لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:28
مقدمه
ازاولین تلاش علمی بشر برای پیشگیری از بیماری عفونی به وسیله ایمن سازی بدن که توسط Edward jenner در سال 1790 صورت گرفت،تاکنون واکسیناسیون به یکی از مهم ترین رکن های پیشگیری از بیماری عفونی به خصوص آن هایی که توسط ویروس ها ایجاد می شوند تبدیل شده است(7) در قرن هجدهم لویی پاستور براساس مشاهداتی که روی طرز انتقال بیماری وبای مرغان و پیشگیری اتفاقی آن با تزریق کشت کهنه ی عامل بیماری داشت، اولین واکسن تخفیف حدت یافته را علیه بیماری شاربون (سیاه زخم) وسپس هاری تولید کر
مقدمه
تولید و بهسازی:
3- مراحل تولید واکسن باکتریایی
کنترل کیفیت:
5-1 ارزیابی بی خطر بودن واکسن
5-1-1 آزمایش مسمومیت زایی اختصاصی
5-1-2 آزمایش زنده باقی ماندن ویروس
5-1-3 آزمایش تعیین هویت (identity test)
5-1-4 آزمایش بی گزندی
5-1-5 آزمون سترونی
5-1-6 آزمون ردیابی میکروارگانیسم های بیگانه
5-1-7 آزمایش حضور آندوتوکسین
5-1-8 آزمایش تومورزایی
5-2 ارزیابی توانمندی
پیشرفتهای تازه
منابع :
تحقیق در مورد مروری برفرآیند ساخت واکسن و نقش حیوانات آزمایشگاهی در ارزیابی آن