لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه
32
برخی از فهرست مطالب
فهرست مطالب
2-2 محاسبه ازت مورد نیاز چغندرقند: 7
3-2 پیشبینی مقدار کود لازم بر اثر تجزیه خاک 8
4-2 علائم کمبود ازت در چغندرقند: 9
5-2 منابع ازت در زراعت چغندرقند 10
6-2 زمان و روش مصرف کود ازته در چغندرقند 11
1-3 تاثیر ازت بر قوه نامیه، ظهور جوانهها و تثبیت در گیاه 15
2-3 اثرات ازت بر روی رشد چغندرقند و کارایی برگها: 16
3-3 اثر ازت بر عملکرد و کیفیت ریشه: 16
1-4 ازت در چغندرقند سیلو شده: 21
2-4 رابطه بین ازت و عوامل زراعی و سایر عوامل: 21
3-4 وضعیت ازت موجود در قبل از برداشت: 22
مقدمه
چغندرقند گیاهی است از خانواده Chenopodiacea و همانند بسیاری از اعضای دیگر این خانواده مقاوم به تنش و شوری است(1).
تغذیه چغندرقند به طور جامع از بیست سال گذشته گزارش شده است (1972). در آن گزارش، برای اولین بار حاصل نیمقرن تحقیق در اروپا و آمریکا روی نیازهای گیاه به عناصر میکروماکرو بوده است. در هرکجا که گیاه چغندرقند وارد شده است و اقدام به کشت شده، تحقیقات آن از اولویت بالایی برخوردار بود. مهمترین دلیل این اقدامات، این بود که اضافه کردن صحیح مواد مغذی به خاک بیشترین تاثیر را بر تثبیت عملکرد زارع قرار داده است(1).
همانند سایر محصولات کشاورزی، چغندرقند نیز تنها جزئی از نیازهای خود را از خاک تامین مینماید و بقیه را بایستی از کودهای شیمیایی، حیوانی و محلولپاشی بر روی سطح برگ تامین کند(1).
در میان کودهای شیمیایی، ازت در تمامی خاکهای زراعی به مقدار کم وجود دارد و از مهمترین عناصری است که بایستی در هر جا چغندرقند کشت میگردد، به صورت کود داده شود. هنگامی که برای اولین بار فسفر مصرف شد پس از سالهای متوالی مزارع غنی از فسفر شدند و افزودن این عنصر به زمین تاثیر آن چنانی بر روی عملکردشان نداد. در نتیجه مصرف آن ناچیز شد و در نهایت در طول بیست سال گذشته بیشتر فعالیتهای تحقیقاتی بر روی نیاز گیاه به ازت
تحقیق و بررسی در مورد ازت در چغندر