فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پایان نامه ارشد رشته کشاورزی مقایسه تأثیر انواع کنجاله سویای ایرانی و خارجی و افزودن مکمل کولین برعملکرد بلدرچین‏های ژاپنی

اختصاصی از فی دوو پایان نامه ارشد رشته کشاورزی مقایسه تأثیر انواع کنجاله سویای ایرانی و خارجی و افزودن مکمل کولین برعملکرد بلدرچین‏های ژاپنی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پایان نامه ارشد رشته کشاورزی مقایسه تأثیر انواع کنجاله سویای ایرانی و خارجی و افزودن مکمل کولین برعملکرد بلدرچین‏های ژاپنی


پایان نامه ارشد رشته کشاورزی مقایسه تأثیر انواع کنجاله سویای ایرانی و خارجی و افزودن مکمل کولین برعملکرد بلدرچین‏های  ژاپنی

دانلود پایان نامه ارشد رشته کشاورزی مقایسه تأثیر انواع کنجاله سویای ایرانی و خارجی و افزودن مکمل کولین برعملکرد بلدرچین‏های  ژاپنی با فرمت ورد و قابل ویرایش تعداد صفحات 137

دانلود پایان نامه آماده

چکیده

این تحقیق به منظور بررسی و مقایسه تاثیر 3 نمونه کنجاله سویای تجاری (ایرانی، ﺁرژانتین‏، برزیل) و افزودن سطوح مختلف مکمل کولین (0، 400، 800 میلی‌گرم در کیلوگرم) بر عملکرد (افزایش وزن، مصرف دان، ضریب تبدیل غذایی) و وزن برخی از احشای داخلی (لاشه، قلب، طحال، پانکراس، کبد) و هم ‏چنین برخی از فراسنجه‏های خونی (پروتیین کل، تری‏گلیسیرید، اسید اوریک، کلسترول، ﺁلبومین،LDL ،HDL ) انجام گرفت. این تحقیق در قالب آزمایش فاکتوریل 3×3 بر پایه طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار و در هر تکرار 20 قطعه بلدرچین ژاپنی یک روزه (10 قطعه نر و 10 قطعه ماده) در یک دوره‌ کامل پرورشی (42 روزه) در سیستم قفس انجام گرفت. در طول این آزمایش، صفات عملکردی شامل وزن زنده، ضریب تبدیل غذایی، درصد تلفات، مقدار مصرف غذا به صورت هفتگی مورد اندازه‌گیری و ارزیابی قرار گرفتند. داده‌های آزمایش بعد از تست نرمال بودن با استفاده از نرم‌افزار آماری SAS مورد آنالیز و تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج به دست آمده نشان دادند سطوح مکمل کولین تأثیری روی عملکرد نداشت ولی کنجاله سویا (ایرانی) توانست مصرف خوراک را به طور معنی‌داری در سطح احتمال 5% افزایش دهد، اثرات متقابل مکمل کولین و کنجاله سویا بر فاکتور‏های عملکرد غیر معنی‏دار بوده است. در مورد پارامتر‏های احشاء نتایج نشان دادند، کنجاله سویا و مکمل کولین هم به صورت مستقل و هم توأم (کنجاله سویای آرژانتین و 800 میلی‌گرم در کیلوگرم کولین‌) بروی قلب در سطح احتمال 5% معنی‏دار بوده است ولی هم مکمل کولین و هم کنجاله سویا نتوانست بر وزن لاشه، کبد، طحال و پانکراس تأثیر معنی‏داری بگذارد. هم ‏چنین کنجاله سویا (برزیل) توانست کلسترول و تری گلیسیرید سرم خون را در سطح احتمال 5% و 1% کاهش داده و هم ‏چنین اثر متقابل کنجاله سویا با سطوح مکمل کولین توانست تری گلیسیرید (کنجاله سویای برزیل و 400 میلی گرم در کیلو گرم مکمل کولین) و LDL سرم خون (کنجاله سویای برزیل و بدون مکمل کولین) را در سطح احتمال 1% کاهش دهد. در مورد بقیه پارامتر های خونی (پروتیین کل، اسید اوریک، ﺁلبومین) هم اثرات مستقل و هم اثرات توأم مکمل کولین و کنجاله سویا غیر معنی‏دار می‏باشد. لازم بذکر است که نتیجه اثر جنسیت در کبد، طحال، قلب، تری‏گلیسیرید و HDL و پروتیین کل در سطح احتمال 1% معنی‏دار می‏باشد. از نتایج این تحقیق چنین استنباط می‏شود استفاده از سطوح بالی مکمل کولین باعث بهبود عملکرد و فاکتورهای خونی خواهد شد.

 

مقدمه

امروزه با توجه به این که کنجا له سویا بخش اعظم از جیره خوراک دام و طیور را تشکیل می دهد و این کنجا له بعد از روغنگیری تهیه و مورد استفاده قرار می گیرد، یکی از روش هایی که در کشورمان برای تهیه کنجاله صورت می گیرد استفاده از فشار مکا نیکی همراه با حرارت برای ا ستخراج روغن از سویا ا ست و محصول با قی ما نده کنجا له سویا نامیده می شود.

