فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق جوانان در گرداب اعتیاد

اختصاصی از فی دوو دانلود تحقیق جوانان در گرداب اعتیاد دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق جوانان در گرداب اعتیاد


دانلود تحقیق جوانان در گرداب اعتیاد

پیشگفتار
بسیاری از جوانها و حتی پدر و مادر ها فکر می کنن که دلیل اعتیاد فرد ، اصرار دوستان بوده است . در حالی که این تنها انگیزه سوء مصرف مواد در جوانان نیست . اگر بخواهیم انگیزه های مصرف مواد مخدر جوانها را بشناسیم ، فهرست بلند بالایی بدست می آید :
کنجکاوی ، کسب لذت ، تسکین درد ، فراموش کردن مشکلات ، شوخی و خنده ، هیجان طلبی یا میل به خطر کردن ، احساس بزرگ شدن ، پیوستن به گروهی خاص و ... این علل با وجود این که چندان مهم به نظر نمی رسند ، باعث اعتیاد میلیونها انسان شده اند . بیشترین علت اعتیاد جوان در ایران دو عامل کنجکاوی و کسب لذت است
مقدمه
مصرف طولانی مدت مواد موجب اختلال در بهداشت و سلامت جسمی و روانی فردی میشود که با بروز بسیاری از بیماریهای مزمن و خطرناک همراه است . به علاوه آنجا که اعتیاد بیشتر به هنگام ایجاد و ساخت خانواده و در ارزشمندترین سال های زندگی از نظر میزان کارآیی، رخ می دهد ، مشکلات رفتاری ناشی از اعتیاد بیشترین تاثیر را بر زندگی خانوادگی و شغلی فرد می گذارد . مواد مخدر تنها به فرد مصرف کننده آسیب نمی رساند بلکه به هر کس که با آن در تماس باشد آسیب می رساند و زمانی که تعداد معتادان فراتر از حد قابل  جبران باشد ، جامعه صدمه می بیند ، اعتیاد خسارت و هزینه های بسیاری را به جامعه تحمیل می کند بنابراین عوارض ناشی از اعتیاد شامل عوارض فردی ، خانوادگی ، شغلی ، اجتماعی و اقتصادی می باشد .
بررسی اثرات اعتیاد
 
هنگامی که تحرک و پویایی نیروی جوان در پدیده شوم اعتیاد رنگ باخته و استعدادها و توانمندی‌های وی فرصت بروز نمی‌یابد، چه کسی را می‌توان مقصر قلمداد کرد، جوانانی که سرمایه جوانی خود را به پای مواد مخدر فنا کرده و یا جامعه‌ای که نتوانسته از این نیروی عظیم انسانی خود در جهت انکشاف و توسعه سود برد؟
فرد و جامعه در یک تعادل دو سویه بر هم تأثیر گذاشته و تأثیر می‌پذیرند، با این حال شرایط و امکاناتی که جامعه در اختیار فرد قرار می‌دهد، تأثیرگذارتر بود و تنها افراد با خصایص و ویژگی‌های ممتاز خواهند توانست از حداقل امکانات، موجود محیط خویش حداکثر استفاده را برای ارتقاء ظرفیت‌های خود برده و برخی تغییر و تحولاتی را بر روند معمول جامعه ایجاد نمایند.
ولی پس از پشت سر گذاردن سال‌های جنگ، درگیری‌ها و ایجاد موانع در شکوفا شدن استعدادهای جوانان و ظهور تروریسم جهانی که بیش‌ترین قربانی را از استعدادهای بالقوه جوانان افغانی گرفته است و در شرایطی که افغانستان به عنوان بزرگ‌ترین تولید‌کننده مواد مخدر، با رشد روزافزون شهروندان معتاد نیز مواجه است، چه تضمینی برای گرایش نسل جوان بی‌انگیزه امروز به اعتیاد وجود خواهد داشت؟ جوان امروز انگیزه خویش برای پیشرفت و تغییر حالت فعلی را از دست داده است، جوانی که از یک سو با نبود امکان اشتغال با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می‌کند و از سوی دیگر از وضعیت سیاسی نامساعد و عقب‌ماندگی کشورش در جهان رنج می‌‌برد، هیچ انگیزه‌ای برای گذار از وضعیت کنونی در خود نمی‌یابد.
جوانی دورانی است توأم با بلندپروازی، میل به مرزشکنی و فرار از محدودیت‌های نظام زندگی، تمایل به نوآوری و تازگی. جوان، دنیایی آرمانی می‌طلبد، دنیایی که جوان در آن نقش سرنوشت‌ساز و تعیین‌کننده‌ای داشته و به قله‌های رفیع خواستن‌هایش فائق آید. بی‌تردید اندکی همت، سعی و تلاش و نگاهی واقع‌بینانه به شرایط جامعه، جوان را یاری خواهد داد تا جامعه را به سوی وضعیت مطلوب هدایت دهد. بلندپروازی و توقع بیش از توان داشتن، از خود بر روح و روان جوان تأثیر منفی گذاشته و دست نیافتن به خواسته‌ها و فرار از محدودیت‌ها، جوان را در حالتی قرار خواهد داد که افراد فرصت‌طلب و سودجو از این حالت روانی جوانان بیش‌ترین سود را بجویند و مواد مخدر را به عنوان تنها راه تسکین دردها تجویز کنند.انحرافات اجتماعی تنها به جوانانی که از کانون گرم خانوادگی محروم بوده و با پرورش در محیط‌های نامناسب زمینه انحراف برای‌شان میسر گردیده‌اند مختص نمی‌شود. بی‌توجهی والدینی که نتوانسته‌اند جوانان خود را در برابر آفات اجتماعی واکسین نمایند، بستر مناسبی برای رشد انحرافات اجتماعی در آنان ایجاد خواهد کرد. خلأ عاطفی در برخوردهای خشک و غیرعاطفی اعضای خانواده و عدم مشوره و هدایت‌های دوستانه، عواملی می‌باشند که جوان را در حساس‌ترین دوره زندگی خویش تنها گذاشته و تصمیم‌گیری‌های کلان زندگی جوان، نه در پرتو مشورت‌ها و هدایت‌های دوستانه والدین که در معاشرت با دوستان نامناسب، اخذ می‌گردد.عدم خودباوری، مرض مهلکی است که خود زمینه‌ساز پذیرش دیگر آفات اجتماعی خواهد شد. جوانی که خود را باور نداشت و نتوانست از کمبودهای نظام خانواده و جامعه خویش، خود را رهانیده و خود در پرورش خویش بکوشد، نهایتاً در برابر پدیده اعتیاد نیز سر خم خواهد کرد و نیروی جوانی خود را در حالت از خود بی‌خودی مواد مخدر از کف خواهد داد. شاید هیچ صحنه‌ای نیز دلخراش‌تر از دیدن جوانی معتاد، بدبینی و ناامیدی نسبت به آینده کشور را در انسان به وجود نیاورد و جامعه را نسبت به این اشتباه، محکوم نشمارد. بی‌تردید پیامدهای شوم اعتیاد تنها در آن جوانی که عمر خود را به پای مواد مخدر ریخته است، خلاصه نخواهد شد و جامعه بیش‌ترین ضرررا متقبل شده و جوان، به گونه‌ای منفی تأثیر خود را بر جامعه امروز و فردا خواهد گذاشت.

 

 

شامل 13 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق جوانان در گرداب اعتیاد
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.