مقاله با عنوان بوقلمون در فرمت ورد در 18 صفحه و شامل مطالب زیر می باشد:
مقدمه ای بر بوقلمون
خصوصیات بوقلمون های تجاری
نکات مهم در جوجه ریزی بوقلمون تجاری
واکسیناسیون
جدول 1 : عملکرد جوجه های تخمی در دمای 33 درجه سانتی گراد با آب آشامیدنی گرم و خنک
جدول 2 : اثرات دما بر روی اسیدهای آمینه از 68 تا 134 روزگی
تغذیه بوقلمونها
تغذیه جوجه بوقلمونها
تغذیه بوقلمون های درحال رشد
تغذیه بوقلمونهای اصلاح نژادی
بوقلمون در طبقه بندی حیوانات
اندام شناسی
ویژگیهای ژنتیکی بوقلمون صنعتی
مساحت کف آشیانه
نور رسانی
وسایل دان خوری
آبخوری
تغذیه 1
تغذیه 2
تاریخچه پیدایش بوقلمون
بوقلمون را میتوان در کره ماه نیز صرف کرد
بوقلمون