فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی کنسرو سازی

اختصاصی از فی دوو دانلود گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی کنسرو سازی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی کنسرو سازی


دانلود گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی کنسرو سازی

این محصول در قالب ورد و قابل ویرایش در 146 صفحه می باشد. 

تاریخچه

نخستین کارخانه کنسرو سازی در کشور بوده و در سال   1311هجری شمسی تاسیس ودر سال 1321اولین بهره برداری آن شروع گردید.این کارخانه از زمان تاسیس در مجموعه کارخانجات    نساجی،کنسرو های سابق تحت نظر شرکت سهامی کارخانجات ایران اداره می شد. از سال1346به شرکت سهامی کارخانجات اتکاواگذار گردیدو از آن زمان تا کنون تحت نظر کارخانجات اتکا اداره می شود.

فهرست مطالب                                   

تاریخچه                                      1 

قوطیهای فلزی                                2 

شستشوی گوجه فرنگی                        3 

پاستوریزاسیون                                6 

کارتن گذاری و انبار کردن قوطیها             8 

لیست دستگاه ها و طرز کار آنها                9 

پاستوریزاتورها                                13

  فوندانسیون زیر دستگاه ها                   15

  نا خالصیهای آب و اثرات آن                16

روشهای حذف عوامل ناخواسته از آب         17 

بهداشتی و ضد عفونی کردن آب               18 

اثرات کلر                                     19 

انواع روشهای کلرینه کردن آب                20 

نقش و اهمیت تصفیه آب                       22 

تصفیه آب در کارخانه کنسرو قائمشهر          23

سیستم فاضلاب                                 24 

بخار آب در کنسرو سازی                       28 

کیفیت بخار آب                                  29  

موارد کاربرد بخار آب در تولید رب              31 

سیستم تخلیه زباله                                34 

بهداشت کارکنان                                  35 

خانه بهداشت                                     37 

قرنطینه                                          39 

آزمایشگاه                                        41 

سیستم تهویه                                     42 

فرمولاسیون کلی محصول                        45 

انواع نمک                                       46 

اسید های آلی                                   47 

شکل و ابعاد قوطی                             50 

استاندارد های قوطی کنسرو                    51 

لیست دستگاه ها و طرز کار آنها                60 

فوندانسیون زیر دستگاه                         67 

تعیین قلیائیت                                   69 

PH آب                                        71 

بازرسی قوطیها پس از باز کردن                76 

آزمایشها و ارزیابی حلب ورق                   78 

کنسرو سازی                                    81

تاریخچه کنسرو سازی                           82 

مراحل تهیه کنسروماهی                         85 

سکوی تخلیه                                    86 

آماده سازی اولیه ماهی                          88 

اتوکلاد                                         95

کمترل کیفیت ماهی                            98

اندازه گیری اسید چرب آزاد                    99

آزمونهای میکروبیولوژی                      103

حد مجاز آلودگی های میکروبی ماهی           106

فساد در قوطی های کنسرو ماهی              110

روش گرم خانه گذاری                       112

فساد شیمیائی کنسرو ماهی                    113

مشکلات تکنیکی در تهیه کنسرو تون            114

اندازه گیری                                121

آزمونهای لاک قوطی                         128

آزمونهای ورق قوطی                        133

راندمان تولید کنسرو ماهی                    135   


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی کنسرو سازی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.