فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله الگوهای خاموش و پنهان در نهادهای پرورشی

اختصاصی از فی دوو دانلود مقاله الگوهای خاموش و پنهان در نهادهای پرورشی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله الگوهای خاموش و پنهان در نهادهای پرورشی


دانلود مقاله الگوهای خاموش و پنهان در نهادهای پرورشی

دانلود مقاله الگوهای خاموش و پنهان در نهادهای پرورشی

نوع فایل Word http://jahandoc.ir

تعداد صفحات : 28

فهرست و پیشگفتار 


چکیده‌ : در این مقاله درصددیم تا زوایایی جدید از آموزش و پرورشی را آشکار سازیم که به ابعاد خاموش و پنهان الگوهایی در جامعه عطف می کند که برحسب نوع تربیت و جامعه پذیری متفاوت جوامع مختلف در افراد درونی می شوند و سپس اشخاص آن را در تفکرات و کنش های شان بازآفرینی می کنند.
الگوهایی که بر طبق نوع تعاملات و تقابلات بین جهان بینی های فردی و گروهی افراد با جهان بینی جمعی جامعهء مرجع رخ می دهند و پس از درونی شدن در قالب کنش هایی جهت یافته، بروز داده می شوند. آنجا که خاستگاه اش نهادهای پرورشی و تربیتی (خانه، مدرسه، مراکز دینی و رسانه های جمعی) است و بروزش ابتدا در نهاد خانواده و سپس بازآفرینی اش در سایر نهادهای مدنی، همچون نهادهای اجتماعی، سیاسی و غیره. دو الگوی متفاوت نهادهای پرورشی که در نهایت به دو جامعه متمایز باز یا بسته منجر می شود. در این راه، در قالب نظریه ای بنیادی و با روش جمع آوری اطلاعات اسنادی و با استناد به پژوهش هایی کلان نگر و متعدد، به فراتحلیلی که حاصل ارتباط و امتزاج پژوهش های مختلف بوده است، دست یافته و از آن طریق فرآیندی را تبیین می کنیم که به نتایج و ارایه راه حلی منتهی می شود، که برای پرورش و جامعه پذیری یک جامعه سالم و باز ضروری است و آن تعاملی خواهد بود که مشارکت و قرار گرفتن در جایگاه دیگری را، نه تنها چراغ راه خود، که تجربه و سیر عملی جامعه ساخته باشد و نوآوری ها و خلاقیت های افراد و به خصوص جوانان اش را در کل نظام اجتماعی و فرهنگی اش جذب و هضم کند.


واژگان کلیدی: الگوی خاموش- الگوی پنهان- جامعه باز- جامعه بسته - جهان بینی جمعی.‌


مقدمه‌
در برخی از دانشگاه های غربی به تازگی رشته ای جدید در علم روان شناسی با عنوان روان شناسی سیاسی ایجاد شده است. در این مبحث بین رشته ای، به الگوهایی در نهادهای پرورشی (خانواده، مدرسه و رسانه ها) توجه می شود که بر بستر آن، شخصیت هایی پرورش می یابند که چون در نهادهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی مشغول به فعالیت می شوند، به سمت و سوی همان الگوهایی رفتاری تمایل پیدا می کنند که روان ناخودآگاه شان پیش از آن در خانه و مدرسه و در معرض رسانه های جمعی شکل گرفته است؛ جایی که جهان بینی جمعی به گونه ای است که ممکن است اجازه رشد جهان بینی های گروهی و فردی را داده یا مانع آن ها شود. از این روی، نحوهء پرورشِ شخصیت سیاسی می تواند سالم یا ناسالم باشد که بر طبق همان، در بازآفرینی نهادهای مدنی و سیاسی و غیره نیز با همان کیفیت جلوه گر می شوند (تهرانی، 1383: 7-46؛ تهرانی، 1379: 22-79). این الگوها می توانند در سطح خرد در قالب "کنش ها" ظاهر شوند و در قالبی کلان به شکل "الگوهایی خاموش و پنهان"، که جا دارد به شکلی مفصل تر به هر یک بپردازیم.
نوع و روش تحقیق
الگوهای‌ خاموش‌ و پنهان
کنش های شکل دهنده الگوها
الگوی خاموش قدرت در پسِ کنش معطوف به قدرت
ریشه‌یابی‌ الگوی خاموشِ خودمحوری‌ در خانواده‌ و جامعه‌
الگوی پنهانِ شیفتگی‌ قدرت‌ در روان، ‌آن گاه جامعه‌
ریشه‌یابی‌ استبداد از فرد تا جامعه‌
تعامل یا تقابل‌ جهان‌بینی‌ فردی، گروهی‌ و جمعی‌
نهاد خانواده‌
نهادهای‌ پرورشی‌ و تربیتی‌
نهادهای‌ اجتماعی‌
نقش رسانه ها در جوامع بسته و جوامع باز‌
الگوهای ‌تربیتی‌، جامعه‌پذیری ‌و مشارکت‌
علل ‌برخی ‌از آسیب‌های ‌اجتماعی ‌عدم ‌مشارکت‌
حق انتخاب نسل جوان
جامعه‌ باز و آزاد‌ و ارکان‌ آن‌
جهان ‌بینی‌ فردی‌ و جذب‌ آن‌ در جامعه‌
تعامل عامل‌ پیوند جهان‌بینی‌ فردی‌ و جمعی‌
نتیجه‌گیری‌
فهرست‌ منابع فارسی
فهرست‌ منابع لاتین

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله الگوهای خاموش و پنهان در نهادهای پرورشی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.