پروژه طرح نهایی هتل با رویکرد معماری بومی به همراه فایل اتوکد و نما برش + سه بعدی + رساله
به همراه رندر داخلی و خارجی
رساله دارای 130 صفحه می باشد
دانلود بلافاصله بعد از خرید
چکیده
1
*فصل اول: کلیات*
1-1-مقدمه
2
1-2- تعریف موضوع
2
1-3- بیان مسئله و رویکرد تحقیق
2
1-4- اهداف تحقیق
3
1-5- محدودهی مکانی تحقیق
3
1-6- ساختار پایاننامه
3
*فصل دوم: مرور ادبیات تحقیق *
2-1- انواع اسکان موقت و پیشینهی احداث آنها
4
2-1-1- ساختمانهای وابسته به راه
4
2-1-1-1- ساباط
4
2-1-1-2- رباط
5
2-1-1-3- کاربات
7
2-1-1-4- کاروانسرا
7
2-1-1-4-1- کاروانسرای شهری
8
2-1-1-4-2- کاروانسرای کوهستانی
9
2-1-1-5- قهوهخانه یا چایخانه
9
2-1-1-6- مهمانخانه و دکسره
10
2-1-1-7- سرا
11
2-1-1-8- تیم
11
2-1-1-9- تیمچه
11
2-1-1-10- هتل
11
2-1-1-11- متل
12
2-1-1-12- مسافرخانه
12
2-1-1-13- پانسیون
12
2-1-1-14- کمپ
13
2-1-1-15- شاله
13
2-1-1-16- بنگالو
13
2-1-1-17- کلبه
14
2-2- معماری ارگانیک
14
2-3- پیشینهی تحقیق در یک نگاه
15
2-3-1- بررسی نمونههای مشابه داخلی
15
2-3-2- بررسی نمونههای مشابه خارجی
18
2-4- نمونههایی از فضاهای مختلف در اقامتگاه
24
*فصل سوم: بستر و اقلیم طرح *
3-1- موقعیت جغرافیایی و طبیعی 31
3-1-1-شناخت وضع موجود
31
3-2-آب و هوا و اقلیم
32
3-3-بررسی موقعیت شهرستان رامیان در استان
32
3-4- تقسیمات سیاسی شهرستان
33
3-5-شناسایی روستا
33
3-5-1-معرفی روستا به لحاظ موقعیت جغرافیایی
33
3-5-1-1-جاذبه های گردشگری و توریستی روستا
34
3-5-1-2-غالب حیوانات روستا
36
3-5-1-3- پوشش گیاهی موجود
36
3-5-1-4-تعیین محدوده اراضی کشاورزی و منابع طبیعی روستا
38
3-5-1-5-مالکیت اراضی روستا
39
3-5-1-6-جمع خالص کاربری
39
3-5-1-6-1-کاربری مسکونی
40
3-5-1-6-2-کاربری تجاری
40
3-5-1-6-3-کاربری بهداشتی
42
3-5-1-6-4-کاربری مذهبی و فرهنگی
42
3-5-2-مطالعات اجتماعی
42
3-5-2-1-وجه تسمیه
42
3-5-2-2-ویژگیهای جمعیتی روستای شیر آباد
42
3-5-2-3-محله بندی روستا
43
3-5-2-4-فعالیت و تولید در روستای شیر آباد
43
3-5-2-5-علل پیدایش روستا
44
3-5-2-6-آداب و رسوم
44
3-5-2-7-صنایع دستی
48
3-5-3-مطالعات منابع روستا
49
3-5-3-1-بررسی تأسیسات آب آشامیدنی ، برق ، گاز و سیستم فاضلاب
49
3-5-3-1-1-بررسی منابع تأمین آب کشاورزی و آشامیدنی روستا
49
3-5-3-1-2-شبکه ی برق رسانی
50
3-5-3-1-3-مخابرات
50
3-5-3-1-4-سیستم فاضلاب و دفع زباله
50
3-5-4-مطالعات کالبدی ابنیه روستا
50
3-5-4-1-شناخت و کیفیت ابنیه و مصالح ساختمانی
50
3-5-4-2-مقایسهی درب خانههای جدید و قدیم
52
3-5-4-3-مصالح ساختمانی استفاده شده
53
3-5-4-4-نمونه پلان خونه های موجود در روستا
54
3-5-5-مطالعات راه های ارتباطی
55
