
. تجزیه و تحلیل شغل:
.منطقه کسب کار: خدمات لازم برای عرضه کردن این تولیدی وجود دارد و محل کسب و کار از نظر زیست محیطی مناسب است.
فرهنگ:با اعتقادات مذهبی و فرهنگ مصرف ان منطقه اشنا است و کالای تولید شده را می پذیرند و فرهنگ منطقه مانع کسب و کار نمیشود.
اقتصاد: برای قیمت فروش اقتصاد ان منطقه را میسنجد و به توان خرید مشتریان توجه شده است.
تغییرات جمعیتی : هرچه تعداد جمعیت بیشتر استفاده قارچ هم بیشتر
تجزیه تحلیل بازار
ساختار بازار:نوع بازار قارچ رقابتی است
.برسی رقبا :رقبای مستقیم کارهای دیگری که در سطح منطقه می باشدممکن است ازنظر قیمت تهدید شود
آیا به بازار جهانی وصادرات فکر می کنید؟برای گسترش شبکه توزیع سفارشات صادرات هم پذیرفته می شود
.تجزیه و تحلیل فنی
رویه تولید:این کارگاه قارچ های خود را باروش برتر تولید می کند
.دور نمای شرکت
معرفی شرکت
مالکیت کسب و کاربه صورت شخصی می باشدوقوع کسب و کار تولیدی وکشاورزی است
سرمایه گذاران وسهامداران:
سرمایه گذاری دراین کسب وکار به صورت شخصی می باش
حداقل هفته ی3مرتبه مردم دروعده های غذایی قارچ به کار برند
ماموریت
ماموریت این کارگاه ایجادارزش افزوده بر محصولات می باشد
برنامه
باکمتری هزینه ووقت بهترین محصول ارایه داده وگسترش شبکه ی توزیع
.برنامه ی عملیاتی وتولیدی
مراحل وفرایند انجام کار
احداث کارگاه تولیدی:بذر:کاشت بذر:داشت شامل آبدهی:برداشت:بسته بندی.
فرمت:Word ورد doc
تعداد صفحات :20
دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی احداث کارگاه پرورش قارچ خوراکی به ظرفیت 100تن در سال (فایل Word )