فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی دوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق درمورد آرد مخصوص بیسکویت

اختصاصی از فی دوو دانلود تحقیق درمورد آرد مخصوص بیسکویت دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق درمورد آرد مخصوص بیسکویت


دانلود تحقیق درمورد آرد مخصوص بیسکویت

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه: 2

 

آرد مخصوص بیسکویت

یک از مهمترین مواد اولیه بیسکویت ، آرد می باشد. با توجه به انواع بیسکویت آردهائی با مشخصات مورد نظر لازم می باشد اما بطور کلی آرد بیسکویت از گندمهای ضعیف و کم پروتئین تولید می شود زیرا هر چه گندم از نوع سخت تر باشد برای تهیه بیسکویت حاصل از آن ، روغن و شکر بیشتری لازم است تا محصول مناسب از نظر بافت و تردی بدست آید .

ویژگیهای عمومی آرد :

1-رطوبت : حدود 14-13 درصد

2-درصد استخراج : حدود 75-70 درصد

3-خاکستر : حدود 5/0-44/0 درصد

4-رنگ آرد: نباید تیره باشد.

5-مقدار pr پروتئین : مقدار پروتئین آرد بیسکویت نباید از حدود 5/9- 8%  بیشتر باشد .

6-اندازه ذرات: نباید از حد معینی کمتر یا بیشتر باشد.

این فقط قسمتی از متن مقاله است . جهت دریافت کل متن مقاله ، لطفا آن را خریداری نمایید


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق درمورد آرد مخصوص بیسکویت
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.