پنیسیلین:
پنیسیلینها گروهی از داروهای آنتیبیوتیک هستند که در برابر ارگانیسمهای آسیبپذیر به خصوص باکتریهای گرم مثبت به کار میروند. پنیسیلینها اولین گروه از دسته آنتیبیوتیکهای بتالاکتام هستند.
مکانیزم اثر:
عملکرد بتالاکتامها به طور خلاصه به این صورت است:
- اتصال به پروتئینهایی در دیواره سلولی باکتری به نام پروتئین متصل شونده به پنیسیلین (PBP).
- مهار ترانس پپتیدازها میشوند در نتیجه ترانسپپتیداسیون که به معنی ایجاد اتصال متقاطع در ساخت پپتیدو گلیکانهای دیواره سلولی باکتری است مختل میشود.
در نهایت آنزیمهای اتولیتیک که هیدرولازهای مورین...
مقاومت به پنیسیلین:
...
انواع پنی سیلی: G
...
طیف اثر و کاربردهای بالینی
...
عوارض دارو:
...
**********
آموکسی سیلین:
آموکسیسیلین به زبان انگلیسی: (Amoxicillin) نام یکی از داروهای خانواده پنی سیلینها و از دسته بتالاکتامها است. که به خصوص به دلیل جذب مناسب خوراکیش کاربرد دارد.
فرمول شیمیایی آموکسیسیلین
مکانیزم اثر:
این دارو با اتصال به پروتئین متصل شونده به پنیسیلین (PBP) باعث مهار ترانس پپتیدازها میشود و باعث...
...
**********
آمپیسیلین:
آمپیسیلین (Ampicillin) نام یکی از داروهای خانواده پنی سیلینها و از دسته بتالاکتامها است. این دارو همانند آموکسیسیلین از رده آمینوپنیسیلینها است و خصوصیات مشابهی با آموکسیسیلین دارد اما جذب خوراکی به مراتب کمتری دارد.
فرمول شیمیایی آمپیسیلین
مکانیزم اثر:
این دارو با اتصال به پروتئین متصل شونده به پنیسیلین (PBP) باعث مهار ترانس پپتیدازها میشود و باعث ممانعت از ساخت پپتیدو گلیکانهای دیواره سلولی باکتری و تخریب...
...
**********
اگزاسیلین:
اگزاسیلین، (Oxacillin) از دسته پنیسیلینهای مقاوم به بتالاکتاماز است. از لحاظ اثر ضدمیکروبی و خواص فارماکولوژیکی بسیار مشابه فلوکلوگزاسیلین است. این دارو همچنین متعلق به دسته ایزوگزازولیل پنیسیلینها (Isoxazolyl Penicillins) هست. این دسته که مقاومت خوبی نسبت به اسید دارند میتوانند به صورت خوراکی مصرف شوند.
فرمول شیمیایی اگزاسیلین
مکانیزم اثر:
این دارو همانند سایر بتالاکتامها با اتصال به پروتئین متصل شونده به پنیسیلین (PBP) باعث مهار ترانس پپتیدازها میشود و...
...
**********
دیکلوگزاسیلین:
دی کلوگزاسیلین، (Dicloxacillin) از دسته پنیسیلینهای مقاوم به بتالاکتاماز است. از لحاظ اثر ضدمیکروبی و خواص فارماکولوژیکی بسیار مشابه فلوکلوگزاسیلین است. این دارو همچنین متعلق به دسته ایزوگزازولیل پنیسیلینها (Isoxazolyl Penicillins) هست. این دسته که مقاومت خوبی نسبت به اسید دارند میتوانند به صورت خوراکی مصرف شوند.
**********
فلوکلوگزاسیلین:
فلوکلوگزاسیلین، (Flucloxacillin) یا (floxacillin) از دسته پنیسیلینهای مقاوم به بتالاکتاماز است. از لحاظ اثر ضدمیکروبی و خواص فارماکولوژیکی بسیار مشابه فلوکلوگزاسیلین است. این دارو همچنین متعلق به دسته ایزوگزازولیل پنیسیلینها (Isoxazolyl Penicillins) هست. این دسته که مقاومت خوبی نسبت به اسید دارند میتوانند به صورت خوراکی مصرف شوند.
فرمول شیمیایی فلوکلوگزاسیلین
مکانیسم اثر:...
...
فرمول شیمیایی دیکلوگزاسیلین
مکانیزم اثر:
این دارو...
...
**********
متی سیلین:
متیسیلین، (Meticillin, Methicillin) از دسته پنیسیلینهای مقاوم به بتالاکتاماز است. این دارو که در سال ۱۹۵۹ ساخته شد امروزه از لیست دارویی خارج شده و جایگزینهای بهتری همچون کلوگزاسیلین و نافسیلین از آن در دسترس است. این دارو طیف باریکتری نسب به پنیسیلین دارد ولی در برابر ارگانیسمهای تولیدکننده بتالاکتاماز همچون استافیلوکک اورئوس اثر خوبی دارد.
فرمول شیمیایی متیسیلین
مکانیزم اثر:...
...
**********
کلوگزاسیلین:
کلوگزاسیلین، (Cloxacillin) از دسته پنیسیلینهای مقاوم به بتالاکتاماز است. از لحاظ اثر ضدمیکروبی و خواص فارماکولوژیکی بسیار مشابه فلوکلوگزاسیلین است. این دارو همچنین متعلق به دسته ایزوگزازولیل پنیسیلینها (Isoxazolyl Penicillins) هست. این دسته که مقاومت خوبی نسبت به اسید دارند میتوانند به صورت خوراکی مصرف شوند.
فرمول شیمیایی کلوگزاسیلین
مکانیزم اثر:...
...
**********
نافسیلین:
نافسیلین سدیم، (Nafcillin Sodium) از دسته پنیسیلینهای مقاوم به بتالاکتاماز است. این دارو طیف باریکتری نسب به پنیسیلین دارد ولی در برابر ارگانیسمهای تولیدکننده بتالاکتاماز همچون استافیلوکک اورئوس اثر خوبی دارد.
فرمول شیمیایی نافسیلین
مکانیزم اثر:...
...
نوع فایل : 9 فایل WORD
درمجموع 21 صفحه
دانلود تحقیق خانواده پنی سیلین