لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه61
اطلاعات وآثار تشویق های موجودی در تولید به موقع:
این مقاله یک توضیح اقتصاد ی برای کنترل تولید مدرن مانند مینییم کردن موجودی ها در سیستم ختی (JIT) سیاست کاهش ضایعات و بهبود مستمر می باشد.
دانشگاهی، شامل توصیف مکانیزم های سیستم ها و سوده ی بدست آمده را در بر می گیرد.
ادبیات:
ما یک مدلی از تولید برای تحلیل اطلاعاتی و انگیزش را برای کاهش موجودی ها استفاده می کنیم.
در یک محیط JIT سطوح مینیم کردن موجودی، نقطه بهینهم می باشد و دلیل آن این است که JIT به کارگران کمک می کند تا فرآیندهای تولید را بهتر درک کنند و خلاقیت خود را جهت بهبود قابلیت اطمینان عملیات به کار گیرند.
یگ گروه آزمایشی ( تجربی) با استفاده از جمع آوری داده ها از 116 کارخانه از سر تا سر جهان به اثرات مینیم کردن موجودیها بر روی قابلیت فرآیندها، کیفیت محصول و هزینه پی بردند.
1 ) مقدمه:
این مقاله بر روی اطلاعات و انگیزش از جنبه های سیستم های موجودی (JIT) تمرکز دارد.
JITدر این مقاله به منیمنیم کردن موجودی ها و کیفیت بالا بصورت هم زمان اشاره می کند. JIT مستقیماً به بهبود کیفیت اشاره می کند برای این منظور آن نیاز به موجودی اطمینان (Buffer ) در مقابل ضایعات تولید دو کاهش وقفه در تولید را دارد.
بیشتر سوالات از یک مدیرت، کنترل کردن موجودیها زمانیکه موجودی کاهش می یابد و بهخصوص کار در فرایند ی (wip) موجودیها، محرک کیفیت می باشد. و اما سوال این است چطور منییم کردن موجودی کیفیت را بهبود می دهد؟
که ما در این مقاله یک جواب را پیشنهاد می دهیم.
ما یک مدل رسمی که ترکیبی از موجودیها ی افر د (ذخیره شده ) بین ایستگاههای کاری که کارگران را در زمینه خاص از اطلاعات که قابلیت اطمینان فرآیندها را بهبود می دهد و مشکلات را حل می کند، ساختیم.
یک خصیصه مهم مدل این است که ما موجودی یهای استفاده از نیرو ها ی را خلاقیت آنان و همچنین تکیه بر قابلیت اطمینان انگیزش (incentive) را در محدود یا صفر کردن موجودیها بسیار مهم می دانیم.
ما دو جنبه مختلف از کاهش یا صفر کردن موجودیها توصیف می کنیم.
یک نقش اطلاعات و دیگری نقش کنترل مدیریت جهت هم تراز کردن انگیزش ها می باشد.
مدل ما با نویسندگانی مانند Mondeh و Shingo سازگار می باشد، آن نویسندگان بر JIT بعنوان یک سیستم تولید کل برای کنترل، مدیریت تا هزینه ها را کنترل کنند، کیفیت را بالا ببرند وبهبود مستمر در فرآیند های تولید را بواسطه ایجاد خلاقیت یا ایده های انگیزش بکار گیرند، تاکید می کردند.
هدف JIT ، مینیمیم کردن موجودیها، کاهش هزینه ها در مقابل تغییرات تقاضا و افزایش کیفیت می باشد (Groenevelt 1993).
ما مدلمان را با استفاده از برآود داده در زمینه یاد شده آزمایش و تست می کنیم.
توجه زیاد در تست منجر به منییمم کردن موجودیها و محرک بهبود کیفیت می شود. بعنوان مثال ها نشان میدهیم که کیفیت بالا با منییمم کردن موجود یها با هم رابطه همیستگی دارند.
بیشترین تمرکز ما به چگونگی استفاده از منیمیم کردن موجودیها و بهبود کیفیت میباشد. ما با استفاده از گروههای تجربی ایده مورد نظر را پیدا کردیم.
Monden (1992) بیان کرد: با وجود منفعت و سود در ژاپن، آنها تحقیقات خود را در زمینه JIT بعنوان یک سیستم کنترل مدیریت قطع نکردند. این به نظر می اید بصورت کلی درست باشد کلی درست بخاطره اینکه مطالعه ما اولین آدرس دهی در این زمینه می باشد.
تحقیق در مورد اطلاعات وآثار تشویق های موجودی در تولید به موقع