3-5-5-1-شبکه ی معابر
55
3-5-5-2-معابر آب و دفع آب
55
3-5-5-3-بررسی شبکه های ارتباطی روستا
56
*فصل چهارم: مبانی نظری طرح *
4-1- مقدمه
57
4-2- مبانی نظری طرح
57
*فصل پنجم: ضوابط طرح و تأسیسات *
5-1- استانداردهای مربوط به فضای اصلی
58
5-1- 1- ضوابط و استانداردهای زمین
58
5-1-1-1- استفاده مورد نیاز از زمین
58
5-1-1-2- تفکیک زمین
58
5-1-1-3- موارد استفاده از زمین
59
5-1-1-4- نحوه استقرار ساختمان در زمین
60
5-1-2- ضوابط و استانداردهای اقامتگاه
60
5-1-2-1- مساحت و سطح اشغال اقامتگاه
60
5-1-2-2- پارکینگ اقامتگاه و مشخصات آن
61
5-1-2-3- فضاهای مورد نیاز اقامتگاه
62
5-1-3- ضوابط و استانداردهای مربوط به نورگیری و تهویه طبیعی
71
5-1-4- ضوابط و استانداردهای مربوط به اتاقهای اقامتگاه
71
5-1-5- ضوابط و استانداردهای مربوط به رستوران اقامتگاه
76
5-1-6- ضوابط و استانداردهای مربوط به فضاها و تأسیسات روی بام
82
5-2- استانداردهای مربوط به فضای تفریحی- ورزشی
83
5-2-1- ضوابط و استانداردهای استخر
83
5-2-2- ضوابط و استانداردهای سونا
83
5-3- استانداردهای مربوط به تأسیسات و تجهیزات مکانیکی
86
5-3-1- تأسیسات
86
5-3-1-1- شرایط قسمت های داخلی
88
5-3-1-2- سیستمهای تأسیساتی اقامتگاه
89
5-4- استانداردهای مربوط به ایمنی ساختمان
93
5-4-1- محافظت فضاهای مختلف
93
*فصل ششم: ارائهی طرح پیشنهادی*
6-1- معرفی سایت و محل انجام تحقیق
96
6-1-1- وسعت و ابعاد سایت
96
6-1-2- تحلیل سایت
96
6-1-3-عکس های اطراف سایت ( دید از بیرون به داخل سایت)
97
6-1-4-عکس های اطراف سایت ( دید از داخل به بیرون سایت)
98
6-2- فرآیند طراحی
99
6-2-1- کانسپت طرح
99
6-3-مدارک ارائه شده
100
6-3-1-رندر های داخلی محوطه
106
فهرست منابع
109
جدول 3-1- ویژگی های جمعیتی روستا
43
جدول 5-1- نحوه محاسبه حداقل تعداد پارکینگ
62
جدول5-2- ابعاد و نوع تخت اتاق میهمان
68
جدول5-3- عناصر طراحی اتاق میهمان بر حسب نوع میهمان
69
جدول5-4- انواع استخرها از نظر طول و عرض
85
جدول5-5- عمق قسمت های مختلف استخر
85
جدول5-6- حریم انواع استخرها
85
جدول5-7- درجه حرارت قسمت های مختلف اقامتگاه به درجه فارنهایت
89
جدول5-8- میزان هزینه تأسیسات برای فضاهای مختلف اقامتگاه
89
جدول5-9- تعداد تعویض هوا در 1 ساعت در فضاهای مختلف اقامتگاه
91
جدول5-10- مقدار فاصله مورد نیاز تا دربهای خروج اضطراری یا پلکان فرار
94
جدول5-11- فضاهایی که به پلکان دسترسی دارند
94
جدول5-12- دسته بندی مواد و مصالح نازک کاری و ابزار کاری بر اساس نرخ پیشروی شعله بر روی سطح
95
جدول5-13- محل نازک کاری ها و پرداخت ها برروی سطح داخلی
95
دانلود پروژه طرح نهایی هتل با رویکرد معماری بومی به همراه فایل اتوکد و نما برش + سه بعدی + رساله