فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق فرودگاه بین‌المللی امام خمینی

اختصاصی از فی دوو دانلود تحقیق فرودگاه بین‌المللی امام خمینی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق فرودگاه بین‌المللی امام خمینی


دانلود تحقیق فرودگاه بین‌المللی امام خمینی

کشور ایران به‌عنوان یک بزرگراه ارتباطی شرق و غرب در جهان مطرح می‌باشد و امروزه نیز بخشی از ارتباطات هوایی را در جهان تحت پوشش قرارداده است. بنابراین ضرورت احداث یک فرودگاه بین المللی بزرگ و متناسب با استانداردهای جهانی به‌دلیل مشکلات ایجاد شده به سبب گسترش شهری و ارتفاعات موجود در شمال تهران و همچنین تداخل پروازهای نظامی ، مورد توجه مسوولین قرارگرفت.
در طراحی این فرودگاه یک مشاور بین المللی اروپایی همکاری داشته و نظارت کلی در ساخت این فرودگاه را نیز به عهده داشته است.
ین فرودگاه در زمینی به وسعت ۵/۱۳ هزار هکتار در ۳۰ کیلومترى تهران احداث شده است ،ظرفیت پذیرش مرحله اول این فرودگاه سالانه ۶ تا۵ / ۶ میلیون نفر است که در فاز دوم به حدود ۱۵ میلیون مسافر و درمرحله سوم این تعداد تا۴۰ میلیون مسافر در سال افزایش مییابد.
نمونه های این فرودگاه را به لحاظ فرمت معماری در مقیاس های مختلف با کیفیت جزییات اجرایی بالاتر حتی در فرودگاه های محلی اروپایی نیز می توان تجربه کرد .احداث این فرودگاه عمدتا به‌منظور پاسخگویی به نیازهای مسافرین و جذب پروازهای ترانزیت بین المللی (کانالی برای ارتباط بین اروپا و آسیا) صورت گرفته است..با توجه به رویکرد ترانزیتی این فرودگاه و اینکه قرار است مسافران عبوری زیادی به آن وارد و خارج شوند، باید تلاش می شد در ضمن طراحی یک فرودگاه به روز و پیشرو، شاخص های فرهنگی هنری ایرانی به نمایش گذاشته شود و به مسافری که در آن قرار می گیرد حضور در ایران تاکید شود و دیدی هرچند اجمالی نسبت به ماهیت تمدن ایرانی به او ارائه گردد و در ضمن انگیزه ای شود برای سفر به ایران و آشنایی بیشتر با ایران. ولی کسی که به این فرودگاه وارد می شود ،نه تنها هیچ نشانه ای مبتنی بر ماهیت ایرانی این فرودگاه در یافت نمی کند بلکه در انبوهی از ستون های بتونی راه خود را گم می کند!!
پایانه مسافری با زیربنای ۸۱ هزار متر مربع با قابلیت پذیرش ۵/۶ میلیون مسافر در سال از دو بخش سمت هوا و سمت زمین تشکیل شده است که سمت زمین یا مرکز پایانه مسافری دارای بنای عظیم ۴ طبقه با سقف کمانی سبک برای تمام فعالیت های مسافران ورودی و خروجی و همراهان آنها با نمای شیشه ای کامل است و سمت هوا دارای بنای کشیده برای مسافران ورودی و خروجی با سقفی ساده و مسطح با هفت دروازه ورودی و خروجی (۱۴ پل اتصال به هواپیما) است. توقفگاه اتومبیل با زیربنای ۴۲ هزار متر مربع در دو طبقه با ظرفیت کلی ۱۴۰۰ دستگاه اتومبیل با سازه بتنی با تسهیلات دسترسی آسان احداث گردیده است.
با وجود اینکه خطوط دسترسی سواره در مجموعه طراحی نسبتا مناسبی بر اساس فولدینگ دارند ولی در فضای پایانه مسافری نه معماری فضا و نه تابلو های راهنمایی، به شما کمکی قابل قبول در مسیر یابی نمی کنند.
ساختمان موتورخانه پایانه مسافری با مساحت ۴۲۰۰ متر مربع برای سرویس دهی به دو مجموعه پایانه مسافری برای فاز اول و دوم بهره برداری، با ۴ دستگاه دیگ بخار ۳۵ تنی، ۶ دستگاه مبدل حرارتی، ۴ دستگاه چیلر جذبی و تجهیزات دیگر مورد بهره برداری قرار گرفته است. پل های دسترسی به پایانه مسافری شامل پل ۱۵۰ متری و مجموعه پل های شرق پایانه (شامل پل های سراسری و ۳ و ۴) تکمیل شده و مورد استفاده قرار گرفته است. سطوح پروازی شامل باند به طول ۴۲۰۰ متر و عرض ۶۶ متر، تاکسی وی های موازی و ارتباطی، دسترسی به آشیانه و شمال به جنوب و پل های مربوط و اپرون های مسافری، پایانه بار، آشیانه و محل آزمایش موتور هواپیما، تماماً بتن مسلح و بهره برداری از آن آغاز شده است. شبکه برق، آب، مخابرات و گاز همگی مورد بهره برداری قرار گرفته و کلیه نیازهای فرودگاه و ساختمان های جنبی آن را تامین می نماید. ساختمان های جنبی شامل ساختمان های آتش نشانی عمومی و سطوح پروازی، ساختمان های توقفگاه و تعمیرگاه خودروهای سنگین و مدیریت فرودگاه، انبارها، پست های برق، ساختمان های مربوط به تصفیه آب و جمع آوری و دفع زباله، ساختمان های مربوط به نیروهای امنیتی، انتظامی و حراست، ساختمان های مخابرات و هواشناسی، پمپ بنزین و ساختمان های مربوط به سوخت رسانی به هواپیما بالغ بر ۴۰ هزار متر مربع زیربنا، آماده بهره برداری هستند. عملیات گریدینگ و احداث جاده ها و پل های ارتباطی شامل بزرگراه دسترسی از آزادراه قم تا جاده ساوه، بزرگراه دسترسی در محدوده عملیاتی، بزرگراه دسترسی حدفاصل جاده ساوه و آزادراه ساوه، راه های دسترسی داخلی، جاده های دسترسی به پایانه مسافری به طول ۸۰ کیلومتر، مورد بهره برداری قرار گرفته است. برج مراقبت فرودگاه بین المللی امام خمینی با ۱۱۰۰ متر مربع زیربنا و ارتفاع ۹/۵۶ متر و ساختمان پشتیبانی با ۶۸۰۰ زیربنا، در چهار طبقه کامل شده است

 

 

 

شامل 26 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق فرودگاه بین‌المللی امام خمینی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.