فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت شربت ها ی قندی

اختصاصی از فی دوو دانلود پاورپوینت شربت ها ی قندی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت شربت ها ی قندی


دانلود پاورپوینت شربت ها ی قندی

تعریف

شربتها ی قندی بخشی از شیرین کننده های طبیعی هستند که امروزه استفاده فراوانی در تولید محصولات غذایی و حتی دارویی دارند .

 شربت خرما

خرما میوه ای قدیمی است . چربی کمی دارد . بعلت مقادیر ناچیز سدیم بیماران مبتلا به فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت .
شربت یاکون

اکثر ریشه ها و غده های گیاهی کربوهیدرات ها را به صورت نشاسته ذخیره می کنند ، گیاه باکون کربوهیدارت را بهصورت فروکتوز الیگوساکارید (FOS) پلیمری که عمدتاً از فروکتوز تشکیل شده است ذخیره می کند . پودر ریشۀ خشک شده یاکون حاوی 70-50 % FOS  و نسبت کمی از شکرهای ساده ( مثل گلوکز ، فروکتوز و ساکارز)می باشد.

بدن انسان آنزیمی جهت هیدرولیز FOS ندارد در نتیجه به صورت غیر متابولیزه از دستگاه گوارش عبور کرده و کالری کمی تولید می

کند.  یاکون همچنین به عنوان مادۀ پروبیوتیک عمل مادۀ پروبیوتیک عمل نمودهه و قسمت هضم نشدۀ یاکون به عنوان ماده ای جهت تغذیه باکتری های مفید روده بوده و باعث بهبود جذب ویتامین هایی از قبیل ب کمپلکس .

سایر مزایای fos


افزایش میزان تولید اسیدهای چرب کوتاه زنجیره از قبیل بوتیرات

 افزایش جذب کلسیم و منیزیم و بهبود در کاهش ترکیبات سمی

افزایش تراکم استخوان

کاهش میزان گلوکز خون  در افراد دیابتی

سسکوئی ترپن لاکتون ها و فلاونوئیدهای موجود در برگهای دیاکون دارای خواص قارچ کشی و آنتی اکسیدانی هستند .
 
 
 
 
 
 
فایل پاورپوینت 24 اسلاید

دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت شربت ها ی قندی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.