لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه
48
برخی از فهرست مطالب
ارتباط اهمیت ارتباط کیفیت ارتباط انواع کارکرد (function) : محتوای ارتباط تعریف رفتار محتوای فونکسیونها کارکردهای تولیدات صنعتی نظام دایرهای تولید در کشورهای صنعتی پیشرفته دنیا استتیک تعریف کارکرد استیتیکی استیتیک شی گشتالت:
رویه
بافت نظم پیچیدگی تفاوت سبک و مد فونکسیونالیزم
استایلینگ :
مینیمالیست (minimalist) :
های تک (Hi Teck) :
تیبل تاپ دیزاین (Table top design
چرا ارتباط را یاد میگیریم؟
هر طراح صنعتی جهت خلق مصنوعی که بتوان آن را توسط صنایع ماشینی تولید نموده و در زمانی استفاده کارآیی لازم را از جهت جسمی و روانی برای استفاده کننده خود داشته باشند ناچار است قبل از خلق هر نوع مصنوعی نحوه ارتباطات بین استفاده کنندگان و مصنوعات مشابه را مطالعه نموده و از طریق این مطالعه معایب و محاسبن و کمبودهای احتمالی در نحوة ارتباط تولید و مصرف کننده را بشناسد زیرا با شناخت این نقایص و کمبودها میتوان ایدههای خلاقانهای برای ایجاد مصنوعی جدید ارائه کرد که مصنوع جدید این نقایص ارتباطی را نداشته باشد.
به طور مثال برای طراحی یک ترازوی شیرینی فروشی ابتدا شناخت مفاهیم ارتباطی انسان با چنین ترازویی در وضع موجود کاملاً ضروری است. آیا فروشنده در خواندن اعداد مشکلی ندارد (که این اشکال ارتباطی میتواند کوچکی اعداد، براقی صفحه، تقسیم نکردن فواصل کیلوها و غیره باشد)، آیا خریدار با قیمت و وزنهای مورد درخواستش کاملاً راحت مرتبط میشود؟ یعنی به سادگی آنان را میخواند؟ میبینیم برای طراحی چنین وسیلهای حداقل شناخت این ارتباطات در وهله اوّل قرار میگیرد.
چارلز کولی در کتاب مفهوم به معنای ارتباط در سازمانهای اجتماعی “ارتباط را چنین تعریف کرده است: «ارتباط مکانیزمی است که روابط انسان بر اساس و به وسیله آن به وجود میآید و تمام مظاهر فکری و وسایل انتقال و حفظ آن در مکان و زمان بر پایه آن توسعه پیدا میکند. ارتباط حالات چهره، رفتارها، حرکات، طنین صدا، کلمات، چاپ ، راهآهن ، تلگراف، تلفن، اینترنت و … تماماً وسایلی هستند که در راه غلبه انسان بر مکان و زمان ساخته شده است.»
یکی از دانشمندان در مورد ارتباط میگوید: «ارتباط عبارت است از انتقال اطلاعات در محدوده سه چیز: انتشار- انتقال- دریافت پیام.»
میلر در کتاب … چنین اظهار میدارد : ارتباط هنگامی روی میدهد که یک منبع پیام علائمی را از طریق کانال به دریافت کنندهای که مقصد محسوب میشود ارسال کند.
بابک احمدی در کتاب “از نشانههای تصویری تا متن”؛ یک پیام دارای عناصر زیر میباشد:
تحقیق و بررسی در مورد طراحی صنعتی