نوع فایل: word
قابل ویرایش 34 صفحه
مقدمه:
اردوران تولید صنعتی تا به حال که دوران سیستم های پیشرفته اتوماسیون و تکنولوژی پیشرفته می باشد ابزار و ماشین آلات به عنوان عوامل تولید به شمار می روند .
در طی دوران تولید نسبی امکان جایگزینی انسان به جای ماشین میسر بود ولی هر چقدر به طرف تولید صنعتی و پیشرفته نزدیک می شویم امکان استفاده از انسان به جای ماشین آلات وجود ندارد .
از کار افتادگی ماشین آلات یک تغییر تصادفی است که زمان وقوع آن دقیقا مشخص نیست بنا بر این جهت تعیین زمان از کارافتادگی کاشین آلات یک متغییر متصادفی است که زمان وقوع آن دقیقا مشخص نیست بنا بر این جهت تعیین زمان از کار افتادگی ماشین آلات با استفاده از قوانین و ظوابط شخص آماری می توان با تشخیصتوزیع آماری از کار افتادگی ماشین آلات زمان وقوع آن را با درصدی مشخص کرد . بنا بر این برای جلوگیری از توقف ها و از کارافتادگی های بی مورد ماشین آلات که خود ریشه تمامی بلابای یک واحد صنعتی است لزوم ایجاد واحد تعمیرات و نگهداری از ضروریات اصلی یک کارخانه به شمار می رود . ( واحد های تولیدی صنعتی )
لذا جهت حفظ سرمایه ها از یک سو و هزینه های بالای خرید ماشین آلات و دستگاههای از سوی دیگر ، استفاده برنامه ریزی شده و هم چنبن انجام عملیات تعمیرات و نگهداری به موقع ماشین آلات را برای شرکت های تولیدی الزامی می سازد . ولی هدف ایجاد واحد تعمیرات و نگهداری تضمین کننده کارکرد بهینه ماشین آلات نیست ضمن اینکه در اکثر واحدهای صنعتی کشورمان واحد تعمیرات و نگهداری وجود دارد در عین حال وضعیت نگهداری ماشین آلات و متعاقب آن ضررو زیان های ناشی از خرابی ماشین آلات بسیار چشمگیر می باشد چرا که به دلیل عدم استفاده از اصول علمی مربوط به مهندسی تعمیرات و نگهداری از همه برتر استفاده از روش های سنتی مانند انتظار برای خراب شدن ماشین آلات و تعمیرات آن در موقع از کار افتادگی ، کارآیی سیتم های تعمیرات و نگهداری رابه حداقل رسانده است که شاید این مسئله ناشی از عدم وجود فرهنگ پیشگیری و نگهداری در بین ما ایرانیان باشد تا زمانی که حادثه ای پیش نیامده ، در فکر پیشگیری از وقوع آن حادثه نباشیم .
به امید روزی که کشور عزیزمان ایران به عنوان یکی از بزرگترین دارندگان تخصص های صنعتی در دنیا همراه با مردمی که دارای فرهنگ استفاده بهینه از امکانات صنعتی موجود روز هستند بتواند به عنوان بکی از قطب های صنعتی در دنیا مشهور شود
فهرست مطالب:
مقدمه
تاریخچه پالایشگاه پارسیان
گاز طبیعی در صنعت چه کاربردهایی دارد
مصارف صنعتی
مدیریت های شرکت ملی گاز ایران
مدیریت برنامه ریزی تلفیقی
مدیریت مهندسی و اجرای طرحها
مدیریت بازرگانی
مدیرت عملیات
مدیرت گازرسانی
مدیرت مالی
مدیریت امور بین الملل
نمودار سازمانی پالایشگاه پارسان
نوع محصولات تولیدی و خدماتی
سیستم های اطفاء حریق در پالایشگاه ( ایمنی )
سیستم آب آتش نشانی جهت اطفاء حریق ؛
سیستم اطفاء حریق توسط Foam Tender
شرح مختصری از فرایند تولید یا خدمات
منابع تامین خوراک پالایشگاه گاز پارسیان
فصل دوم
مفاهیم تعاریف نگهداری و تعمیرات
الف ) نگهداری ( maintenance )
ب ) تعمیرات ( repair )
ج ) نگهداری و تعمیر ( نت )
انواع روش های نگهداری و تعمیرات ( نت )
اهداف سیستم نگهداری و تعمیرات
معیب ناشی از نداشتن سیستم نگهداری و تعمیرات
خرابی تا حد شکست و توقف دستگاه ( Break Down Maintenance )
تعمیرات دوره ای ( Time Based Maintenance )
معایب تعمیرات دوره ای
تعمیرات پیشگیرانه ( preventive Maintenance )
مزایای تعمیرات پیشگیرانه
برخی از معایب تعمیرات پیشگیرانه
تعمیرات پیش بینانه ( تعمیرات بر اساس شرایط کار دستگاه ) Predictive maintenance
روش های متداول تعمیرات پیشگیرانه
مزایای عمده روش پیش بینی تعمیرات
پروژه مدیریت با موضوع تاریخ چه پالایشگاه پارسیان. doc