مشخصات این فایل
عنوان: اهمیت شبکه های کامپیوتر موازی جهت انجام محاسبات ریاضی سنگین
فرمت فایل: word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات:22
این مقاله در مورد اهمیت شبکه های کامپیوتر موازی جهت انجام محاسبات ریاضی سنگین می باشد.
بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات مقاله اهمیت شبکه های کامپیوتر موازی جهت انجام محاسبات ریاضی سنگین
SIMD: Single Instruction – Multiple Data
در این دسته از کامپویترها، یک واحد دستورالعمل، دستورات را به تعدادی از المانهای پردازش (PE) می فرستد و از آنجا که هر PE بر روی اطلاعات محلی خویش کار می کند در واقع تعداد زیادی از رشته اطلاعات وجود خواهد داشت مثلاً در روش ILLIAC IV یک واحد دستورات را به 64 واحد PE می رساند و هر کامپیوتر 2k بایت حافظه محلی دارد. کامپیوترها در 8 ردیف 8 تایی قرار دارند (شکل P.1.7) که کامپیوترهای بالایی از سمت بالا به سمت پایین پائینیها متصلند همین طور کامپیوترهای سمت راست به سمت ...(ادامه دارد)
توپولوژی دینامیک: در جایی است که ارتباطات براساس متغیر با زمان بنا نهاده شده که یا به صورت باس مشترک و یا به صورت شبکه سوئیچینگ است.
توپولوژی استاتیک: در جایی است که اتصالات اختصاصی بین پردازنده ها وجود دارد. در قسمتهای بعد به مقایسه توپولوژیهای مختف خواهیم پرداخت. ابتدا معیارهای توپولوژی را مانند تاخیر ارتباطی، هزینه اتصال، قابلیت اعتماد و عبور اطلاعات معرفی می شود.
ویژگیهای شبکه:
مدل مناسب برای بررسی توپولوژی شبکه مالتی کامپیوترها گراف G=(V,E) میباشد که در آن V مجموعه گره ها است که نشان دهنده واحدهای پردازنده (PE) است و E مجموعه یال هاست که نشان دهنده ارتباطات بین واحدهای پردازنده میباشد. با این روش ویژگیهای شبکه را می توان با تفسیر خصوصیات گراف ها تحلیل کرد که این روش یک روش ارزیابی استاتیک است زیرا بحثهایی از جنبه مسیریابی (routing) و غیره در نظر گرفته نمی شود این روش باری مقایسه شبکه ها بکار می رود و هزینه شبکه با تعداد یالها و تاخیر ارتباطی با تعداد یالها بین گره ها متناظر...(ادامه دارد)
فصل 4: مقایسه توپولوژیها
در این قسمت به مقایسه توپولوژیهای مختلف شبکه با در نظر گرفتن افزایش دو فاکتور کلیدی برحسب افزایش تعداد کامپیوترها N می پردازیم. این دو فاکتور عبارتند از هزینه سیستم (Connection Costs) که با تعداد کل اتصالات رابطه دارد و تاخیر ارتباطی (Communication Delay) که با قطر سیستم رابطه دارد. در جدول زیر این توپولویژها با هم مقایسه شده اند. در این مقایسه موارد زیر در نظر گرفته شده اند....(ادامه دارد)
بخشی از فهرست مطالب مقاله اهمیت شبکه های کامپیوتر موازی جهت انجام محاسبات ریاضی سنگین
SISD: Sungle Instruction – Single Data
SIMD: Single Instruction – Multiple Data
MISD: Multiple Instruction – Multiple Data
توپولوژی دینامیک
توپولوژی استاتیک
ویژگیهای شبکه:
3- بررسی اجمالی توپولوژیها
1-3- ساختارهای ارتباطی ساده Simple Connection Structures:
C(N):
Ring
Completely Connected Network K(N)
Tree T(B,h):
Star S(N):
2-3- گرافهای الفبایی Graphs on Alphabets:
3-3- ساختارهای فوق مکعبی Hypercube Structures:
1-3-3- Binary Hypercube:
...(ادامه دارد)
دانلود مقاله اهمیت شبکه های کامپیوتر موازی جهت انجام محاسبات ریاضی سنگین