فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله بررسی روند حضور زنان در هنرهای تجسمی

اختصاصی از فی دوو دانلود مقاله بررسی روند حضور زنان در هنرهای تجسمی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله بررسی روند حضور زنان در هنرهای تجسمی


دانلود مقاله بررسی روند حضور زنان در هنرهای تجسمی

 

مشخصات این فایل
عنوان:بررسی روند حضور زنان در هنرهای تجسمی
فرمت فایل: word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات:35

این مقاله در مورد بررسی روند حضور زنان در هنرهای تجسمی می باشد.

 

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات مقاله بررسی روند حضور زنان در هنرهای تجسمی

در این دوران و در روند هنرهای تجسمی معاصر، زنان با دو وضعیت ظاهر شدند:
1-وضعیت منفعل : در آین حالت اغلب زنان به صورت موضوع و سوژه در اثر هندسی ظاهر شدند.
2-وضعیت فعال: در این حالت ، اغلب زنان یا به صورت هنرمند و خلاق و یا موضوع و شخصیتی تأثیر گذار ایفای نقش نمودند.
آثار دسته اول که رد ان زن به صورت موضوع یا سوژه ظاهر شده است به چند گروه قابل تفکیک است :
روه اول شامل معمول ترین تصاویر به عبارتی تک چهره فردی است. که در ادامه سنت کمال الملکی و رئالیسم خلق شده و همچنین ادامه می یابد و در حالی که هنرمندان بسیاری از شاگردان اول کمال الملک و نسل های بعدی در این زمینه فعال بوده و آثار بسیاری بر جای گذاشتند....(ادامه دارد)

گروه سوم در جریان تقلید مستقیم از روش .های غربی هنر، قابل ارزیابی است و تصویر زنان عموماً برداشت جنسی متفکر بوده و مشابه آثار بسیآری  از هنرمندان متقدم غربی است.این مورد قبلاً بارها تجربه شده و اساساً در تضاد با تفکر سنتی است که صدها یا هزاران سال زندگی دور از چشم نامحرم راب رای زنان تعریف کرده بود پس از انقلاب اسلامی بر این گونه آثار به شدت خط بطلان کشیده شد.از هنرمندان فعال در دهه 1350 خانم لیلی متین دفتری است. موضوع بسیاری از تابلوهای وی را  زنان تشکیل می دهند. تصویر زن در تابلوهای او را شایدنتوان حرکتی آگاهانه بلکه واکنشی برخاسته از ضمیر نا خودآگاه تفسیر کرد که این ویژگی خصوصاً در ترکیب بندی آثار و محدودیت ناگهانی فیگورها با کادر تصویر قابل بررسی است. از زنان هنرمند این دوره می توان خانم منیرفرما فخرائیان و پروانه اعتمادی ار نام برد....(ادامه دارد)

در دورۀ جنگ زنان یا به تدریس مشغول شدند یا برای گذراندن وقط کار می کردند. زنان نقاش عد از جنگ به تدریج رویت شدند و جایگاهی فراتر از گذشته در جامعه هنری ه دست آورند.هنرمندانی چون منصوره حسینی ، رعنا فرنود ، در گرایش مدرن و شهلا حبیبی و پروانه اعتمادی درگرایش تلفیق سنت و مدرن حضوری کاملاً نوجویانه در عرصه هنر داشتند. شما بسیاری از هنرمندان دهه های اخیر را زنان تشکیل می دهند.
طبق اماری که در سال 1376عنوان شده نقاشان ایران بالغ بر 6500 تن شانل می شدند که حضور زنان بالغ بر 50% رقم یاد شده قابل تأمل است.و نشان می دهد که زنان ایران با حدود 50% از رقم یاد شده قابل تأمل است و مشان می دهد که زنان ایران برای گفت و گوهای فرهنگی با جهان اطراف خود زبا هنر را رسا تر یافته اند. در شش مرکز معتبر دانشگاهی که در تهران فعالیت...(ادامه دارد)

فصل دوم :
روند آثار انتزاعی زنان در پس از انقلاب
1-2 سیری بر تاریخچه بی نیالها پس از انقلاب :

بی نیال ، جشنواره نمایشگاه های از آثار هنرمندان معاصر است که هر دو سال یکبار ا اهداف و مقررات معین و با اهدای جوایز خاص در بعضی از کشور ها برگزار می شود. هدف کلی ، معرفی شاخص ترین و تازه ترین پدیده های هنری در دنیای امروز است و بی نیال و نیز در ایتالیا، و بط نیال سئوپائولو در برزیل از مهمترین آنها به شمار می آید.
بی نیال یا دو ساله ، یک الگوی مناسب برای بازتاب فعالیت های هنرهای تجسمی در همه جای دنیاست. هنرهای تجسمی و به خصوص نقاشی و مجسمه سازی بیشتر از دیگر هنرهای بصری نیاز به زمان برای خلق و ارائه دارد. و جشنواره سالانه نمی تواند همگام با روند خلاقیت هنری هنرمندان یک کشور باشد . از طرفی با تجربه ثابت شد گذر زمانی حدود دو ال لازم است تا...(ادامه دارد)

فصل سوم
معرفی  چهار هنرمند معاصر و بررسی آثار آنان.
1-3 منصوره حسینی

منصوره متولد 1305 تهران. طراح نویسنده، منتقد هنر نقاشی معاصر.وی نظریه های قابل توجهی در پیوند کلمه و تصویر و طرح پیدا کرده است و در زمینه خاستگاه اجتماعی کلام هنر، چون ارتباط شناسی و لزوم نقد ادیبانه هنر تأمل هایی دارد.شناخت اسطوره ها و فولکور ملت ها در نقاشی حلقه ای است از اندیشه های جاری او. وی در سال 1337 مکتب نشانه شناسی و مبحث زیبایی شناسی خط در نقاشی معاصر ایران پایه گذاری کرد و با شرکت در جنبش غیر زمالیسم در نقاشی معاصر ایران حضوری جدی نقشی مهم را ایفا کرد. تابستان 1383 و در پایان رهه پنجم حضئر هنرمندانه اش در موزه هنرهای معاصر تهران، فرصتی را فراهم آورد تا به مرور آثارش پرداخته  شود. حسینی با شرکت در 26 نمایشگاه انفرادی و گروهی و با بیش از پنجاه سال...(ادامه دارد)

2-3 پری یوش گنجی
متولد 1324. هنرمندی که با تجربه دوره های مختلف هنری به شرق دور توجه ویژه ای دارد . فارغ التحصیل هنرستان هنرهای زیبا تهران (1345) است. آشنایی با مهافل هنری لندن و شرکت در کلاسهای آزاد دانشکده هنرهای زیبای «سن مارتین» (1347) در مقالب آن درسها و محیط بازهنری دانشکده هنرهای زیبا « مرجان کاس» (1348) دریچه های جدید را به روی او گشود....(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب  مقاله بررسی روند حضور زنان در هنرهای تجسمی

فصل اول
فصل دوم :
روند آثار انتزاعی زنان در پس از انقلاب
1-2 سیری بر تاریخچه بی نیالها پس از انقلاب :
2-2 بررسی آمار شرکت کنندگان زن و آثار انتزاعی آنها در بی نیال ها.
پیشگفتار:
فصل سوم
معرفی  چهار هنرمند معاصر و بررسی آثار آنان.
1-3 منصوره حسینی
فعالیت ها:
...(ادامه دارد)

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله بررسی روند حضور زنان در هنرهای تجسمی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.