فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

55 - بررسی آنتوسیاتین ها در میوه های مختلف و تاثیر آن بر سلامتی انسان - 62 صفحه فایل ورد (word)

اختصاصی از فی دوو 55 - بررسی آنتوسیاتین ها در میوه های مختلف و تاثیر آن بر سلامتی انسان - 62 صفحه فایل ورد (word) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

55 - بررسی آنتوسیاتین ها در میوه های مختلف و تاثیر آن بر سلامتی انسان - 62 صفحه فایل ورد (word)


55 - بررسی آنتوسیاتین ها در میوه های مختلف و تاثیر آن بر سلامتی انسان - 62 صفحه فایل ورد (word)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فهرست مطالب

عنوان  صفحه

فصل 1-         مقدمه  7

1-1-   پیشگفتار 7

فصل 2-         آنتوسیانین در میوه ها و سبزیجات    8

2-1-   ترب   8

2-2-   پیاز 9

2-3-   گیلاس   9

2-4-   تمشک و توت- سبزیجات   10

2-5-   کلم سرخ  11

2-6-   گوجه فرنگی سیاه 12

2-7-   شاتوت   13

2-8-   زالزالک   16

2-9-   بادمجان  18

2-10- مویز 23

2-11- خواص معجزه آسای آلبالو و گیلاس   26

2-11-1-        خاصیت آنتی اکسیدانی: 26

2-11-2-        ضد التهاب قوی تر از آسپرین: 27

2-11-3-        نتیجه گیری: 29

2-12- معرفی موادی که آنتی اکسیدان پنهان دارند  29

2-12-1-        ۱ پسته  30

2-13- ۲ قارچ  30

2-13-1-        ۳ قهوه 31

2-13-2-        4 بذر کتان  31

2-13-3-        ۵ جو 31

2-13-4-        ۶ چای سیاه 32

2-13-5-        ۷ کلم  32

2-13-6-        ۸ تخم مرغ  32

2-13-7-        ۹ بروکلی  32

2-13-8-        ۱۰ آووکادو 33

فصل 3-        بررسی اثر برخی عوامل شیمیایی بر پایداری آنتوسیانینهای استخراج شده از میوه شاه توت    34

3-1-   مقدمه  34

3-2-   مواد و روشها 36

3-3-   نتایج  37

3-4-   بحث   41

فصل 4-        منابع   50

 


دانلود با لینک مستقیم


55 - بررسی آنتوسیاتین ها در میوه های مختلف و تاثیر آن بر سلامتی انسان - 62 صفحه فایل ورد (word)
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.