لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:16
مشخصه های طرح :
تهیه سرمایه شرکت :
زمین و ساختمان :
جدول مساحت و هزینه های ساختمانی و محوطه سازی
محاسبه مساحت انبار محصول
مواد اولیه :
تجزیه و تحلیل و محاسبه تعداد نیروی انسانی
برآورد تعداد پرسنل مورد نیاز طرح و میزان دستمزد
سالیانه
3- بررسی فنی
فرآیند تولید
روش تولید
آشنایی با مشخصات فنی دستگاه فر
مقدمه
همان طور که می دانیم با پیشرفت علم و تکنولوژی
تقریباً تمام نیازهای روزمره انسان تأمین شده است
. چه آنهایی که نیاز اولیه هستند مانند خوراک و
چه آنهائیکه نیازهای ثانویه هستند مانند تفریح.
ولی چیزی که مهم است این است که بتوانیم در کوتاه
ترین زمان و با کمترین هزینه این نیازها را برطرف
کنیم.
خوراک یک نیاز اصلی برای انسان است و از این رو
تولیدکنندگان زیادی رو به تولید مواد غذایی و
عرضه کرده باشیم.
تمام مردم جهان به علت دسترسی آسان ، ارزانی
قیمت، سالم بودن آن و... دارای مشتری است. جامعه
امروز ما با جمعیت جوان خود و دانش آموزان و
کودکان فراوان یکی از پر مصرف کننده ترین جوامع
این کالا می باشد.
امید است که با تولید مناسب چه از نظر قیمت و چه
از نظر کیفیت بتوانیم خدمتی به مردم جامعة ایران
خوراکی آورده اند مانند کیک که تقریباً در میان
طرح توجیهی محصولات تولیدی کیک اسفنجی و کلوچه