فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله توسعه پارامترهای وزن دهی و رتبه بندی نمونه های مختلف زرشک تولیدی به کمک تحلیل سلسه مراتبی

اختصاصی از فی دوو مقاله توسعه پارامترهای وزن دهی و رتبه بندی نمونه های مختلف زرشک تولیدی به کمک تحلیل سلسه مراتبی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله توسعه پارامترهای وزن دهی و رتبه بندی نمونه های مختلف زرشک تولیدی به کمک تحلیل سلسه مراتبی


مقاله توسعه پارامترهای وزن دهی و رتبه بندی نمونه های مختلف زرشک تولیدی به کمک تحلیل سلسه مراتبی

چکیده:

گیاه زرشک که در مناطق خشک و نیمه خشک ایران به خصوص در استان خراسان جنوبی کشت می شود، از لحاظ ارزش اقتصادی برای کشاورزی منطقه مهم است. باتوجه به حجم بالای تولید زرشک در استان خراسان جنوبی، نیاز به مدیریت کیفیت زرشک تولیدی برای عرضه در بازارهای جهانی وجود دارد. استاندارد ملی زرشک بهعنوان تضمین حداقل کیفیت زرشک وجود دارد اما قادر به رتبه بندی چند نوع زرشک نیست. رتبه بندی با توجه به کیفیت به شیوه سنتی نیز برای مقایسه تعداد نمونهکم قابل استفاده است. یکی از مواردی که در کارخانه های فرآوری زرشک می تواند به منظور مدیریت کیفیت محصول به کار گرفته شود، رتبه بندی زرشک های دریافتیبا توجه به کیفیت هر نوع می باشد. از آنجایی که رتبه بندی و ارزش گذاری اقتصادی به شیوه سنتی در تعداد نمونه زیاد کارایی ندارد، نیاز به رهیافتی برای رتبه بندیمحصول زرشک وجود دارد. هدف از این مطالعه، رتبه بندی نمونه های زرشک با توجه به ارزش اقتصادی آنها بر اساس معیارهای کمی و کیفی، توسعه داده شده در اینپژوهش است. معیارهای کمی و کیفی انتخاب شده در تحلیل سلسله مراتبی استفاده شده و رتبه بندی هر تعداد نمونه زرشک به کمک این رهیافت ممکن گشته است.نتایج استفاده از پارامترهای به کار رفته و تحلیل سلسله مراتبی بسیار دقیق تر از رتبه بندی به روش های سنتی است. این پژوهش میتواند به طور مستقیم مبنای قیمتگذاری زرشک خریداری شده در کارخانه های فرآوری زرشک قرار گیرد.


دانلود با لینک مستقیم


مقاله توسعه پارامترهای وزن دهی و رتبه بندی نمونه های مختلف زرشک تولیدی به کمک تحلیل سلسه مراتبی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.