فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله بررسی نقش اختلافات و عوامل خانوادگی درارتکاب جرم و بزهکای جوانان

اختصاصی از فی دوو مقاله بررسی نقش اختلافات و عوامل خانوادگی درارتکاب جرم و بزهکای جوانان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله بررسی نقش اختلافات و عوامل خانوادگی درارتکاب جرم و بزهکای جوانان


تحقیق درباره بررسی نقش اختلافات و عوامل خانوادگی درارتکاب جرم و بزهکای جوانان

فرمت فایل : word (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 28 صفحه

 

 

 

 

 

 

 

چکیده :

هدف

 این مقاله پاسخ به این پرسش است که اختلافات وعوامل خانوادگی چه رابطه ای با ارتکاب جرم وبزهکاری جوانان دارد؟

روش

 روش تحقیق اسنادی است . برای بررسی موضوع عمدتا از نتایج تحقیقات انجام شده درداخل وخارج کشور ونیز تحلیل ثانویه داده ها استفاده شده است. این نتایج بااستفاده از رویکردهای جامعه شناسی تحلیل شده است.

یافته ها

 نتایج نشان داد که عواملی مانند دلبستگی نوجوانان به خانواده، مشاجره در خانواده و تضاد والدین با همدیگر، خشونت درخانواده و بدرفتاری والدین با فرزندان، سخت گیری والدین، نظارت والدین بر رفتار فرزندان، توجه به نیازهای جوانان، رابطه خانواده  با فرزند، نقشها و موقعیت های اجتماعی واقتصادی خانواده ونیز گسیختگی خانواده با بزهکاری وجرم جوانان رابطه دارد .

نتیجه

محققان براساس نتایج ونظریات، پیشنهاداتی برای کاهش بزهکاری جوانان ارایه نموند.

 

مقدمه

     جامعه ایران از جمعیت جوانی برخوردار است، چنانکه آمارها نشان می دهد نزدیک به نیمی از جمعیت ایران را افراد زیر 19 سال تشکیل می دهد. نوجوانان و جوانان آیندهŽسازان جامعه فردا میŽباشند و شناخت مشکلات رفتاری و ویژگیهای شخصیتی آنان از اهمیت ویژهŽای برخوردار است، چرا که به مربیان، والدین و برنامهŽریزان جامعه کمک می نماید تا بهتر با آنان رفتار نمایند و با داشتن بینش و شناختی صحیح از شخصیت نوجوانان کشور، نه تنها طرز تلقی های غلط در مورد آنان عوض خواهد شد، بلکه به تعامل بین جامعه و نوجوانان کمک می کند.لذا توجه به بزهکاری وجرایم جوانان وعوامل موثرو تشدید کننده آن برای رشد وتعالی جامعه ضروری است.

    در سال 2000 میلادی حدود 199 هزار قتل برای جوانان در جهان گزارش شده است که معادل2/9 قتل در 100 هزار نفرجوان است. به عبارت دیگر به طور متوسط روزانه 565 نفر نوجوان و جوان 10 الی 29 ساله در اثر خشونت بین فردی کشته شدهŽاند. بر طبق همین بررسی میزان قتل جوانان در کشورهای در حال توسعه و در حال گذار از نظر اقتصادی نسبت به دیگر کشورها بیشتر بوده است (گزارش جهانی خشونت و بهداشت[1] ،25:2000). فیگلمن و همکاران[2] (2000)تحقیقی درباره خشونت جوانان شهری آمریکایی‌های آفریقایی تبار انجام دادندکه  یک پیماش مقطعی روی 349 نفر دختر و پسر 9 الی 15 ساله است و به نتایج زیر دست یافتند:  16 درصد پاسخگویان گفته‌اند که برای محافظت از خود اسلحه (چاقو، تفنگ و تیغ) حمل می‌کنند. 29 درصد آنها گفته‌اند که کسی را تهدید به زدن کردند، 30 درصد آنها گفته‌اند با کسی برخورد فیزیکی داشته‌اند، 11 درصد گفته‌اند چیزی را که بیش از ده دلار ارزش داشته دزدیده‌اند و 30 درصد آنها هم گفته‌اند که به اموال کسی آسیب رسانده‌اند.

     ازسوی دیگر،برخی آمار ها حاکی است که میزان طلاق واختلاف خانوادگی درجهان ونیزکشورما بالا  ورو به افزایش است. چنان که جدول یک نشان می دهد تعداد طلاقها درسال 1380 درکشور60500 واقعه بوده ودرسال 1387 به110510 واقعه افزایش یافته است. نسبت طلاق ها(تعداد طلاق درهرصد ازدواج) نیز دراین مدت از 9.4درصد به 12.4 درصد افزایش یافته است(سایت سازمان ثبت احوال کشور ).      تحلیل ثانویه داده های یک پیمایش ملی نشان داد که 34.6درصد اعضای خانواده ها گاهی اوقات تا تقریبا همیشه با خانواده خود اختلاف وبگومگودارند(بهروان،1388).




دانلود با لینک مستقیم


مقاله بررسی نقش اختلافات و عوامل خانوادگی درارتکاب جرم و بزهکای جوانان
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.