فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله مبانی تئوری انفجار

اختصاصی از فی دوو دانلود مقاله مبانی تئوری انفجار دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله مبانی تئوری انفجار


دانلود مقاله مبانی تئوری انفجار

 

مشخصات این فایل
عنوان: مبانی تئوری انفجار
فرمت فایل :word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 83

این مقاله درمورد مبانی تئوری انفجار می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله مبانی تئوری انفجار

پدیده دتونیشن:
دتونیشن یک واکنش شیمیائی «خود منتشر شونده» است که در طی آن مواد منفجره اعم از مواد جامد، مایع، مخلوطهای گازی، در مدت زمان بسیار کوتاه در حد میکروثانیه. به محصولات گازی شکل داغ و پرفشار با دانسیته بالا و توانا برای انجام کار تبدیل می‌شود. فرض بگیرید قطعه‌ای از مواد منفجره، منفجر گردد. به نظر می‌رسد که همه آن در یک لحظه و بدون هیچ تاخیر زمانی نابود می‌گردد. البته در واقع دتونیشن از یک نقطه آغازین شروع شده و از میان ماده بطرف انتهای آن حرکت می‌کند. این عمل بخاطر آن آنی بنظر می‌رسد که سرعت رخداد آن بسیار بالاست.
از نظر تئوری دتونیشن ایده‌ال واکنشی است که در مدت زمان صفر (با سرعت بی‌نهایت) انجام شود. در اینحالت انرژی ناشی از انفجار فوراً آزاد .....(ادامه دارد)

معادلات و روابط حاکم در دتونیشن یک بعدی
در اثر واکنش شیمیایی با سرعت خیلی زیاد (چند کیلومتر بر ثانیه) که با درجه حرارت و فشار بالا انجام می‌شود و در پشت سر خود محصولات گازی داغ و پر فشار را ایجاد می‌کند، می‌گویند انفجار انجام شده است انفجار حالت دائم در ماده منفجره با سرعت ثابت حرکت ولی انفجار ایده‌آل انفجاری است که در آن واکنش در زمان صفر (با سرعت بی‌نهایت زیاد) انجام شود. چون طبق تعریف زمان انجام واکنش برابر صفر است انرژی ناشی از انفجار فوراً آزاد می‌شود و فشار بسیار بالایی تولید می‌کند همانطور که می‌دانید یکی از علتهایی که مواد انفجاری فشار بالایی را تولدی می‌کنند مربوط به زمان کوتاه واکنش آنها می‌باشد. البته از نظر فیزیکی چنین چیزی امکان ندارد زیرا کلیه واکنشهای شیمیایی برای کامل .....(ادامه دارد)

لایه شوک- لایه واکنش
در هر انفجار یک لایه متحرک به نام لایه انفجار وجود دارد که در طول ستون ماده منفجره حرکت کرده و آن را منفجر می‌کند. سرعت حرکت این لایه مصرف سرعت انفجار است و آنچه که معمولاً سرعت انفجار گفته می‌شود سرعت حرکت این لایه در طول ستون ماده منفجره می‌باشد. لایه انفجار از دو قسمت تشکیل گردیده است:
الف: لایه شوک با ضخامت حدود 5-10 سانتی‌متر که به آن موج شوک یا موج ضربه‌ای هم می‌گویند و هیچ واکنش شیمیایی در این قسمت انجام نمی‌گیرد. ولی فشار به حداکثر خود می‌رسد.
ب: لایه بعدی منطقه انجام واکنشهای شیمیایی است و ضخامت آن حدود 1/0 تا 1 سانتی‌متر می‌باشد. به دنبال لایه انفجار نیز محصولات گازی در حرکت هستند. چون انرژیی که باعث پیشروی انفجار در طول جسم می‌گردد از ناحیه واکنش .....(ادامه دارد)

شکل‌دهی الکترومغناطیسی
در این روش که روش «شکل‌دهی با پالس مغناطیسی» نیز نامیده می‌شود، مستقیماً از دو میدان مغناطیسی پالسی شکل برای شکل‌ دادن قطعه کار استفاده می‌شود. این میدان‌های مغناطیسی نیروهای بزرگی را برای یک بازه چند میکروثانیه‌ای به قطعه وارد می‌کنند که در اثر آن فرایند شکل‌دهی انجام می‌شود.
اصول کار یک سیستم EMF بدین صورت است که مطابق شکل (    ) یک بانک خازن به کویلی که دورادور قطعه کار را احاطه کرده است تخلیه می‌شود. جریانی که در اثر این تخلیه بار درون .....(ادامه دارد)

مواد منفجره ضعیف: ]6[
انفجارهای ضعیف در فضاهای محدود انجام می گیرند و مواد منفجره ضعیف معمولاً در ترکیبات بصورت ذرات دانه‌ای شکل به اشکال و اندازه‌های مختلف ساخته می‌شوند. سوزش این نوع مواد با گرما شروع می‌شوند و سوزاندن با افزایش فشار بطور خطی افزایش می‌یابد و ماکزیمم فشار متناسب با بار دانسیته خالی شده می‌باشد (حجم تقریبی مواد منفجره سوخته شده/ وزن مواد منفجره= دانسیته بار)، فشار تقریبی pa108×5/3 از دانسیته بار 26/0 گرم در سانتی‌متر مکعب نتیجه .....(ادامه دارد)

شکل‌دهی به روش انفجار مخلوط گاز
در این روش از شکل‌دهی انفجاری، انرژی مورد نیاز بوسیله دتونیشن یک گاز قابل انفجار تامین می‌گردد در ملکول یک گاز قابل احتراق مانند متان یا بخار بنزین تنها اتمهای کربن و هیدروژن وجود دارند. این اتمها، اتمهای اکسید شونده محسوب می‌شوند و لذا برای اکسید شدن و آزادسازی انرژی حتماً نیاز به حضور ملکولهای اکسیژن و ایجاد جرقه برای آغاز عملیات .....(ادامه دارد)

سیستم تخلیه هوا:
همانگونه که در بخشهای قبلی هم ذکر شد، برای شکلگیری بهتر قطعه و جلوگیری از بروز آسیب هوای حبس شده در حفره قالب را تخلیه می‌کنند این کار با استفاده از یک پمپ خلاء انجام می‌گیرد. به علاوه قبل از ورود مخلوط گاز بدرون محفظه انفجار، باید هوای موجود در آن نیز .....(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب مقاله مبانی تئوری انفجار

- مقدمه:
2- پدیده دتونیشن:
1-3- موج شوک در فرآیند دتونشین:
3-2- موج شوک در سطح قطعه کار:
4-3- معادلات و روابط حاکم در دتونیشن یک بعدی
معادله حالت:
انفجار ایده‌آل:
لایه شوک- لایه واکنش
شکل‌دهی به روش انفجار مخلوط گاز


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله مبانی تئوری انفجار
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.