزبور به جهت شرایط مرتبط با ارکان مادی و روانی آنها دارای آنها دارای شباهتهایی با یکدیگر نیز میباشند. اما سمت و سوی تحولات تقنینی این دو عنوان متفاوت با یکدیگر بوده است. بسط و گسترش مفهومی محاربه در بیشتر موارد متمایل به حفظ و حمایت از حاکمیت سیاسی نظام و گسترش دامنه جرم انگاری تروریسم در حقوق فرانسه در راستای حفظ و حمایت از امنیت عمومی بوده است.
علیرغم اختلاف محاربه و تروریسم از یک جهت دارای وجه اشتراک با یکدیگر میباشند، یعنی ابهامات تقنینی موجود در مقررات مربوط به محاربه و تروریسم در حقوق کیفری ایران و فرانسه همواره مورد انتقاد حقوقدانان این دو کشور بوده است. وجود ابهامات تقنینی که در مقررات مربوط به بسیاری از جرائم که دیگر علیه امنیت نیز مشاهده میگردد و در اکثر موارد به دلیل به کارگیری الفاظ کلی و مبهم در مقررات قانونی رخ میدهد و هیچگاه قانونگذار، خود را ملزم به ارائه تعریف دربارة آنها ننموده، میتواند زمینه مداخله بیشتر حقوق کیفری را از طریق استفاده از حقوقدانان دانشمند را فراهم نماید.
کلمه های کلیدی: تروریسم ، محاربه ، بغی، غدر ، فتک ، مجازات
کار تحقیقی رشته حقوق با عنوان" بررسی جرم محاربه و تروریسم در فقه و حقوق ایران "