فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پایان نامه اقامتگاه کودکان بی سرپرست

اختصاصی از فی دوو پایان نامه اقامتگاه کودکان بی سرپرست دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پایان نامه اقامتگاه کودکان بی سرپرست


پایان نامه اقامتگاه کودکان بی سرپرست

این فایل در قالب ورد و قابل ویرایش در 70 صفحه می باشد.

 

وجه تسمیه زنجان :

به گفته حمدالله مستوفی شهر زنجان را اردشیر بابکان ساخته و شهین خوانده است. در فرهنگ نامه مرحوم دهخدا در ذیل کلمه شهین چنین تقریر یافته ( شهین نام شهر زنگان است و معرب آن زنجان باشد . گویند آن شهر را اردشیر بابکان بنا کرده است (جهانگیری – برهان قاطع ) و شهری بود بزرگ در میان ری و آذربایجان و وجه تسمیه آن مخفف زندگان یعنی اهل کتاب زند است و زندیگان زنگان شده و دال آن حذف گردیده (انجمن آرا آنندراج ) ما’خذ و منبع مستوفی در مورد کلمه شهین که به زنگان اطلاق می گردیده مبهم است و تاکنون هیچ منبع موثق دیگری در این ارتباط اظهار نظر ننموده است.

آنچه مسلم است از نظر زبان شناسی کلمه شهین ارتباطی به زبانهای پارسی باستان و ادبیات اوستایی ندارد و برعکس کلمه زندیگان که به معنای اهل کتاب زند ، معروفترین کتاب آئین زردشتی در دوران ساسانی و پسوند (گان) از پساوند پارسی باستان همچون آذربایگان، خدایگان و غیره بوده است . بطور حتم شهر در دوران ساسانی زندیگان نام داشته است که به علت کثرت استعمال تخفیف یافته و در دوران استیلای اسلام زنگان نام داشته است ، و چون در زبان عربی حرف گ به ج تبدیل می گردد بنابر این کلمه زنگان به زنجان تبدیل شده است. اسم  دیگر شهرستان زنجان (خمسه) است . اطلاق این کلمه به منطقه در منابع و متون جغرافیایی از اواخر دوران قاجار ظاهر شده و در مورد وجه تسمیه آن دو نظر می تواند مطرح باشد. نظر نخستین ناظر بر استقرار طوایفی از ایلات پنجگانه در این منطقه است . و محتملا وجود منطقه ای به نام (خمسه) در استان فارس که بر مبنای استقرار پنج ایل نامگذاری شده بسود این نظریه است . در فرهنگ آنندراج ذیل کلمه زنگان چنین آمده " چون پنج بلوک بود آنرا خمسه گویند "  لغت نامه دهخدا با تکرار مورد مزبور می نویسد ( این شهرستان "زنجان" از پنج بلوک بنام بخش حرمه ، بخش ابهر رود ، بخش قیدار ، بخش ماه نشان ، بخش سردان)

در این بخش بندی بخش های ایجرود ، زنجان رود ، که جز’ خمسه اند سخنی به میان نیامده ، لاجرم این نظریه با شک و تردید مواجه میگردد.  اما بخشهای پنجگانه ابهر رود ، خرا رود ، زنجان رود ، ایجرود ، سجاس رود که بخشهای اصلی خمسه را تشکیل داده منبع و مرجع موثقی به وجه تسمیه آن می تواند باشد . کذر این نکته ضرورت دارد که منطقه بزینه رود معروف به قشلاقات افشار که هم اکنون از توابع خمسه است تا اواخر دوران در حوزه ساسی ولایت کردستان بوده است ، بنابراین پنج بلوک بودن منطقه قطعی بنظر میرسد.

دایره المعارف مصاحب بر این اساس ذیل کلمه (خمسه) می نویسد :

(خمسه مخفف ولایات خمسه در جنوب آذربایخان و غرب قزوین کرسی آن زنجان و از شهرهای معروفش سلطانیه پنج بلوک عمده ای که این ناحیه به مناسبت آنها خمسه خوانده شده است عبارت بودند از ابهر رود ، زنجانرود ، ایجرود ،د سجاس رود که حالیکه همگی جزو شهرستان زنجانند )

تعریف پدیده بی سرپرستی :

 اگر کودک قبل از سن تمیز و تشخیص و قبل از آنکه قادر به تأمین نیازهای خویش باشد اولیاء خود را از دست بدهد بی سرپرست نامیده می شود. کودک بی سرپرست ممکن است یک یا تمامی افرادی که حضور فیزیکی آنان در تأمین نیازهای مادی و معنوی او مؤثرند از دست بدهد یا اینکه فوت یکی از والدین توجه دیگران را کاهش داده به هیچ برساند.

 مرگ پدر، ازدواج مادر، عدم پذیرش نامادری، مرگ مادر، اعتیاد پدر و بی تفاوتی مادر و بستگان را می توان نمونه هایی از بی سرپرستی قلمداد کرد. گاه با وجود حضور هر کدام یا هر دو والدین کودک بی سرپرست است. پدر مادر بی توجه یا والدینی که بر اثر اختلاف خانواده را به کانونی از بی مهری تبدیل می کنند از این قبیلند. این گونه کودکان در عین داشتن سرپرست بی سرپرستند!

 با توجه به مطالب فوق بی سرپرستی طیف وسیعی از کودکان را در بر می گیرد. بطوری که گاه حوادث و مسائل و مشکلات والدین را از کودک دور می کند و یا والدین با قراردادن کودک خویش در کنار خیابان بوجود آورندۀ پدیدۀ بی سرپرستی می شوند و گاه کودک با گریز از خونه و کاشانۀ خود موجب بی سرپرستی خود می گردد. جز در شرایط فوت پدر و مادر در دیگر حالات مرگ ارزشها و عاطفه باعث بی سرپرستی است روابط اجتماعی و انسانی نامطلوب انسجام خانواده ها را در معرض خطر جدی قرار می دهد و اولین آسیبها متوجه کودک می گردد. اعتیاد این بلای خانمان سوز نیز در کنار سایر عوامل چنین زخمی بر پیکر اجتماع و خانواده می زند که گریزی از آن نیست. و کودکان اولین قربانیان این مصیبت اند در این میان آفات طبیعی بیماریها و مرگ و میرهای زودرس نیز سقف خانه را بر سر کودکان می کوبد و سرپناهشان را می ستاند اضطراب بیشتر در کودکی جان می گیرد که احساس کند کسی او را دوست ندارد. باید توجه نمود که از دست دادن محبت پدر و مادر برای کودک بزرگترین فاجعه است و رستن از این فاجعه ریشۀ اصلی دلهره و اضطراب اوست زیرا محبت پدر و مادر برای کودک از همه چیز مهمتر و لازمتر است و بدون آن نمی تواند زندگی کند. جانشینی آن کاری است مهم که باید انجام شود.


دانلود با لینک مستقیم


پایان نامه اقامتگاه کودکان بی سرپرست
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.