پاورپوینت آماده با عنوان : بهداشت مواد غذایی
تعدد صفحات :72
فرمت فایل: PDF
شامل:
- تعریف غذا
- اصول ور وش های نگهداری مواد غذایی
- حرارت دادن مواد غذایی
- تعریف پاستوریزه کردن
- تعریف استریلیزه کردن
- استفاده از سرما و انجماد
- فن اوری انجماد
- استفاده از تماس غیر مستفیم محصول با صفحات سرد کننده
- استفاده از روش خشک کردن
- استفاده از مواد شیمیایی
- استفاده از غلیظ کردن
- دود دادن مواد غذایی
- استفاده از اشعه
- استفاده از انبار و سیلو برای مواد غذایی
- استفاده از تخمیر
- شرایط نگهداری چند نمونه مواد غذایی در انبار
- نگهداری غذای کنسرو شده
- نگهداری روغن جامد و مایع
- نگهداری غلات و حبوبات
- نگهداری نان
- نگهداری قند و فرآورده های قندی
- نگهداری مواد غذایی در سرد خانه
- نگهداری گوشت مرغ
- نگهداری ماهی - تخم مرغ - پنیر - مرکبات - شیر - ماست - کشک-
- نگهداری گوشت و ماهی و مرغ منجمد
- بهداشت گوشت
- عوامل آلوده کننده گوشت
- فرق بین گوشت قرمز سالم و فاسد
- فرق بین ماهی سالم و ماهی فاسد
- مشخصات کالباس و سوسیس و نحوه تشخیص و فساد انها
- بهداشت روغن
- روش نگهداری روغن
- بهداشت برنج- میوه و سبزی
- عوالی که باعث الودگی مواد غذایی می شود
- عوامل رنگی در مواد غذایی
- اثر عوامل شیمیایی و بیو شیمیایی بر مواد غذایی
- طرز تشخیص فساد مواد غذایی
- تقسیم بندی مواد غذایی از نظر کیفیت
بهداشت مواد غذایی