شکلات یکی از شیرینی های پر طرفدار در بین مردم جهان می باشد.این محصول از
ویژگی های جالبی برخوردار است ، چرا که در دمای اتاق به حالت جامد می باشد اما به
محض قرار گرفتن در دهان ذوب می گردد، دلیل این خاصیت وجود نوعی چربی در
ترکیب شکلات است که کره کاکائو نامیده می شود. کره کاکائو در دمای زیر 25 درجه
سانتیگراد جامد است.
علاوه بر این شکلات دارای طعم بسیار دلچسب و شیرین است که اکثر مردم آنرا می پسندند. نکته جالب توجه اینست که در ابتدا شکلات تنها به صورت یک نوشیدنی پرچربی و
نامطلوب مصرف می شد ولی به مرور تا حد چشمگیری توسعه و گسترش یافت که
شاید این خود یکی از رموز تاریخ باشد.
برای دانلود کل پاپورپوینت از لینک زیر استفاده کنید:
دانلود پاورپوینت شکلات - 54 اسلاید