فهرست

فصل اول: مقدمه
1- بررسی منابع    1
1-1- تاریخچه پرورش بلدرچین ژاپنی در جهان    1
1-2- تاریخچه پرورش بلدرچین ژاپنی در ایران    1
1-3- اهمیت پرورش بلدرچین ژاپنی    2
1-4- خواص بیولوژیکی بلدرچین ژاپنی    3
1-5- تلفات دوره جنین    5
1-6- پرورش و نگهداری بلدرچین ژاپنی    6
1-6-1- سیستم بستر    6
1-6-2- سیستم قفس    6
1-6-3- درجه حرارت سالن    7
1-6-4- نوردهی    8
1-6-5- شدت نور    9
1-6-6- رطوبت    9
1-6-7- تهویه    9
1-6-8- آبخوری    9
1-6-9- دان خوری    10
1-7- تغذیه بلدرچین ژاپنی‌ها    10
1-8- کنجاله سویا    17
1-9- فرایند عمل اوری دانه سویا برای تهیه کنجاله    17
       1-9-1- سیلو کردن    17
       1-9-2- تمیز کردن    17
       1-9-3- خرد کردن و پختن    17
       1-9-4- استخراج    18
1-10- کاهش کیفیت کنجاله سویا در شرایط نگهداری    18
1-11- عوامل محدود کنجاله سویا    19
1-12- ارزش غذایی کنجاله سویا    20
        1-12-1- اسید ﺁمینه‏های کنجاله سویا    22
        1-12-2- ویتامین‏های موجود در کنجاله سویا    23
        1-12-3- مواد معدنی موجود در کنجاله سویا    24
1-13- مقایسه چند نوع کنجاله سویای مختلف از نظر ترکیب    26
1-14- تست اوره از برای کنجاله سویا    26
1-15- کولین و ساختمان بیوشیمیایی ﺁن    28
1-16- نقش کولین در اعمال متابولیکی بدن     29
1-17- اشکال شیمیایی کولین    31
1-18- اثرات متابولیکی استفاده از کولین کلراید در تغذیه طیور    32
1-19- سطوح مصرف کولین کلراید در تغذیه طیور    36
1-20- بتایین و نقش ﺁن در بدن طیور     37
1-21- نقش گروه‏های متیل در بدن طیور    38
فصل دوم: روش کار
2-1- مکان ﺁزمایش    40
2-2- نحوه تهیه مواد ﺁزمایشی و اقلام جیره‏ غذایی    40
2-3- تهیه و فرموله کردن جیره‏های ﺁزمایشی    41
2-4- ﺁماده سازی محل اجرای ﺁزمایش    44
2-5- مدیریت بهداشتی در زمان پرورش    44
2-6- مدیریت تغذیه‏ای در طول دوره پرورش    45
2-7- مدیریت پرورش    45
2-8- اندازه‏گیری فراسنجه‏های عملکردی در طول دوره پرورشی    46
       2-8-1- مقدار مصرف غذا    46
       2-8-2- مقدار افزایش وزن    46
       2-8-3- ضریب تبدیل غذایی    47
       2-8-4- تلفات    47
2-9- اندازه‏گیری فراسنجه‏های مربوط به لاشه    47
2-10- اندازه‏گیری فراسنجه‏های مربوط به اندام‏های داخلی بعد از کشتار    48
2-11- جمع ﺁوری نمونه‏های خون    48
2-12- فراسنجه‏های بیوشیمیای خون    48
2-13- روش اندازه‏گیری کلسترول سرم خون    49
2-14- روش اندازه‏گیری HDL,LDL سرم خون    49
2-15- روش اندازه‏گیری تری‏گلیسیرید سرم خون    50
2-16-روش اندازه‏گیری پروتیین کل    51
2-17- نوع طرح ﺁزمایشی    51
فصل سوم: نتایج و بحث
3-1- بررسی نتایج صفات عملکردی    53
         3-1-1- افزایش وزن بدن    57
        3-1-2- مصرف خوراک    60
        3-1-3- ضریب تبدیل غذایی    64
 3-2- بررسی نتایج تجزیه لاشه    67
        3-2-1- وزن نسبی لاشه    67
        3-2-2- وزن نسبی کبد    69
        3-2-3- وزن نسبی طحال    72
        3-2-4- وزن نسبی قلب    73
        3-2-5- وزن نسبی لوزالمعده    75
3-3- بررسی فراسنجه‏های بیوشیمیایی خون    77
         3-3-1- کلسترول خون    78
         3-3-2- تری گلیسیرید خون    80
        3-3-3- پروتیین کل    82
        3-3-4- HDL,LDL    84
         3-3-5- اسید اوریک    86
         3-3-6- ﺁلبومین خون    87
3-4- بررسی نتایج تست اوره آز    88
منابع فارسی    106
منابع انگلیسی    108
         


دانلود با لینک مستقیم


پایان نامه ارشد رشته کشاورزی مقایسه تأثیر انواع کنجاله سویای ایرانی و خارجی و افزودن مکمل کولین برعملکرد بلدرچین‏های ژاپنی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.