
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه: 2
آرد مخصوص بیسکویت
یک از مهمترین مواد اولیه بیسکویت ، آرد می باشد. با توجه به انواع بیسکویت آردهائی با مشخصات مورد نظر لازم می باشد اما بطور کلی آرد بیسکویت از گندمهای ضعیف و کم پروتئین تولید می شود زیرا هر چه گندم از نوع سخت تر باشد برای تهیه بیسکویت حاصل از آن ، روغن و شکر بیشتری لازم است تا محصول مناسب از نظر بافت و تردی بدست آید .
ویژگیهای عمومی آرد :
1-رطوبت : حدود 14-13 درصد
2-درصد استخراج : حدود 75-70 درصد
3-خاکستر : حدود 5/0-44/0 درصد
4-رنگ آرد: نباید تیره باشد.
5-مقدار pr پروتئین : مقدار پروتئین آرد بیسکویت نباید از حدود 5/9- 8% بیشتر باشد .
6-اندازه ذرات: نباید از حد معینی کمتر یا بیشتر باشد.
این فقط قسمتی از متن مقاله است . جهت دریافت کل متن مقاله ، لطفا آن را خریداری نمایید
دانلود تحقیق درمورد آرد مخصوص بیسکویت