فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پایان نامه پیش بینی سطح کارآفرینی با خلاقیت وتوانمندسازی کارکنان آموزشکده های فنی وحرفه ای

اختصاصی از فی دوو پایان نامه پیش بینی سطح کارآفرینی با خلاقیت وتوانمندسازی کارکنان آموزشکده های فنی وحرفه ای دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

بیان مسئله

ازعمده ترین جریانهای حاکم بر حیات بشری درآغاز هزاره سوم میلادی فرایندکارآفرینی وخلاقیت است که اساس وبستر ساز تغییر وتحول و دگرگونی است افراد، سازمانها وجوامعی که نتوانند خودرابااین تحولات پرشتاب همگام کنند دچارتوقف، سکون واضمحلال می شوند. در این میان افرادی هستند که درزمانی که همگان برهرج ومرج، نابسامانی، تناقص وعدم تعادل اذعان دارند، به دنبال به دست آوردن فرصتی هستند تابتوانند باارائه محصول ویا خدمت جدیدی به جامعه، تعادل برقرار کرده واوضاع را سامان بخشند وارزشی از خود برجای گذارند. این افراد که محور توسعه اقتصادی هستند، کارآفرین خوانده می شوند. کارآفرینان موجب می شوندتا سازمانی از سازمانهای دیگر پیشی بگیرد وکشوری نسبت به کشورهای دیگر به نحو چشمگیر پیشرفت نماید (طاهری، 1389: 18). سازمانها امروزه در محیطی کاملاً رقابتی که همراه با تحولات شگفت انگیزاست باید اداره شوند درچنین شرایطی مدیران فرصت چندانی برای کنترل کارکنان دراختیارندارند وباید عمده وظایف روزمره را به عهده کارکنان بگذارند، کارکنان زمانی می توانند به خوبی از عهده وظایف محوله برآیند که از مهارت، دانش وتوانایی لازم برخوردار باشند. ابزاری که دراین زمینه به کمک مدیران می شتابد فرآیند توانمند سازی است (موغلی، 1388: 198). سازمانهای امروزی باید انقلابی در اذهان کارکنان خود به وجود آورند. آنها باید شرایطی را فراهم کنند تا همه کارکنان روحیه کارآفرینی پیداکنند وبتوانند به راحتی، مستمر وبه طور فردی یاگروهی فعالیتهای کارآفرینی خود را به اجرا درآورند (امیرکبیری،1389: 75).

اهمیت و ضرورت تحقیق

امروزه در بسیاری از کشورها، آموزش فنی و حرفه ای به طور رسمی و غیر رسمی، در افزایش تولیدات جامعه مؤثر است و در میان افراد جامعه نقش انتقال مهارت ها را به عهده دارد و با گسترش مهارت های موجود و معرفی افراد جدید به بازارکار، سبب تسهیل وشتاب در روندرشداقتصادی جامعه می شود. همچنین آموزش فنی وحرفه ای راهی برای ایجاد نیروی کار مؤثر و کارا و شاخصی برای موفقیت ملی کشور است، زیرا کیفیت برنامه های آموزش فنی وحرفه ای به طور مستقیم به افزایش تولیدات، کیفیت و کارایی نیروی کار جامعه بستگی دارد (کارنوی ، 2005: 87). آموزش فنی وحرفه ای پلی است میان آموزش و بازار کار (یونسکو ، 1999: 4). تقویت ارتباط و مشارکت میان بخش آموزش و دنیای کار، این اطمینان را به بازار کار می دهد که دستیابی به استاندارد عملکرد کارکنان، با افزایش آگاهی ها و مهارت های آنان در طول دوره های فنی وحرفه ای امکان پذیراست (یونسکو، 2001: 16). میزان موفقیت آموزش های فنی وحرفه ای به منظور تربیت نیروهای توانمند و ماهر، همواره در سطح جهان مورد بحث بوده است. عده ای آن را از برخی جهات موفق و عده ای دیگر نسبتا ناموفق به حساب آورده اند. برای مثال، بانک جهانی بر اساس پژوهشی که در مکزیکو (1998)، انجام شده، اعلام کرده است که به دلایل گوناگون مانند مهارت نداشتن معلمان، ضعیف بودن برنامه، کافی نبودن برنامه های مشاوره وفقدان خدمات پشتیبانی برای دانش آموزان، آموزش های فنی وحرفه ای از موفقیت کافی برخوردار نیستند(قربانی حسینی 1385: 37). در پژوهش خود علت عدم اشتغال فارغ التحصیلان هنرستان ها را نامتناسب بودن آموزش های فنی وحرفه ای آنان نسبت به نیاز های مهارتی صنایع و عدم توانمندی مربیان و کارکنان این آموزشگاهها عنوان کرده است و در این میان نقش مسئولین، کارکنان و مربیان مراکز فنی و حرفه ای در تربیت نیروی ماهر و متخصص مورد نیاز بازار کار، بسیار مهم است بدین معنی که اگر آموزشکده های فنی و حرفه ای می خواهند نیروی توانمند و خلاق تربیت کنند، باید کارکنان و مربیانی کار آفرین و خلاق داشته باشند(حمیدی و محسن خون، 1387: 43). کارآفرینی، فرایند ایجاد ارزش از راه تشکیل مجموعه منحصر به فرد منابع، به منظور بهره‌گیری از فرصت‌ها است (سعیدی‌کیا، 1386: 56). یکی از مهمترین چالش های مدیران عصر حاضر در سازمانها، عدم استفاده کافی از منابع فکری، توان ذهنی و ظرفیت های بالقوه منابع انسانی است. در اغلب سازمانها از توانایی های کارکنان آن گونه که شایسته است استفاده بهینه نمی شود و مدیران قادر نیستند، ظرفیت های بالقوه آنان را به کار گیرند. به عبارت دیگر، با اینکه افراد توان بروز خلاقیت و ابتکار و انجام فعالیت بیشتری رادارند، اما در محیط سازمانی به دلایلی از این قابلیت ها به طور مطلوب بهره برداری نمی شود. اندیشمندان مدیریت تحول و بهسازی سازمان، توانمند سازی منابع انسانی را به عنوان راهبردی اثر گذار بر عملکرد و بهسازی نیروی انسانی معرفی نموده و معتقدند، توانمندسازی منابع انسانی یکی از نگرش های عصر جدید است که امروزه توسط سازمانها به کار گرفته می شود و در واقع پاسخ به نیاز حیاتی مدیریت معاصر است (کینلا ،1995، ترجمه ایران نژاد پاریزی و سلیمانیان، 1383: 117).

فرمت ورد قابل ویرایش  تعد د صفحات 155


دانلود با لینک مستقیم


پایان نامه پیش بینی سطح کارآفرینی با خلاقیت وتوانمندسازی کارکنان آموزشکده های فنی وحرفه ای
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.