دانلودپروژه کار آفرینی وطرح توجیهی نوشابه بدون گاز بافرمت ورد وقابل ویرایش تعدادصفحات25
این پروژه کار آفرینی هم در قالب درس کار آفرینی دانشجویان عزیز قابل ارائه میباشد و هم میتوان به عنوان طرح توجیهی برای دریافت وام های اشتغالزایی به سازمان مورد تقاضا ارائه نمود
- نوع محصول: نوع محصول کارخانه عبارتست از انواع نوشابه بدون گاز به صورت آبمیوه جات به غلظت 14-10 درجه بریکس که از کنسانتره به غلظت 70-60 درجه بریکس بازسازی شده و در بطری های نوشابه به ظرفیت 285 سی سی و با درب طشتکی بسته بندی خواهد شد. بطری مذبور دارای ارتفاع 240 میلیمتر و قطر 57 میلیمتر است و بر روی آن بر چسب مربوطه به ابعاد 80*200 میلیمتر چشبانده خواهد شد. آبمیوه تولیدی با استفاده از کنسانتره پرتقال، سیب و انگور و به صورت آب این میوه جات تهیه می گردد و در مورد آب پرتقال بر اساس نوع کنسانتره مصرفی تهیه آن تا بریکس 7 نیز معمول است. مدت زمان کار کارخانه با توجه به تعطیات و غیره عملاً 250 روز کاری و در یک شیفت کار 8 ساعته در نظر گرفته می شود. به این ترتیب ظرفیت تولید روزانه کارخانه 28000 بطری که معادل 4000 بطری در ساعت و بالاخره 68 بطری در دقیقه می باشد. - میزان مواد اولیه مورد نیاز کارخانه: مواد اولیه مورد نیاز کارخانه شامل کنسانتره پرتقال، سیب و انگور، شکر، بطری، کارتن و برچسب مربوطه می باشد. با توجه به نسبت اختلاط کنسانتره و آب به نسبت یک قسمت کنسانتره و 5 قسمت آب در مورد سیب و انگور و یک قسمت کنسانتره و 6 قسمت آب در مورد کنسانتره پرتقال، عملاً میزان کنسانتره مورد نیاز جهت تولید به شرح زیر است: ردیف نام ماده مورد نیاز مقدار 1 کنسانتره پرتقال 143 تن 2 کنسانتره سیب 143 تن 3 کنسانتره انگور 86 تن 4 شکر بر مبنای 10-5% در صورت مصرف برای آب پرتقال 50 تن 5 بطری 285 سی سی 7 میلیون بطری 6 برچسب 7 میلیون عدد 7 کارتن 24 عددی 300.000عدد آشنایی جزیی در مورد کار کارخانه - روش کار و نحوه فرآیند: عملیات بازسازی یا Reconstitution جهت تولید آبمیوه با فزودن آب به کنسانتره و رساندن بریکس کنسانتره از حدود 65 درجه به 12 درجه انجام می شود و در این سیستم چنانچه کنسانتره در شرایط استاندارد تهیه شده باشد عملاً نیازی به اضافه کردن مواد افزودنی برای بهبود طعم و شیرینی آبمیوه نیست. لیکن با توجه به نوع پرتقال ایران و ترشی مربوطه افزودن شکر به آب پرتقال تا میزان 10% جهت بعبود طعم و مزه قابل انجام است. این عملیات شامل مراحل زیر است: 1-نگهداری کنسانتره مصرفی: کنسانتره معمولاً در گالن های پلاستیکی 120 کیلوئی به کارخانه تحویل می گردد و از آنجائیکه این بشکه ها معمولاً به کارخانه سازنده کنسانتره برگردانده می شود، لذا کارخانه باید حداقل برای مصرف یک هفته کنسانتره مورد نیاز مجهز به مخازن استیل نگهداری به ظرفیت هر کدام در حدود 4000 لیتر باشد.
فهرست
عنوان صفحه
مقدمه...... ..................... 2
آشنایی جزیی در مورد کار کارخانه...... .............. 5
نمودار مراحل مختلف تولید نوشابه غیر گازدار با استفاده از انواع...... ... 10
محاسبه اجزاء و میزان دارایی های ثابت..... ........ 12
مساحت زمین و برآورد قیمت آن........ ........12
مساحت و هزینه های ساختمانی.......... ....... 13
هزینه ماشین آلات و تجهیزات خط تولید..... ...... 14
سرمایه ثابت مورد نیاز کارخانه......... ....... 16
هزینه های تولید سرمایه در گردش......... ......... 18
محاسبه کل سرمایه گذاری..... ....... 20
نحوه سرمایه گذاری و تأمین منابع مالی....... ....... 20
سودآوری و چگونگی برگشت سرمایه.......... .......... 21
پروژه کار آفرینی وطرح توجیهی نوشابه بدون گاز