فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله ارگونومی و راه های جلو گیری از خستگی در کار با کامپیوتر

اختصاصی از فی دوو دانلود مقاله ارگونومی و راه های جلو گیری از خستگی در کار با کامپیوتر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله ارگونومی و راه های جلو گیری از خستگی در کار با کامپیوتر


دانلود مقاله ارگونومی و راه های جلو گیری از خستگی در کار با کامپیوتر

 

مشخصات این فایل
عنوان: ارگونومی و راه های جلو گیری از خستگی در کار با کامپیوتر
فرمت فایل: word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 22

این مقاله درمورد ارگونومی و راه های جلو گیری از خستگی در کار با کامپیوتر می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله ارگونومی و راه های جلو گیری از خستگی در کار با کامپیوتر

ارگونومی کامپیوتر:
ارگونومی کامپیوتر یعنی مطالعه و بررسی عوامل انسانی در ارتباط با کامپیوتر این دانش ، شیوه های تطبیق ابزارها و وسایل کار با بدن فرد را ارائه داده تا از بروز اثرات ناهنجار جلوگیری شود.
طی چند سال اخیر به این دانش در زمینه تولید وسایل مختلف کامپیوتر توجه زیادی شده است . تولید کنندگان و طراحان ابزارها و وسایل سعی دارند تا با رعایت اصول ارگونومی، میزان تاثیرات سوء وسایل بر بدن انسان را کاهش دهند. تولید کنندگان تجهزات وسایل کامپیوتر ( مانند صفحه کلید، ماوس، میزو صندلی و سایر وسایل کامپیوتر اکنون سعی می کنند تا محصولات را مطابق با اصول ارگونومی طراحی و تولید کنند. رعایت اصول ارگونومی سبب کاهش ضایعات چشم، سردرد و کمر درد اپراتورهای کامپیوتر خواهد شد.
کاربرد کامپیوتر در زندگی بشر بسیار زیاد است و تعداد زیادی از افراد ساعتهای متمادی با کامپیوتر کار می کنند. به همین دلیل شناخت عوامل موثر در محیط کار با کامپیوتر اهمیت زیادی دارد وجود شرایط نامناسب در محیط کاری و عدم توجه به موارد ایمنی هنگام کار با کامپیوتر ممکن است در بلند مدت سبب بروز بیماریها و ناهنجاریها شود.
بیشتر کاربران کامپیوتر در محیط های سربسته و فضاهای کوچک کار می....(ادامه دارد)

استانداردهای ابعاد مناسب صندلی برای کارهای کامپیوتری:
1-پشتی صندلی بایستی به هر زاویه ای قابل تغییر بوده به وضعیت دلخواه درآید.
2-ارتفاع پشتی بین 48 تا 82 سانتیمتر بالای کف صندلی مناسب بوده و قسمت بالایی پشتی باید کمی مقعر باشد . بهتر است عرض پشتی 32 تا 36 بوده و برای افزایش بازدهی آنها در تمام صفحات افقی به شعاع 50 تا 40 سانتیمتر مقعر باشد .
3-روی پشتی باید از بالشتک مناسب کمری استفاده گردد بطوریکه مهره کمری سوم تا خاجی پوشانده شود مثلا ارتفاع 10 تا 20 سانتیمتر بالای پایینترین سطح نشیمنگاه مناسب میباشد.
4-سطح نشیمنگاه باید 45 تا 40 سانتیمتر عرض داشته و از جلو تا عقب 42 تا 38 سانتیمتر طول داشته باشد . یک تو رفتگی جزیی در کفه به همراه لبه رو به بالا (زاویه 4 تا 6 درجه ) ، از لیز خوردن باسن جلوگیری میکند و یک بالشتک ....(ادامه دارد)

