فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد عوامل موثر بر پرخاشگری کودکان و نوجوانان

اختصاصی از فی دوو تحقیق در مورد عوامل موثر بر پرخاشگری کودکان و نوجوانان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد عوامل موثر بر پرخاشگری کودکان و نوجوانان


تحقیق در مورد عوامل موثر بر پرخاشگری کودکان و نوجوانان

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحه20

 

بخشی از فهرست مطالب

چکیده

 

مقدمه

 

عوامل اجتماعی

 

عصبانیت

 

 

 

احساس گناه

 

بی کفایتی

 

 غمزدگی و افسردگی

 

نارضایتی

 

درگیر بودن

 

 

 

قربانی بودن

 

توصیه های مهم برای کاستن ناسازگاری و پرخاشگری کودکان  

 

مقررات و انتظارات را مشخص و روشن بیان کنید

 

مجازات نمادین

 

چگونه تنبیه کنید

چکیده

در این مقاله موضوعاتی از قبیل : پرخاشگری – ناسازگاری – عواملی که در این امر دخیل هستند – رفتار و عملکرد والدین – اجتماع – مدرسه – راههای مبارزه با پرخاشگری وچگونگی رفتار با کودکان پرخاشگر مورد بحث قرار می گیرد . امید است مورد توجه و استفاده همکاران قرار گیرد .

 

مقدمه

آیا کودک شما واقعاً ناسازگار پرخاشگر است ؟

 نخستین راه برای قضاوت در مورد اینکه آیا ناسازگاری فرزند شما ذاتی و نهادی است یا نه این است که از خود بپرسید آیا چنین رفتاری از آغاز کودکی با او همراه بوده یا خیر ؟ همان طور که مشاهده کردیم صفات ذاتی در طفل زود بروز می کنند و در واقع بخشی از نهاد او هستند تا پاسخی به محرکهای خارجی ، بنابراین طفل شما ذاتاً ناسازگار نیست ، رفتار طفل در نتیجه ی شرایط متغیری مانتد طلاق ویا جدایی والدین ، به دنیا آمدن بچه تازه و یا اسباب کشی از یک شهر به شهر دیگر ، بیماری و یا مشکلات در مدرسه و با دوستان جدید است . رفتار او در نتیجه نقیصه مشخصی است که توسط متخصصین تشخیصی داده شده ، مانند لکنت زبان ، که طفل قادر نیست با افراد دور و بر صحبت کند ناهنجاریهای مادر زادی در مغز یا صدمات مغزی که در نتیجه بیماری یا سکته عارض شده و یا هر گونه نارسایی ذهنی یا عضوی آنچه در بالا ذکر شد معمولاً نباید از دید والدین پنهان بماند بلکه باید در همان ابتدا با متخصص ، مشاوره لازم به عمل آید .

معلمین هم باید در برخورد با ناسازگاری و پرخاشگری این سوال را مطرح کنند که چه انگیزه ای موجب چنین رفتاری از طرف دانش آموز شده است یا این که چه نیازی از دانش آموز به وسیله انجام این عمل ارضا شده است ؟ به عبارتی معلمان باید به تحلیل رفتار بپردازند و به این نکته توجه داشته باشند که در ورای هر رفتار دانش آموز علت به خصوصی وجود دارد . معلمان باید باور داشته باشند که دانش اموزان بطور طبیعی بد یا خلاقکار نیستند بلکه افرادی هستند با نیازهای طبیعی که در شرایط عادی و مطلوب دچار خلاف و رفتار عادی نخواهند شد و تنها زمانی که شرایط غیر عادی و نامطلوب باشد رفتار خطا ممکن است از آنها سر زده شود . مربیان پرورشی و تربیتی پس از مطالعه ی دقیق علل رفتار خلاف در دانش آموزان باید برخورد تربیتی مناسبی را نیز در رابطه با آن رفتار خلاف داشته باشند .

عوامل موثر بر پرخاشگری و ناسازگاری

1- عوامل خانوادگی : روان شناسان بر این نکته توافق دارند که خانواده در پیدایش اختلالات کرداری فرد تاثیر مهمی دارد . محیط خانواده نخستین مرکز یادگیری کودک و نوجوان است در این محیط کودک یاد می گیرد چگونه وظایف اجتماعی خود را انجام دهد ، حقوق دیگران را محترم شمارد، با افراد خانواده نزدیکان و خدمتگزاران ، سازگاری کند و صفات و خصایص نیک یا زشت را از آن ها بگیرد ، بطور کلی روابط خانوادگی در رشد هیجانی و عاطفی کودکان بسیار تاثیر دارد چنان که هر مشاجره و نزاع میان پدر و مار بی ثباتی در خانواده زیاده روی در کنترل کودک ، محدود کردن او و به تعویق انداختن امیال و خواهش های او ، تنبیه بدنی ، او را به فردی پرخاشگر تبدیل می کند . عوامل خانوادگی چون بی توجهی ، تبعیض قائل شدن والدین بین فرزندان ، تنبیه بدنی ، محدود کردن فرزندان ، نزاع افراد خانواده ، فقدان یکی از والدین در ایجاد رفتار پرخاشگرانه در کودکان بسیار تاثیر دارند .

عواملی چون بر طرف کردن خواسته هایی فرزندان و روابط صمیمانه ی اعضای خانواده در کاهش پرخاشگری آنان نقش مهمی ایفا م

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد عوامل موثر بر پرخاشگری کودکان و نوجوانان
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.