روش از آزمایش کردن یک مایع الکلی طبیعی در سه مرحله متوالی از جزء به جزء سازی فیزیکی بدون تقلب کردن تشکیل شدهاست: مرحله اول اولترافیلتراسیون مولکلی تحت فشار پائین از طریق اولترا-فیلتر نیمه تراوا است. آغاز انشقاق (تجزیه) هر یک بین 000/30 و 1000 و ترجیحاً حدود 000/10 است؛ مرحله دوم، مرحله اسمز معکوس است که برای اولترا-فیلتراست حاصله از عمل پیشین از طریق غشاهای نیمه تراوا و آغاز انشقاق که بین 500 و 100 و ترجیحاً حدود 250 است، به کار می رود، مرحله سوم از تبخیر و تقطیر تحت خلاء، در درجه حرارت پائین، اولترا-فیلترات حاصله از مرحله دوم تشکیل شده است. نوشیدنی های طبیعی که مقدار کمی الکل دارند بدست می آیند. محصولات از فیلترات ها یا نگهداری محصولات از مراحل مختلف یک شیوه به دست می آیند.
شرح:
اختراع به روش تهیه نوشیدنی های طبیعی که مقدار کمی الکل دارند و نوشیدنی ها و محصولات دیگر به دست آمده از طریق انجام روش مربوط است.
نوشیدنی های مختلف الکلی که در حال حاضر در تجارت یافت می شوند همچون مشروبات، آب جوها، آب سیب ها، perrys، نوشابه های الکلی، لیکورها معمولاً از طریق تخمیر الکلی قندهای گیاهی مختلف به دست آمده از میوه های مختلف و توت بدست می آیند. (کشمش، سیب، هلو، آلو بخارا و غیره)
مقدار بالای الکل این نوشیدنی های گسترش یافته تا کنون در حال حاضر از نقصی برخوردار است زیرا بلعیدن مکرر و سوء استفاده از این نوشیدنی ها پیامدهای خطرناک و ناگواری برای سلامت انسان و بهداشت عمومی دارد.
از این رو نیاز به گسترش و تجاری سازی نوشیدنی های غیرالکلی به نظر می رسد که تعهد به سلامت و جامعه است. در حال حاضر، تلاش های متعددی برای تولید نوشیدنی های با سطوح پائین الکل در آثار علفی گزارش شده اند. این تلاش ها در مورد مشروب و آب جو، معمولاً اصلاح و تعدیل در فرایند تخمیر الکل را برای کاهش در کمیت و کیفیت از طریق مصرف musts و مخمرها در بر می گیرند.
در سطح آزمایشگاهی، آزمایشات الکل زدایی توسط کروماتوگرافی به طور یکسانی انجام می شوند اما استنتاج این تکنیک در مقیاس صنعتی با ایجاد قوانین مربوط به مشروب بسیار طاقت فرسا و ناسازگار است.
ذکر این مطلب نیز مناسب است که تقطیر از فرایند استخراج کلاسیک برای الکل و نوشیدنی های تخمیری همچون شراب تشکیل شده است. این تکنیک انرژی زیادی مصرف می کند و پر زحمت است و هنگامیکه در تولیدالکل های مرغوب به کار می رود، به طور معکوسی در محصولات جانبی همچون مشروبات درجه پائین افزایش می یابد و بقایای تقطیر که کیفیت های فیزیکی، شیمیایی و ارگانولپتیک آنها اصلاحات و تغییراتی را با توجه به نوشیدنی های اصلی نشان می دهند.
تولید نوشیدنی های با سطح پائین الکل از طریق عبور از میان غشاهای نیمه تراوا نیز در امتیازنامه های مختلف ذکر شده است. قطعاً اینها از فرایند اسمز معکوس برای جداسازی
شامل 10 صفحه فایل word قابل ویرایش
دانلود مقاله روشهای تهیه نوشیدنی های طبیعی که مقدار کمی الکل دارند با استفاده از تکنیک های اولترافیلتراسیون