فهرست مطالب
کیک جزء محصولات صنایع غذایی است که مصرف خوراکی و عام دارد.
انواع کیک ها
مواد اولیه ی کیک
نقش مواد در کیفیت انواع کیک
جدول درصد و خاصیت ترکیبات کیک
پودرهای نیمه آماده کیک
فرآیند تولید کیک
آشنایی با خط تولید کیک
بخش کنترل کیفیت
دانش و ویژگی هایی که واحد کنترل کیفیت و تیم عملیاتی آن بایستی دارا باشند عبارتند از
حوزه عملیاتی واحد کنترل کیفیت
چرخه تولید
آشنایی با خط تولید کیک
زمینه های کار مهندس صنایع
تعداد اسلاید: 30 صفحه
با قابلیت ویرایش
مناسب جهت ارائه سمینار و تحقیقات
دانلود پاورپوینت جامع و کامل تولید کیک