مشخصات این فایل
عنوان: تولید سرکه سیب
فرمت فایل : word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 17
این مقاله در مورد تولید سرکه سیب می باشد.
بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر ازمقاله تولید سرکه سیب
تاریخچه
بدرستی روشن نیست که شناسائی و تولید سرکه از چه زمانی شروع شده است .هرودوت (480-425ق-م)مورخ یونانی اولین کسی است که د راثار خود از سرکه صحبت به میان آورده و پس ازاوبلیانس(23 میلادی )طبیعی دان رومی در نوشته های خود یا د اورشده که سرکه توسط سربازان رومی مصرف میشده است.منابع فرنکی همگی متغقا چنین ذکر می کنند که انسان همزمان باشناسائی شراب به وجود سرکه ...(ادامه دارد)
مرحله استیکی
در این مرحله الکل حاصل از مرحله قبل به عنوان سوبسترا مورد استفاده انواع مخصوص از باکتریها بنام استو باکتر قرار می گیرند و عمل اکسیداسیون را بر روی آن انجام می دهند و به اسید استیک تبدیل می نمایند .مکانسیم این تبدیل با مقایسه به دیگر پروسس های بیولوژیکی ساده است و به این ترتیب است که در دو مرحله تبدیل صورت می گیرد ابتدا اتانول در حضور اکسیژن هوا ...(ادامه دارد)
سرکه مصنوعی
همانگونه که در تعریف سرکه آمده است به مصرف اینکه ماده ا دارای 4% اسید استیک باشد آن را به عنوان سرکه نمی شناسند بلکه تخمیر دو گانه را باید متحمل شده باشد.ولی بعضی از کشورها (اتریش ) اجازه می دهند تا نام سرکه را برای رقیق شده اسید استیک تولید شده به روشهای شیمیایی قرار دهند بعضی کشورها مانند زلاند نو مقررات چنین نامگذاری را همراه با ذکر کلمه مصنوعی ...(ادامه دارد)
شفاف کردن سرکه
نظر به اینکه نگهداری سرکه به مدت زمان زیادی به منظور حذف مواد معلق موجود در آن از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نیست، لذا برای تهیه سرکه ای زلال و بدون مواد معلق از روشهای سریع تصفیه استفاده می کنند.منظور از شفاف یا زلال کردن سرکه حذف سریع موادی مانند باقیمانده مخمرها ، باکتریهای فرسوده میزان زیادی از عناصر نامحلول مانند صمغ ها ، مواد پکتیکی ...(ادامه دارد)
میزان تولید سرکه درجهان
میزان تولید سرکه در جهان را در جدول شماره یک ملاحظه می کنید.لازم به توضیح است که آقای گرین شیلد مولف بخش مربوط به سرکه از کتاب میکروبیولوژی اقتصادی در جلد دوم ضمن درج مذکور متذکر شده است که در تهیه این آمار با تمام کشورهای جهان مکاتبه شده و از سازمانها و موسسات مسئول خواسته شده بود به سوالات طرح شده که در بالای جدول آورده شده اند پاسخ دهند ولی فقط ...(ادامه دارد)
فهرست مطالب مقاله تولید سرکه سیب
مقدمه
سیب
ضایعات سالانه سیب
بررسی منابع
تعریف سرکه
تاریخچه
چگونگی بیوشیمیائی تولید سرکه
معادله گیلوساک
مرحله استیکی
انواع سرکه و مواد اولیه سرکه سازی
سرکه میوه جات
سرکه مصنوعی
مراحل تهیه سرکه سیب شرایط لازم برای هر مرحله
انتخاب مخمر
تغذیه مخمر
ترکیبات فرعی
انتخاب میکروارگانسیم
غلظت الکل
درجه حرارت
روشهای تولید سرکه سیب
روش اورلئان یا روش فرانسوی
روش تند:
میزان تولید سرکه درجهان
روش تعلیقی
بهسازی سرکه
شفاف کردن سرکه
پاستوریزاسیون سرکه
روش ژنراتور
دانلود مقاله تولید سرکه سیب