فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

گــزارش کامل کــارآمــوزی رشته صنایع شیمیایی آزمایشگاه شیمیایی و میکروبی آب آشامیدنی

اختصاصی از فی دوو گــزارش کامل کــارآمــوزی رشته صنایع شیمیایی آزمایشگاه شیمیایی و میکروبی آب آشامیدنی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

گــزارش کامل کــارآمــوزی رشته صنایع شیمیایی آزمایشگاه شیمیایی و میکروبی آب آشامیدنی


گــزارش کامل  کــارآمــوزی رشته  صنایع شیمیایی آزمایشگاه شیمیایی و میکروبی آب آشامیدنی

دانلودگــزارش کامل  کــارآمــوزی رشته  صنایع شیمیایی آزمایشگاه شیمیایی و میکروبی آب آشامیدنی بافرمت ورد وقابل ویرایش تعدادصفحات29

گزارش کارآموزی آماده,انلود کارآموزی,گزارش کارآموزی گزارش کارورزی


این پروژه کارآموزی بسیار دقیق وکامل طراحی شده وقابل ارائه جهت واحد درسی کارآموزی

روش کار: درون ظروف نمونه 1 قطره محلول تیوسولفات ریخته و درب آن را بسته و درون دستگاه قور قرار داده و به مدت 5/1ساعت در دمای 170 درجه سانتیگراد قرار می‌دهیم. این دستگاه برای شیشه‌هایی بکار می‌رود که درب شیشه‌ای داشته و در دمای 170 درجه سانتیگراد بکار می‌رود.    به نام خدا آزمایشگاه اداره آبفا                            تاریخ: 2/5/85 گزارش کار: استریل کردن ظرف‌های نمونه‌برداری بوسیله اتوکلاو اسامی گروه: فروزان پاپری ثابت روش کار: درون ظرف نمونه یک قطره محلول تیوسولفات سدیم ریخته و درب ظرف را محکم می‌بندیم. ظرف نمونه را درون دستگاه قرار داده و درب آنرا توسط پیچ‌هایی که روی آن قرار دارد (پیچ‌ها را روبروی هم) بسته، دکمه آن را زده و به مدت 30 دقیقه گذاشته و بعد از گذشت این زمان چراغ آلارم روشن می‌شود. این دستگاه برای شیشه‌هایی بکار می‌رود که درب پلاستیکی داشته و در دمای 121 درجه بکار می‌رود و برای جلوگیری از برق گرفتگی در دستگاه، از آب مقطر بکار می‌رود.   به نام خدا آزمایشگاه اداره آبفا                            تاریخ: 3/5/85 گزارش کار: طرز نمونه‌برداری اسامی گروه: فروزان پاپری ثابت وسایل مورد نیاز:  ظروف نمونه، کبریت، پنبه الکل روش کار: ظرف نمونه را برداشته (ظرف نمونه باید از قبل استریل شده باشد) و روی آن برچسیب زده (محل نمونه‌برداری، نمونه‌بردار، میزان کلر و تاریخ) شیر آب را باز کرده و به مدت 1 دقیقه حداقل تا آب بشکه وارد شیر شده بعد شیر را بسته و با پنبه الکل شعله‌ور می‌کنیم. بعد از این کار، دوباره شیر را باز کرده و 5/1-1 دقیقه صبر می‌کنیم و ظرف نمونه را کنار شیر آب باز کرده و 4/3 ظرف نمونه آب می‌کند و درب آن را محکم می‌بندد.    به نام خدا آزمایشگاه اداره آبفا                            تاریخ: 4/5/85 گزارش کار: روش اندازه‌گیری سختی موقت اسامی گروه: فروزان پاپری ثابت وسایل مورد نیاز:  25سی‌سی نمونه، 25سی‌سی آب مقطر، 5/1میلی‌لیتر بافر آمونیوم برای تغییر رنگ اریورکروم بلاک T، EDTA. روش کار: 25سی‌سی از نمونه را درون بشر ریخته و روی شعله حرارت می‌دهیم تا سختی موقت آن حذف شود (یعنی آب درون بشر نصف شود). بعد از این کار نمونه را از صافی عبور داده و 25سی‌سی آب مقطر به نمونه صاف شده می‌افزاییم و 5/1 میلی‌لیتر بافر آمونیوم و مقدار اریوکروم بلانک T بعد نمونه را هم زده و زیر بورت قرار می‌دهیم و EDTA مصرفی را یادداشت می‌کنیم و در فرمول زیر قرار می‌دهیم تا سختی دائم بدست آید: سختی دائم:          مقدار سختی کل و سختی دائم را که بدست آوردیم، درون فرمول زیر قرار می‌دهیم تا سختی موقت آب بدست آید: سختی موقت + سختی دائم = سختی کل سختی دائم – سختی کل = سختی موقت    به نام خدا آزمایشگاه اداره آبفا                            تاریخ: 5/5/85 گزارش کار: روش اندازه‌گیری سختی کل اسامی گروه: فروزان پاپری ثابت وسایل مورد نیاز:  25سی‌سی نمونه، 25سی‌سی آب مقطر، 5/1لیتر بافر آمونیوم جهت ایجاد رنگ ارغوانی اریوکروم بلاک T، EDTA. روش کار: 25سی‌سی نمونه را توسط استوانه مدرج اندازه‌گیری کرده و درون ارلن می‌ریزیم و 25سی‌سی آب مقطر را هم که از قبل اندازه‌گیری شده را به آن می‌افزاییم. 5/1میلی‌لیتر بافر آمونیوم را توسط پیپت اندازه‌ گرفته و درون ارلن اضافه می‌کنیم و اریوکروم بلاک T را به مقدار مورد نیاز به ارلن اضافه کرده، ارلن را زیر بورت قرار می‌دهیم (درون بودت EDTA ریخته شده است) شیر بورت را باز کرده تا تغییر رنگ به آبی روشن تتراسیون را انجام می‌دهیم. شیر بورت را بسته و مقدار EDTA مصرفی را روی بورت خوانده و مقدار بدست آمده را درون فرمول زیر قرار می‌دهیم تا سختی کل بدست آید: مصرفی a=EDTA EDTA بر حسب مولار یا نرمال = b حجم مصرفی نمونه = v سختی کل:   

 


دانلود با لینک مستقیم


گــزارش کامل کــارآمــوزی رشته صنایع شیمیایی آزمایشگاه شیمیایی و میکروبی آب آشامیدنی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.