فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر

اختصاصی از فی دوو دانلود پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر


دانلود پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر

در شیر حدود 95% کازئین در ساختارهای کلوئیدی به نام میسل های کازئین وجود دارد .
گروه فسفات با کلسیم پیوند برقرار می کند و کلسیم فسفات کلوئیدی را به وجود می اورند که این پیوندها ساختار میسل را می سازند
میسل های کازئین در pH طبیعی شیر یعنی حدود 6.7 به دلیل دارا بودن بار منفی میسل و گروهای هیدروفیل در سطح ان به صورت محلول هستند.
 دو روش برای انعقاد شیر وجود دارد:
انعقاد آنزیمی
انعقاد اسیدی
تغییر شکل دادن میسل های کازئین به علت هیدرولیز کازئین توسط رنت است که به دنبال آن توده ای شدن میسل را خواهیم داشت.
انعقاد آنزیمی در 3 فاز انجام می گیرد:
فاز اولیه
فاز ثانویه
فاز نهایی
فاز اولیه : پروتئولیز محدود برروی K_CN روی داده و منجر به  آزاد سازی گلیکو ماکروپپتید (GMP) و Para_K_CN میشود و در نتیجه K_CN ثبات خود را از دست میدهد.
فاز ثانویه : همزمان با پیشرفت فاز اولیه و با تجزیه GMP شروع و تکمیل میشود.این فاز را فاز انعقاد یا (Coagulation) می نامند.
فاز نهایی : در طی این مرحله پروتئولیز کازئین به صورت کامل روی داده و در نهایت اب پنیر از شبکه ی کازئین خارج میشود.

 

 

شامل 21 اسلاید powerpoint


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.