مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید
ژلاتین از پودر استخوان
در زیر به مختصری ازعناوین و چکیده آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است
فهرست مندرجات :
. موضوع
شماره صفحه
1 – معرفی محصول .................................................................................................................................. 1
2 ................................................................................. ( -1-1 نام و کد محصول (آیسیک 3
-2-1 شماره تعرفه گمرکی .............................................................................................. 3
-3-1 شرایط واردات ........................................................................................................... 4
-4-1 بررسی و ارائه استاندارد ( ملی یا بین المللی ) ................................................ 5
-5-1 قیمت تولید داخلی و جهانی محصول ................................................................. 6
-6-1 توضیح موارد مصرف و کاربرد ژلاتین و کالاهای جنبی کارخانه
تولید ژلاتین ............................................................................................................. 7
-7-1 بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف
محصول ...................................................................................................................... 8
-8-1 اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز ............................................................ 9
-9-1 کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول ................................. 10
-10-1 شرایط صادرات ....................................................................................................... 11
- 2 وضعیت عرضه و تقاضا ................................................................................................................ 12
-1-2 بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاکنون و محل واحدها و
تعداد آنها و سطح تکنولژی واحدهای موجود ، ظرفیت اسمی ، عملی ، علل
عدم بهره برداری کامل از ظرفیتها ، نام کشورها و شرکت های سازنده ماشین
آلات مورد استفاده در تولید
محصول..................................................................................................................... 13
-1-1-2 کشورها و سازندگان عمده ماشین آلات تولید ژلاتین................................... 14
-2-1-2 بررسی واحدهای موجود از نظر تکنولوژی و میزان تولید............................. 15
-2-2 بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه و در دست اجرا................ 16
17 .............. -3-2 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 85
-4-2 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه سوم ................................................................... 18
-5-2 بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 85
و امکان توسعه آن .................................................................................................. 19
-6-2 بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم .................... 20
بررسی اجمالی تکنولژی و روشهای تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با
دیگر کشورها ............................................................................................................................. 21
-4 تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژیهای مرسوم در فرایند تولید محصول ................... 22
-5 بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی ......................................................................... 23
-6 میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن از داخل یا خارج از کشور ،
قیمت ارزی و ریالی آن و بررسی تحولات اساسی در روند تامین اقلام عمده مورد
نیاز گذشته و آینده ................................................................................................................ 24
-7 پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح ............................................................................ 25
-8 وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال ..................................................................... 26
-9 بررسی و تعیین میزان تامین آب ، برق ، سوخت ، امکانات مخابراتی و ارتباطی ( راه ، راه
آهن ، فرودگاه ، بندر ...)و چگونگی امکان تامین آنها در منطقه مناسب برای
اجرای طرح ..................................................................................................................................... 27
-10 وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی شامل ............................................................... 28
-11 تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای
جدید .......................................................................................................................................................... 29
معرفی محصول :
ژلاتین یک محصول پروتئینی است که از منابع مختلف از کلاژنها و مواد پروتئینی دامی
نظیر استخوان و بافت های هم بند دامها ، پوست خوک ، گوشت ماهیان غیر خوراکی ، پوست
ماهی و سایر منابع پروتئینی قابل تهیه می باشد ولی از آنجا که منابعی مانند گوشت ماهی و
دام بطور مستقیم مورد مصرف خوراکی دارد و گرانقیمت می باشد معمولا ژلاتین را از ضایعات
پوست و گوشت و استخوان و یا منابع پروتئینی غیر خوراکی تهیه می نمایند که اغلب
بصورت پودرو گرانول تولید می گردد.
نکته: فایلی که دریافت میکنید جدیدترین و کاملترین نسخه موجود از گزارش کارآفرینی می باشد.
این فایل شامل : صفحه نخست ، فهرست مطالب و متن اصلی می باشد که با فرمت ( PDF ) در اختیار شما قرار می گیرد.
تعداد صفحات : 45
دانلود پروژه کارآفرینی طرح تولید ژلاتین از پودر استخوان