فهرست مطالب
فصل اول
1- الیاف سلولز طبیعی
1-1 بنبه
1-1-1 خصوصیات گیاهی
1-1-2 ایجاد نپ
1-2 مشخصات قسمتهای مختلف ساختمان تار پنبه ( مقطع عرضی)
1-2-1 لایه
1-2-2 لایه اولیه
1-2-3 لایه دوم
1-2-4 کانال لومن
1-3 مواد تشکیل دهنده الیاف سلولزی (پنبه)
1-4 اثر حرارت
1-5 اثر زمان
1-6 اثر نور خورشید
1-7 خواص شیمیایی پنبه
1-8 اثر میکروارگانیسم ها
1-9 اثر طول الیاف در خواص نساجی آنها
فصل دوم
2- شستشو
2-1 شستشوی کالای پنبه ای
2-2 تغییرات حاصل در روی پنبه در اثر جوشیدن در محلول قلیائی
2-3 قدرت تمییز کنندگی محلول شستشو یا درجه تمییزی کالای شسته شده
فصل سوم
3- سفیدگری
3-1 سفیدگری کالای سلولزی
3-1-1 سفیدگری کالای سلولزی با پراکسیدها
3-1-2 سفیدگری کالای سلولزی با آب اکسیژنه
3-2 ارزش آب اکسیژنه
3-2-1 روش تعیین ارزش آب اکسیژنه
3-2-2 عمل سفید کنندگی آب اکسیژنه، تجزیه و ترکیب آن با سلولز
3-2-3 تجزیه وفعال شدن آب اکسیژنه بوسیله قلیائی
3-3 اسیدی کردن کالا پس از سفیدگری
فصل چهارم
4- رنگرزی الیاف سلولزی با رنگینه های راکتیو .
4-1 نکات مهم در رابطه با رنگرزی رنگینه های راکتیو
4-2 رنگرزی رمق کشی (غیر مداوم) با رنگینه های راکتیو
فصل پنجم
5- پاک کننده های مصنوعی
5-1 طبقه بندی پاک کننده های مصنوعی
5-1-1 پاک کننده های آنیونی
5-1-2 پاک کننده های کاتیونی
5-1-3 پاک کننده های آمفولیتیک
5-1-4 پاک کننده های غیریونی
5-2 اثر مواد تعاونی در پاک کننده ها
5-2-1 مواد سازنده
5-2-2 مواد پر کننده
5-2-3 مواد افزودنی
فصل ششم
6-1 مواد مورد نیاز
6-2 محاسبات
6-2-1 محاسبات برای عملیات پخت و سفیدگری
6-2-2 محاسبات برای عملیات خنثی سازی با اسید استیک
6-2-3 محاسبات برای عملیات رنگرزی با رنگ راکتیو
6-2-4 محاسبات برای عملیات شستشوی نهایی قلیائی
6-2-5 محاسبات عملیات شستشو با پودرهای شوینده
6-3 روش کار
6-4 روش انجام تست استحکام و اسپکتوفتومتری
فصل هفتم
7- نتایج حاصل از دستگاه اسپکتروفتومتری روی پساب شستشوی کالا با پودرهای شوینده
7-1-1 رنگ قرمز با طول موج 544
7-1-2 رنگ آبی با طول موج 609
7-2 تست اسپکتروفتومتری روی پساب سومین مرحله شستشو
7-2-1 رنگ قرمز با طول موج 544
7-2-2 رنگ آبی با طول موج 609
7-3 تست استحکام
7-3-1 نمونه های قرمز
7-3-2 نمونه های آبی
7-4 تست استحکام نمونهها پس از سومین مرحله شستشوباپودرهای شوینده
7-4-1 نمونه های قرمز
7-4-2 نمونه های آبی
7-5 نتیجه گیری
7-5-1 ثبات شستشوئی
7-5-2 استحکام
فصل هشتم
نمونه ها
فصل نهم
منابع
اثر شوینده ها روی ثبات و استحکام کالای پنبه ای