فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله به حداقل رساندن عوامل بالقوه برای تغییرات در کیفیت میکروبیال آب تصفیه شده

اختصاصی از فی دوو دانلود مقاله به حداقل رساندن عوامل بالقوه برای تغییرات در کیفیت میکروبیال آب تصفیه شده دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله به حداقل رساندن عوامل بالقوه برای تغییرات در کیفیت میکروبیال آب تصفیه شده


دانلود مقاله به حداقل رساندن عوامل بالقوه برای تغییرات در کیفیت میکروبیال آب تصفیه شده

2 مقدمه : کیفیت میکروبیال آب نوشیدنی می تواند تغییر کند همزمان با انتقال آن از گیاه مورد آزمایش به همه شبکه ی توزیعی ، حاصلخیزی میکروبیال به عوامل زیر بستگی دارد : * زمان های عبور * شرایط سیستم *مواد ترکیبی  * دمای آب * باقیمانده غیر آلوده * شرایط هیدرولیک * ویژگیهای نخستین فیزیکی ، شیمیایی ومیکروبیال آب تصفیه شده .
معنادار و عملی نیست تا برای یک شبکه آب نوشیدن بایر جدا از همه میکروارگانیسم ها تلاش کرد. هدف اصلی جدا کردن ارگانیسم های پاتوژن از آب فراهم شده و جلوگیری از آلودگی در طول تقسیم است. این کار نیاز به مدیریت مؤثر عمل ، نگهداری و تمیز کردن شبکه تقسیم دارد. مرحله مدیریتی باید شامل روش اختیاری جهت به حداقل رساندن همه مواد غذایی میکروبیال و ترکیبات deposit . شکل در شبکه باشد. این کار به ما کمک می کند تا بی رنگ شدن ، مزه دار شدن و طعم دار شدن آب و ازیاد میکروارگانیسم ها جلوگیری کنیم. اهمیت سلامت میکروارگانیسم ها در حال رشد در سیستم های لوله ای فراهم شده در این فصل مورد بحث قرار می گیرند. وجود تعداد زیاد باکتری در آب انتقال یافته ، تشخیص آلودگی جدی از خارج لوله و ساختارهای مخزنی را دشوار می کند. بالاخره اینکه ، فراوانی ارگانیسم های غیر پاتوژینک ممکن است آب را نامطبوع کند و دریافت کنندگان را تشویق به مصرف منبع آبی متناوب ، و احتمام کم سلامت تر کند . این فصل به این مسئله توجه دارد که چگونه تصفیه می تواند برای کنترل رشد میکروبیال ، فساد تدریجی مواد لوله و ساخت deposit ها مثل بیوفیلم ها و رسوب ها به کار گرفته شود. این کار یک راهنمای کلی برای تصفیه آب نیست .
2-2 فاکتورهای رشد میکروبی : فعالیت بیولوژیکی در یک سیستم توزیعی به طور طبیعی ، بیشترین فعالیت در مقابل بین آب و مواد ساختاری است و در  deposit ها از طریق فساد تدریجی و ماده خاص صورت می گیرد. رشد بیوفیلم ها به ماهیت ماده ، شرایط هیدرولیک و ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آب بستگی دارد. استمار از اولین تماس بین میکروارگانیسم های خاص و ماده جدید رخ می دهد.سپس از طریق تکامل سطوح خاص گونه ها که می تواند مواد مغذی را از طریق واکنش با شرایط خارجی تغییر کند، تکمیل می شود . وقتی یک بیوفیلم میکروبی شکل می گیرد، یا یک deposit حاوی ماده ارگانیک ایجاد می شود ، می توان آن را به عنوان یک منبع غذایی برای غارتگرانی چون protocea  که ممکن است خود توسط حیوانات بزرگتر مثل Asellus quaticus مصرف شود، در نظر گرفت.
فاکتورهای کنترل رشد و توسعه میکروبی در سیستم های توزیعی در نمودار c-1 نشان داده شده است . برخی آنها در ذیل مورد بحث قرار می گیرند.
* دما : اگر مواد غذایی ( مغذی ها ) موجود باشند، فعالیت میکروبی به طور قابل توجهی در دماهای آب بالای 15c ، در غیاب یک باقیمانده غیر آلوده افزایش می یابد.
* PH – بیشتر میکروارگانیسم های زنده در مقادیر ph در آب نوشیدنی یافت می شوند.
* اکسیژن – مواد موجود در آب به طور طبیعی خوب عمل می کنند که خطر فساد تدریجی ایجاد شود . به صورت میکرولوژی ، تولید سولفید و سایر نتایج رکود آنااروبیک را کاهش می دهد.با این وجود ، اکسیژن به لایه زیرین بیوفیلم ها ، بر آمدگی های سایش و سایر قسمتهای لوله و رسوبهای مخزن آنجا آنااروبهایی مثل سولفات کاهش رونده باکتری ممکن است و زیاد شوند نفوذ نمی کند.
* مواد مغذی – اگر چه برخی ارگانیسم ها می توانند روی عناصر معدنی زنده بماند. این ارگانیسم ها در شبکه های توزیع اهمیت چندانی ندارد. با این وجود ، بیشتر میکروارگانیسم ها می توانند زیاد شوند اگر مواد  ارگانیک حاوی کربن ، نیتروژن و فسفر کافی وجود داشته باشد .
2-3 اهداف کیفیت آب تصفیه شده : برای جلوگیری یا کاهش ازدیاد باکتری در سیستم های توزیعی ، راهنمایی کلی زیر را باید بکار گرفت.
* به حداقل رساندن ذراتی که کارهای تصفیه را به عقب می اندازند.
 * به حداقل رساندن مقدار خاص و غیر قابل حل آهن و ترکیبات منگنز و آلومینیوم که کارهای تصفیه را به عقب می اندازند.
* محدود کردن محتوای ارگانیت قابل درجه بندی تعویق کننده کارها .
* آلودگی آب به دنبال مواد سیستم توزیعی .
* به حداقل رساندن فاکتورهای منتج به مصرف رسوب باقیمانده .
* تطبیق باقیمانده رسوب با شرایط محلی شرایط آب و هوایی  .
* معرفی یک سیاست نظارتی که بتواند نقصهای در بدست آمده در بالا تشخیص دهد.
مدیریت رسوبهای باقیمانده :
همه کشورها نگرش یکسانی نسبت به نگهداری رسوبهای باقیمانده در سیستم های توزیعی ندارد. فراهم کنندگان آب در بیشتر کشورهای اروپایی ، برای مثال ، به دنبال کاهش استفاده کلر و مشتقات آن در هر جا که امکان دارد ، از طریق روش اختیاری جدا کردن مواد ارگانیت هستند.
مدلهای مشابه هیدرولیک و نتایج بررسی میکروبیولوژیکی را می توان برای مدیریت رسوبهای باقیمانده استفاده کرد.کنترل رسوبهای باقیمانده از طریق دوزهای ترقی دهنده در فصل 3 توضیح داده شده است. مدل گذاری تجمع یک باقیمانده در توزیع نیاز به دانش واکنشی آن با موارد زیر دارد:
* آب تصفیه شده (کلر به صورت در همان ابتدا مصرف می شود به دنبال یک رویه اما مرحله آهسته ای دارد )؛
 * مواد و بیوفیلم های لوله در سیستم ظاهر می شوند.

 

شامل 13 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله به حداقل رساندن عوامل بالقوه برای تغییرات در کیفیت میکروبیال آب تصفیه شده
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.