توصیه هایی برای جلوگیری از آسیب های چشمی در حین کار با کامپیوتر:
نظر می رسد با فراگیرتر شدن بکارگیری کامپیوتر تعداد کسانیکه از مشکلات چشمی و بینایی رنج می برند روبه افزایش باشد.
مهمترین علائم عبارتند از: خستگی چشم، خشکی چشم، سوزش، اشک ریزش و تاری دید. همچنین ممکن است سبب درد در گردن و شانه ها نیز بشود.
با رعایت توصیه های زیر می توان تا حد بسیار زیادی از آسیب های چشمی جلوگیری کرد:
۱. سعی کنید بطور ارادی پلک بزنید. این کار سبب می شود سطح چشم شما با اشک آغشته شده و خشک نشود. در صورتیکه مشکل شما شدید باشد می توانید از قطره های اشک مصنوعی استفاده کنید.
۲. مرکز مانیتور باید حدود ۱۰ تا ۲۰ سانتی متر پایین تر چشمان شما باشد. این وضعیت علاوه بر اینکه باعث می شود پلک ها پایین تر قرار گیرند و سطح کمتری از چشم در معرض هوا باشد. از خستگی گردن و شانه ها نیز می کاهد. در این موارد هم باید مانیتور را در ارتفاع مناسب قرار داد و هم ارتفاع صندلی را نسبت به میزکار تنظیم کرد بطوریکه ساعد شما هنگام کار با keyboard موازی با سطح زمین باشد.
۳. مانیتور خود را طوری قرار دهید که نور پنجره یا روشنایی اتاق به آن نتابد. هنگام کار با کامپیوتر سعی کنید پرده ها را بکشید و روشنایی اتاق را نیز به نصف وضعیت معمولی کاهش دهید.
۴. به چشمان خود استراحت دهید. سعی کنید هر ۵ تا ۱۰ دقیقه چشم خود را از مانیتور برداشته و به مدت ۵ تا ۱۰ ثانیه به نقطه ای دور نگاه کنید. این کار سبب استراحت عضلات چشم می شود. همچنین به شما وقت می دهد ....(ادامه دارد)

استفاده طولانى مدت از رایانه با بیماریهاى چشمى ارتباط دارد.
دانشمندان ژاپنى مى‌گویند ساعتهاى طولانى نشستن در جلوى رایانه خطر ابتلا به با آب سیاه چشم یا گلوکوم را در افراد نزدیک بین افزایش مى‌دهد.
به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران‏، به نقل از ایرنا‏ ، گلوکوم یا آب سیاه که در اثر آسیب دیدگى عصب بینایى بروز مى‌کند منجر به ایجاد نقطه کور و یا نقص در بینایى مى‌شود که مى‌تواند فرد را نابینا کند.
هر چند مصرف دخانیات و ازدیاد فشار خون عوامل خطر بالقوه در بروز این بیمارى محسوب مى‌شوند، اما دانشمندان ژاپنى معتقدند استفاده بیش از حداز رایانه در ابتلا افراد نزدیک بین به این بیمارى نقش دارد.
دکتر "ماسایوکى تاتمیچى" از دانشکده پزشکى دانشگاه تویو در توکیو مىگوید کارمندان نزدیک بین که سابقه طولانى کار با رایانه دارند در معرض افزایش خطر اختلال میدان دید قرار دارند که احتمالا با آب سیاه چشم ارتباط دارد.
محققان ۱۰ هزار کارمند با میانگین سنى۴۳ سال را که بطور منظم معاینات پزشکى انجام مى‌دادند مورد مطالعه قرار دادند. این افراد به پرسشنامه اى در مورد مدت زمان کار با رایانه و مشکلات بینایى خود پاسخ گفتند. ....(ادامه دارد)

فهرست مطالب مقاله ارگونومی و راه های جلو گیری از خستگی در کار با کامپیوتر

موضوع ارگونومی :
اصول ارگونومی در صنعت :
فاکتورهای استرس در محیط های کار :
نتایج بکارگیری ارگونومی:
بیومکانیک
فیزیولوژی کار
بیومکانیک حرفه ای
جنبه های بهداشتی ارگونومی :
جنبه های اقتصادی ارگونومی :
خستگی ناشی از کار :
انواع خستگی :
عوارض خستگی :
ارگونومی کامپیوتر:
برای مقابله با این ناهنجاریها نکات ساده و مهم بعدی را هنگام کار با کامپیوتر رعایت کنید:
استانداردهای ابعاد مناسب صندلی برای کارهای کامپیوتری:
استفاده طولانى مدت از رایانه با بیماریهاى چشمى ارتباط دارد.
دانشمندان ژاپنى مى‌گویند ساعتهاى طولانى نشستن در جلوى رایانه خطر
توصیه هایی برای جلوگیری از آسیب های چشمی در حین کار با کامپیوتر:
چند راهکار مفید برای تسکین خستگی چشم ناشی از کار با رایانه:

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله ارگونومی و راه های جلو گیری از خستگی در کار با کامپیوتر
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.