توضیحات :
قرار است سردخانهای در شهر نیشابور برای تامین ۳۵۰۰۰ نفر ساخته شود. در این سردخانه گوشت گاو، گوسفند و مرغ از اول تیرماه تا آخر شهریورماه برای مصرف ۲ روز اهالی، کشتار شده و وارد سردخانه می شود و پس از ۲۴ ساعت نگهداری در اتاق پیش سرد کن، مصرف روز بعد به بازار عرضه میگردد و بقیه گوشتها به اتاق انجماد سریع روانه میشود. گوشتهای منجمد شده تا اول دی ماه نگهداری و از اول دی ماه تا آخر اسفند به ترتیب و بطور مساوی هر روز به بازار عرضه می شود….
فهرست مطالب :
- طراحی سردخانه ای بامشخصات
- فرضیات و نکات مهم در انجام پروژه
- محاسبه مقدار محصول وارد شده به سردخانه
- مصرف سرانه انواع محصولات
- انواع گوشت
- انواع میوه
- تعداد پالتها و جعبههای موجود در هر اتاق
- جدول میوه وسبزیجات
- ضخامت عایق و ضریب انتقال حرارت اتاقها
- ضخامت دیوار اتاقها
- اتاقها و ابعاد آنها
- نمای کلی سردخانه
- اتاق نگهداری پرتقال
- اتاق نگهداری سیب
- اتاق نگهداری هلو
- اتاق نگهداری سبزیجات
- اتاق نگهداری خیار
- اتاق نگهداری گوشت گاو
- اتاق نگهداری گوشت مرغ
- اتاق نگهداری گوشت گوسفند
- اتاقهای انجماد سریع
- اتاق پیش سرد کن
- محاسبه بارهای حرارتی
- محاسبه بار حرارتی نفوذ برای چند نمونه از اتاقها
- بارتنفسی محصولات
- جداول بار حرارتی
- انتخاب اواپراتور برای اتاقها
- محاسبات سیکل
- فلو دیاگرام سردخانه
- نمودار p-h سردخانه
- آنتالپی
- محاسبه دبیها
- انتخاب کندانسور
- لوله کشی
- به همراه تمامیجداول بار حرارتی به صورت کامل و جامع
فرمت فایل ورد و در 65 صفحه می باشد
پروژه طراحی یک سیستم سردخانه ۳۵۰۰۰ نفری در شهر نی ریز – مهندسی مکانیک