فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پروژه کارآفرینی مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید بسته بندی آب معدنی

اختصاصی از فی دوو دانلود پروژه کارآفرینی مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید بسته بندی آب معدنی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پروژه کارآفرینی مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید بسته بندی آب معدنی


پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی  تولید بسته بندی آب معدنی

این محصول در قالب PDF ودر 52 صفحه می باشد.

این پروژه کار آفرینی هم در قالب درس کار آفرینی دانشجویان عزیز قابل ارائه میباشد و هم میتوان به عنوان طرح توجیهی برای دریافت وام های اشتغالزایی به سازمان مورد تقاضا ارائه نمود.

مقدمه 
آب ماده ای فراوان در کره زمین است. به شکل های مختلفی همچون دریا ، باران ، رودخانه و...
دیده میشود. آب در چرخه خود ، مرتباً از حالتی به حالت دیگر تبدیل میشود، اما از بین نمیرود.
هر گونه حیات محتاج آبمیباشد. مروری بر سوابق تمدنهایی که در طول تاریخ شکل گرفته اند
و شکوفا شده اند نشانگر این واقعیت است که وجود آب و امکان دسترسی به آن یکی از کلیدی
ترین عوامل فراگیری و استمرار آنها بوده است. افزایشتقاضا برای آب و اوجگیری رقابت
بین مصرف کنندگان مختلفموجب شده انسان برای ایجاد موازنه وتعادل بین توزیع نیازها و منابع
آبموجود مستقیما در وضعیتطبیعی رودخانه ها دخالت کند و با ایجاد تاسیسات گوناگون ذخیره
و توزیع آب شرایط طبیعی را به منظور تامین نیازهای خود تغییر دهد . آب معدنی و آب شرب
بعنوان یکی از نیازهای اساسی روزمره انسان و استمرار حیاتمیباشد . میزان نیاز روزمره هر فرد 1 تا
2 لیتر میباشد که بستگی به شرایط آب و هوایی و سن و سال دارد . استفاده از آب آشامیدنی سالم و
گوارا یکی از مهمترین فاکتورهای مصرفآبمیباشد که از سالیان بسیار دور به آن توجه شده
است. امروزه مصرف آب های بطری ای رواج بسیاری پیدا کرده است چرا که آبهایی که دارای
مواد معدنی غنی می باشند برای انسان مفید هستند . آب های بطری ای به دو دسته اصلی تقسیم می
شوند، آب گازدار و آب ساده ، آب گازدار ممکن استبه طور طبیعی با دی اکسید کربن تصفیه
شود اما گاز آن معمولا" در طی عملیاتی به آن اضافه می شود. میکروبها در آب گازدار زنده نمی
مانند زیرا دی اکسید کربن حل شده در آببه آن خاصیتاسیدی می دهد.
اکثر آبهای بطری ای، آبچشمه ها یا رودها هستند که در همان محل، در شرایط کاملا" بهداشتی
و بدون استفاده از هیچگونه مواد شیمیایی، داخل بطری ها ریخته می شوند. در نتیجه این آبها ممکن
استحاوی باکتریهای طبیعی و بی ضرر باشند که البته در طول مدت زمان نگهداری، این باکتریها
به این دلیل که از مواد مغذی استفاده نمی کنند تدریجا از بین می روند. در نوعی از آبهای بطریای
که با عنوان "آب آشامیدنی"، شناخته شده اند، از مراحل مختلفی برای کم کردن تعداد اینگونه
میکروبهای احتمالی استفاده می شود .


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پروژه کارآفرینی مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید بسته بندی آب معدنی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.