فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پایان نامه کارشناسی آزمایشات شیمیایی لبنیات

اختصاصی از فی دوو دانلود پایان نامه کارشناسی آزمایشات شیمیایی لبنیات دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پایان نامه کارشناسی آزمایشات شیمیایی لبنیات


دانلود پایان نامه کارشناسی آزمایشات شیمیایی لبنیات

معرفی شرکت آساک سنجش شرق

شرکت آساک سنجش شرق در سال 1381 به شماره ثبت 575 با انگیزه اشاعه فرهنگ استاندارد و پاسخگوئی به نیازهای واحدهای صنعتی – خدماتی و همچنین بازرگانان ، با شاخه های فعالیتی گسترده از جمله کنترل کیفی کالاهای بازرگانی (سورویانس )، ایجاد آزمایشگاه اکرودیته ، برگزاری دوره های آموزشی و مشاوره در زمینه استانداردهای ملی و بین المللی در استان خراسان تاسیس گردید . شاخه های فعالیتی شرکت به ترتیب بدین شرح خواهد بود :

1- انجام بازرسی و کنترل کیفیت کالاهای بازرگانی ( سوردیانس ) .

2- آزمایش میوه و خشکبار وولبنیات در آزمایشگاه شرکت و ارائه آنالیز بر اساس استاندارد مورد نظر .

3- ایجاد و تهیه آزمایشگاه اکرودیته در واحدهای تولیدی و صنعتی .

4- مشاوره در زمینه اخذ پروانه های کار برد علامت استاندارد در واحدهای تولیدی و صنعتی .

5- همکاری متقابل با شرکتهای سورویانس داخلی و خارجی .

6- مشاوره در زمینه استانداردهای بین المللی در زمینه استقرار سیستم های 5S , ISO 17025 , ISO 14000 , ISO 9000  در واحدهای تولیدی صنعتی و خدماتی .

7- استقرار سیستم HACCP در واحدهای صنایع غذائی .

8- بر گزاری دوره های آموزشی .

این شرکت در تاریخ 8/9/1386 موفق به اخذ گواهینامه تایید صلاحیت جهت تاسیس آزمایشگاه همکار در زمینه آزمون ابنیات و خشکبار گردید ودر مرداد ماه 1387 گواهینامه تایید صلاحیت آموزشی در موضوعات مدیریت فرایند تولید و بهره وری ، زبان خارجی و فراوری داده ها را از موسسه استاندارد ایران در یافت نمود . هم اکنون نیز در حال گسترش زمینه های کاری آزمایشگاه جهت آزمون سایر مواد غذائی میباشد .

عنوان

شیر

ترکیبات شیر

عوامل موثر در ترکیبات شیر

نژاد

فصل

سن

نسبت ویت

حالت قلیایی و اسیدی

شیر معمولی و غیر مرضی

استاندارد شیر

شیر حرارت ندیده

شیر پاستوریزه

شیر استرلیزه

شیر استرلیزه UHT

روش آزمون

تعیین مقدار چربی شیر

تعیین اسیدیته شیر

تعیین درصد ماده خشک

تعیین دانسیته شیر

جستجوی تقلبات در شیر

پنیر

تعیین مقدار چربی پنیر

تعیین اسیدیته پنیر

تعیین مقدار Ph پنیر

تعیین درصد ماده خشک

تعیین نمک پنیر

تعیین پروتئین پنیر

خامه

استاندارد خامه پاستوریزه در ایران

تعیین مقدار اسیدیته خامه

تعیین مقدار چربی خامه

کره

استاندارد کره پاستوریزه

ویژگی های عمومی

ویژگی های شیمیایی

تعیین اسیدیته کره

تعیین رطوبت کره

تعیین مواد باقیمانده شیر

تعیین درصد نمک کره

تععین چربی کره

دوغ

تعیین مقدار چربی دوغ

تعیین مقدار اسیدیته دوغ

تعیین ماده خشک دوغ

تعین میزان نکم دوغ

ماست

تعیین اسیدتیه

تعیین PH ماست

تعیین درصد چربی

تعیین ماده خشک


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پایان نامه کارشناسی آزمایشات شیمیایی لبنیات
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.