بیان مسئله
پژوهش حاضر به دنبال این سوال است:
آیا بین منابع قدرت مدیران و اثربخشی ارتباطات سازمانی در نواحی هفتگانه آموزش و پرورش مشهد رابطه وجود دارد؟
تحقیق حاضر شامل پنج فصل میباشد:
فصل اول : مقدمه پژوهش
در این فصل به بیان مسأله پژوهش ، اهمیت و ضرورت موضوع، اهداف پژوهش ، پرسشهای (فرضیهها) پژوهش، تعاریف تئوریک و عملیاتی متغیرها و مفاهیم و معرفی انواع متغیرهای پژوهشی پرداخته شده است.
هدف کلی تحقیق بررسی رابطه بین منابع قدرت مدیران و اثربخشی ارتباطات سازمانی میباشد و تعداد هشت سوال پژوهشی در این تحقیق بررسی میشود.
فصل دوم : بررسی پیشینه پژوهش
در فصل دوم به بررسی نظریهها و مفاهیم مربوط به موضوع پژوهش پرداخته شد. پس از آن پژوهشهای مرتبط انجام شده در داخل و خارج کشور بررسی شدند و در نهایت نقد و بررسی پژوهشهای انجام شده و استنتاج کلی در رابطه با مساله پژوهش آمده است.
فصل سوم: روش پژوهش
در این فصل تعریف جامعه آماری ، نمونه آماری و روش نمونهگیری ، روش محاسبه حجم نمونه، ابزارهای اندازهگیری، اعتبار و روایی ابزار پژوهش، طرح پژوهش و روشهای تجزیه و تحلیل دادهها بیان شده است.
لازم به ذکر است که در این پژوهش، با استفاده از روشهای آمار توصیفی از قبیل رسم جداول فراوانی و نمودارها، درصدفراوانی، فراوانی نسبی تجمعی، میانگین ، میانه، انحراف معیار، مینیمم و ماکزیمم به توصیف دادهها پرداختیم و جهت تجزیه و تحلیل و آزمون فرضیهها از روشهای آمار استنباطی شامل ضریب همبستگی رتبهای اسپیرمن و آزمون منویتنی و کروسکال والیس استفاده شد.
فصل چهارم:یافته های پژوهش
در این فصل ابتدا با استفاده از جدولها و نمودارها و ارائه دادههای آماری به توصیف دادهها پرداختیم، و در بخش دوم با انجام آزمونهای آماری به تحلیل دادهها پرداخته و در نهایت سایر یافتههای پژوهشی ارائه شده است.
تجزیه و تحلیل نتایج پژوهش
سوال اصلی پژوهش: آیا بین منابع قدرت مدیران و اثربخشی ارتباطات سازمانی رابطه وجود دارد؟
در راستای سوال اصلی سوالات فرعی زیر مطرح و آزمون شده است:
1- آیا بین منبع قدرت پاداش و اثربخشی ارتباطات سازمانی رابطه وجوددارد؟
2- آیا بین منبع قدرت تخصص و اثربخشی ارتباطات سازمانی رابطه وجوددارد؟
3- آیا بین منبع قدرت مرجعیت و اثربخشی ارتباطات سازمانی رابطه وجوددارد؟
پایان نامه رابطه بین منابع قدرت مدیران و اثربخشی ارتباطات سازمانی در نواحی هفتگانه