فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت عوامل اصلی در رژیم غذایی ورزشکار

اختصاصی از فی دوو دانلود پاورپوینت عوامل اصلی در رژیم غذایی ورزشکار دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت عوامل اصلی در رژیم غذایی ورزشکار


دانلود پاورپوینت عوامل اصلی در رژیم غذایی ورزشکار

 

مشخصات این فایل
عنوان:عوامل اصلی در رژیم غذایی ورزشکار
فرمت فایل :powerpoint(قابل ویرایش)
تعداد اسلایدها: 103

این پاورپوینت در مورد عوامل اصلی در رژیم غذایی ورزشکار می باشد.

 

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از پاورپوینت عوامل اصلی در رژیم غذایی ورزشکار

رژیم غذایی باید به اندازه کافی و لازم از مواد کربوهیدرات، چربی و پروتئین برخوردار باشد تا انرژی مورد نیاز تمرینات و مسابقه تأمین و وزن بدن را در حد مناسب حفظ کند.
  به متابولیسم پایه ورزشکار (BMR) توجه شود.
  سن، جنس، ترکیب بدن و فعالیت جسمانی (شدت و حجم ورزش) تعیین و مورد توجه قرار گیرند (نیازهای انرژی ورزشکاران به این عوامل بستگی دارد).
  به نظر می رسد حداکثر مصرف انرژی روزانه توسط ورزشکاران 4 هزار کیلو کالری است.
  چنانچه غذاهای غنی از مواد مغذی مصرف شوند، ورزشکار با کمبود غذایی دچار نخواهد شد.....(ادامه دارد

هضم و جذب کربوهیدراتها
ü جایگاه اصلی هضم و جذب کربوهیدرات ها در روده کوچک است.  
ü کربوهیدرات ها پس از تبدیل به شکل ساده، از طریق خون به کبد وارد می شوند.  
ü گلوکز خون می تواند در زمان استراحت به گلیکوژن کبد یا عضله تبدیل و ذخیره شود یا به عنوان انرژی فوری توسط عضلات، مغز، قلب، کلیه ها و سایر بافتها مصرف شوند.  
ü مقدار ذخایر کربوهیدرات در بدن یک مرد فعال 68 کیلوگرمی (150 پوندی) با       12 درصد چربی تقریباً 450 گرم و برابر با 1800 کیلوکالری انرژی است.  
  گلیکوژن عضله   350 گرم
  گلیکوژن کبد   80 گرم
  گلوکز خون   20 گرم
 
  450 گرم × 4 کیلوکالری به ازای هر گرم   1800 کیلوکالری  
حداکثر میزان فعالیت با این مقدار انرژی   حدود 32 کیلومتر دویدن....(ادامه دارد

بارگیری گلیکوژن (Glycogen Loading)
علت اصلی خستگی و واماندگی نهایی در فعالیتهایی که بیشتر از یک ساعت یا بیشتر از 90 دقیقه می کشد و یا در رقابتهای چند رشته ای، تخلیه گلیکوژن است.
  بارگیری گلیکوژن اضافی توسط عضلات به عنوان یک عامل نیروافزا برای بالابردن عملکرد ورزشی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.  
  برای دستیابی به بالاترین حد بیش جبرانی :  
1) انجام تمرینات از 3 روز قبل از مسابقه کاهش می یابد تا کالری های کمتری بسوزند.
2) در این ایام از غذاهای کربوهیدرات استفاده می شود (65 تا 70 درصد) حداقل 500 گرم کربوهیدرات در روز یا مصرف روزانه 7 تا 10 گرم به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن در روز
3) از پرداختن به ورزش بسیار خسته کننده پرهیز می شود.
4) عدم استفاده از رژیم غذایی کم کربوهیدرات جهت پیشگیری از تهی شدن منابع گلیکوژنی
5) کاهش مصرف چربی غیرضروری
6) افزایش مصرف مالیات حداقل تا یک لیتر در روز (به ازای هر 500 گرم گلیکوژن ذخیره شده، 4/1 کیلوگرم آب ذخیره می شود). ....(ادامه دارد

محاسبه مقدار چربی غذاها
مقدار چربی یک غذا می تواند از راههای ذیل محاسبه شود :
1) وزن چربی
2) درصد آن در وزن کل غذا
3) مقدار کیلوکالری که ایجاد می کند.
4) درصد آن در کل کالری تولید شده
مثال : چنانچه یک فنجان شیر پرچرب 244 گرم وزن داشته باشد و مقدار چربی آن 5/8 گرم باشد با استفاده از این عملیات می توان نتیجه گرفت مقدار حاصله، کل کیلوکالری است که در شیر پرچرب از چربی بدست می آید.
Kcal 5/76 = 9 × 5/8
33/31 % = 244 / 5/76
v در مطالعه ای ویژه ، افراد 40 کیلومتر در روز را برای مدت 4 روز راهپیمایی کردند. در این مدت کربوهیدرات حدود 3% از انرژی کل مورد نیاز را تأمین کرد و مصرف چربی در این مدت افزایش یافت و تمامی افراد این دوره را به پایان رساندند (شرایط مصرف بالای چربی به عنوان منبع تأمین کننده انرژی).
v غذاهایی باید انتخاب شوند که بیشتر از 3 گرم چربی در هر 100 کیلوکالری نداشته باشند زیرا 27 = 9 × 3 در هر 100 کیلوکالری   27% کل کیلوکالری خواهد بود.....(ادامه دارد

سهم پروتئین ها در تأمین انرژی بدن
در ماهیچه های درحال استراحت ، اکسایش اسیدهای آمینه حدود 10% در تأمین ATP مورد مصرف ماهیچه ها نقش دارند.
در طی ورزش به علت اکسایش دیگر سوختهای سلولی، سهم اسیدهای آمینه ممکن است از این مقدار نیز کمتر باشد.
در صورتی که موجودی دیگر سوختهای سلولی محدود باشد مانند زمانی که ذخایر گلیکوژن بدن تحلیل یافته است، سهم اکسایش اسیدهای آمینه برای تولید انرژی افزایش می یابد.
اکسایش لوسین در این مواقع حدود 5 برابر افزایش می یابد.
تمام اسیدهای آمینه به جزء لیزین و لوسین می توانند به استیل کوآنزیم A تبدیل شوند در نتیجه می توانند در مسیر گلوکونئوژنز برای تولید گلوکز مورد استفاده قرار گیرند......(ادامه دارد

تغذیه در حین مسابقه
تمرینات کوتاه مدت و فعالیت هایی که سبک هستند و کمتر از 1 ساعت طول می کشد.تغذیه در حین مسابقه تأثیر چندانی در بهبود کار ندارد و فعالیت های استقامتی بلند مدت (در حین مسابقه) .گلوکز ماده ای است که ظرف (15-10) دقیقه به انرژی تبدیل می شود.
مواردی که باید رعایت شود:
1) گلوکز باید به صورت مایع و محلول مصرف شود
2) غلظت گلوکز 3-5/2 گرم در 100 میلی لیتر آب
3)   مقدار کمی نمک در محلول برای جبران سدیم از دست رفته 
4) باید این محلول به مرور مصرف شود....(ادامه دارد

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت عوامل اصلی در رژیم غذایی ورزشکار
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.